АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 23 986
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
БлондиHug
Тук не вали, ама горе беше 12 градуса ...  Shocked Свеки не дойде, имала работа ... ако ще! Ето малко снимков материал! И познайте какво прави сега къртицата?  newsm78 Спи, от два часа ...  Rolling Eyes

# 631
Бобърче, голям ферман и си обърнала внимание, и то немалко, на всеки  Hug

Камелия одобри много сьомгата, но утре смятам да й взема едно био парче и да й давам аз.  Simple Smile Не само, че давам 2.50е за 2 миниатюрни като напръстници бурканчета, дето има само 18 процента риба, ами то повече от 60 процента е нишесте от ориз и царевица  Crossing Arms

Васето, добре сте се увили в Балкана  hahaha Hug То таз биричка не е за студ, чайче трябва, чайчееее  Mr. Green

Камелия събира слънце на хамака  Simple Smile Дръннала е точно 9кг и сега видях, че батко й е бил 9кг на една годинка. Шишито ми то  hahaha

# 632
  • До морето
Влизам да кажа, че говорих с Койчева и Борко вече е по- добре, от снощи няма температура и тя се надява утре да ги изпишат  Simple Smile

Ние с Марлиту омахахме по 1 пица под одобрителните погледи на Матюшкина и Сами  Laughing После обиколихме малко магазините, ама учудващо никой нищо не забърса  Laughing

Камелия сякаш е родена на тоз хамак  Heart Eyes Каква усмивчиа е дръпнала  Wink Блонди, Лино щях да ви питам какво не му харесвате на КФС, аз как гриза пържени крилца, чак ушите ми плющят  Blush а за царевицата им мога да нараня някого  Laughing

Васето, браво на вас - не я слушай Блондина, бирата си е таман на място  Laughing

# 633
А, Сами, слагай само Лино към нехаресването на КФС, ние сме страшни фенове. Царевица няма никъде друга такава, страшна вкусотия, и пикантните им крилца са мечта. Просто в Холандия където бяхме, месото миришеше  Rolling Eyes Ще си наваксаме в БГ  Grinning

Радвам се, че Борко върви към подобряване. Какво му има все пак?  Thinking

# 634
  • Обетованата земя
Марли, първия ден на яслата беше супер, но го взех с рев, по някое време се е нажалил за мен. Втория и следващите 3-4 дни ходи с нежелание, но не мога да го взема от игри като ида. И към 6-7 ден вече ходи и тръгва без рев. Simple Smile И много иска да ходи, все пита за дета анина  Mr. Green Иначе сополите ги хвана веднага, че и на Матеа донесе, ама той сега е на хомеопатия и се "чисти" със сополи и покашляне и не мога да преценя кое от какво е.  Crazy
 А забравих и още нещо от новостите при малката, като е гладна освирепява и почва да вика Амамамамам.  Laughing Гладна няма да остане.  hahaha

# 635
Блонди, браво на Кам  Hug
Абе кво ще стане, ако през нощта примерно давам 180 мл вода, ама не с 6 лъжици, а с 5  newsm78 почти съм сигурна, че Анди не се буди от глад, просто аз нямам нерви през нощта по друг начин да го успокоявам и затова бутам шишето и си заспива...  newsm78 чувам, че и други майки така правят та се зачудих  newsm78 в крайна сметка все едно да пие 150 мл АМ с 30 мл вода чиста  newsm78 я кажете, може и да ми е грешна логиката, не знам  Mr. Green
Сега ще кача едно клипче във фейса  Joy Joy
Сготвих му грах на Анди - с лучец, моркови, чубрица, копър, зелена чушка и пуешко. Ще направя поредния си опит за стерилизиране, ако не стане вечее  #2gunfire всеки път капачките са хлътнали, даже ги варя 10-тина минути и след 3 дни като отваря да дам е развалено  #2gunfire

# 636
  • Варна
Уф, много се радвам да науча добрите новини за Борко на Койчева, цял ден съм ги мислила. Дано утре ги изпишат.
Чак сега видях снимката на Кам, преди не ми се зареждаше. Скица абсолютна, много и ходи този хамак Grinning
Каква е тази царевица на КФС сега? Не съм стъпвала там, но за царевицата ме навихте Joy
Четох във фейса, че за леща говорите, Бютката пък готвила грах. Пак да питам, сигурно сто пъти сте казвали, пасира ли се това чудо? По-точно търпи ли пасиране, за гевезанчовци като моя? ЛЕщата на Алнатура и аз съм я гледала, но не съм се престрашавала да вземам.
Бютка,
много странно, как стерилизирано ще се развали Confused
Диди,
бързо е свикнал Иво, много хубаво Hug Само тези болести дето се влачат от градината... Племенницата ми откакто тръгна на градина доста често боледува - я температурка, я хрема... Много кофти. Не ми се мисли пък на по-малки деца как ще се отрази.

# 637
Хелоу мацки, четох по диагонал Hug

Радвам се че Борко е по-добре, дано и Койчева да се успокоила поне малко Rolling Eyes

Аз свиркам че съм Ок, пътувахме и се прибрахме благополучно, като имам време ще разкажа.Само ще споделя, че нашата екскурзия точно като на Шехина беше бабешка пенсионерска.Събраха ни очите тия баби туристки Shocked Нахални, несъобразяващи се с никой и нищо, постоянно се бутаха, пререждаха и какво ли още не.Върха беше когато хукнаха с едни сакове да пазаруват като невидели, буквално грабеха перилни препарати и шампоани, даже прибягваха до автобуса за допълнителни сакове JoyПукнах се да се смея с тях Joy Ама затова няма да ни искат в чужбина Tired

И да споделя че 2 дни съм джиткала с децата и баща ми по болниците с кола на която един маркуч е бил пукнат и бензина е капел върху ауспуха, а пък колата е с газова уредба Shocked Как не сме се взривили просто не знам Tired Цяло чудо е че сме живи Crazy Някаква сила ни е пазила Crazy

# 638
  • София
И аз много се радвам за Борко, дано утре ги изпишат Praynig
Блондинке, косичката на Ками много е изсветляла Heart Eyes , ще ти бъде конкуренция  Twisted Evil На коя марка взе сьомга?
Бобърче, да бе, как намираш винаги толкова време да пишеш такива фермани, аз не съм го правила от бременна Laughing
Диди, дано на Ивчо бързо му минат сополките и не зарази Теа Hug Аз те бях попитала нещо за кръстчето на кръщенето, което кръстникът подарява Blush
Сами, ти с тази фигура да не ни лъжеш, че ядеш пици, Макдоналдс и Kfc и пр.
Васе, страхотно сте си изкарали и разтоварили, Неско много сладък, а ти - много слаба Flutter
Месечинке, грахът няма проблем да се пасира Hug
Ооо Кашпи, това с колата наистина е много опасно, добре че всичко е било наред, дето викаш има някаква сила Whistling На тези екскурзии е така - пълно е с нахални бабки Laughing Как са децата, Ивайла по-добре ли е, оправи ли се малко възпаленото, Ники свикна ли с гипса?
Днес пак не сме ходили до 00, но поне зацапахме памперса, и един малко тъп въпрос, ще ме извините, ама като не знам от няколко месеца Embarassed - какво е нормалното количество за тези месеци, по-малко е предполагам от както бяха по-малки и само на мляко Rolling Eyes

# 639
  • Обетованата земя
Belverde, той вече я зарази  Mr. Green
Не съм видяла какво си питала, аз малко не успявам да изчета всичко  Blush Какво за кръстчето? Нашите кръстници ме питаха кръстче или Богородичка и аз казах кръстче, ама не съм го виждала.

# 640
  • София
Диди, съжалявам, дано бързо се оправят и двамата. За кръстчето, дали трябва да е със синджирче, защото знам че се освещава и се слага веднага, и понеже ми е неудобно да питам, а ако е само медальон, да се подготвя аз със синджирче за да не стане така, че няма да има на какво да го сложим hahaha Те искаха да ходим заедно да взимаме, но аз казах, че нямам никакви претенции и те да си преценят и изберат, каквото искат Blush

# 641
  • Обетованата земя
Не, аз съм виждала само кръстче да се дава, не съм виждала да го дават никъде със синджирче, и не сме го слагали веднага нито при Иво, нито сега където бяхме кръстници, то просто си стои за спомен в кутийката, малко се съмнявам някой ден да го носят, но пък знае ли човек. Simple Smile Иначе и бабата на мъжа ми ни се кара защо не сме взели и синджирче, ама аз честно казано дори не съм се замисляла.  Grinning

# 642
Дано да ги изпишат утре Койчева и Борко, какво му е било, разбра ли се?
Васето много хубаво сте си изкарали, нищо, че е било студено
Бобърче ти наистина как успяваш да напишеш за всеки по нещо
Кашпи   Shocked ужас, голям късмет и добре че сте го имали. Ходихте ли за юторо мнение?
Блонди екстра хамак и времето май се оправя Simple Smile
Аз два дена гъча сладко Twisted Evil
Сами аз само тук съм яла KFC, мазно и смърдящо, царевицата не съм я яла, в България може да опитам щом казваш, че е вкусно
Белверде то си зависи може би и от количествата твърда храна, все пак всяко дете в момента поема различни количества мляко и твърда храна. Пилето ака по един път, рядко два пъти на ден, но в повечето пъти обилно пълни памперса
Бобърче щом толкова ти се иска да даваш вечеря, лошо няма. Аз давам каша в 8 вечерта и после си доцоква в 9  Peace
Мен пък хич не ме блазнят тези сайтове за монети и парички. Не обичам да събирам матерялни неща, виж ако ми покажете някое местенце за почивка, островче или природа тогава се размечтавам Heart Eyes
Купих една играчка, ябълка, пееща и мен така ми бърка да не казвам къде пещия глас, лудите ме хващат, а понякога сутрин докато още дремя ме изxаква в главата, а тя си е тежичка
Хайде мисля да ви оставям да ходя да си чета списанията

# 643
  • Враца
Белверде, за количеството в памперса ли питаш? Ами да и на мен ми се струва по-малко като количество, отколкото като бяха само на кърма. Но не знам дали не се бъркам като съдя по това, че Криско тогава всеки наакан памперс му беше размазан назад към врата и реално не можех да преценя какво количество.  Laughing
А за синджирчето, ако още не са купили кръстчето кръстниците, звънни им и им кажи да купуват само него, защото си имаш синджирче (въпреки, че нямаш), за да видиш какво ще ти кажат. Те ако искат да му купят и синджирче ще се натиснат да го направят. Пък ако кажат ОК, значи поне ще знаеш със сигурност ти да го купиш. Wink А ако са го купили може да започнеш с: "А аз забравих да ви кажа, ама вие нали само кръстче сте взели, че аз си имам синджирче..." или нещо такова. Знам ли, много е тъпо така като не сте се разбрали до край. Дано подразбереш по някакъв начин.  Hug

Кам е много хубава.  Heart Eyes

Анди също (във ФБ) как се размазва на стъклото.  hahaha  Heart Eyes
Бютка, според мен можеш да му направиш врътката с млякото. Та те нали някои майки като решат да махат нощното хранене направо само с вода ги поят, или със сокчета (които нямат хранителна стойност). Та може малко да му "разредиш айряна".  Grinning

Искам и аз да ям сладкоооо  newsm45

# 644
Здравейте,
Радвам се,че Борко вече е по-добре.
Диди дано се разминат само с храма.
Фери вярно грях ти на душата с тоя сайт.ММ ми беше подарил една сребърна монета и останах много разочарована,че не мога да я потопя във вода за негов ужас и заявих,че е напълно безполезна:)))
Васе готини сте ,представям си на чист въздух как ви се е усладило барбекюто и биричката.
Месечинке ти за това си толкова елегантна щото не си пробвала КФС царевичката,Зингера и картофеното пюре с гъбен сос Heart Eyes
Блонди готин хамак и още по прекрасна Кам.
Кашпи защо си мислиш,че техните баби не са същите Mr. Greenкукувици има навсякъде.
Лино авантата си е чиста печалба hahahaпредставих си как сте мъкнали списанията.Поне интересни ли са.Между другото немската полиция не е за подценяване.
Белведере на кръщенето на баткото не сме слагали кръстче на бебето,но май го дадохме да се освети.
Някой давал ли е черници.Аз дадох на Бейбито и то хапна няколко,нищо не му стана само мина една баба и изрази съмнение дали това се дава на бебета.Лещата не е ли след годинка.Грах давах няколко обелени зърна,но само грах не смея още.
Бейбито е толкова шошаво,че никой не иска да го вдига и да го носи,с ММ се надлъгваме кой повече го болят ръцете и прочие.Направо се чудя и мая Марли как се справя.Нашето вчера го мерих 11,800 и заглеждах едни летни колички в Джъмбо да го возя из къщи hahahaМежду другото там има готини каскети за 5 ла.

Общи условия

Активация на акаунт