АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 23 988
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро!

Много неприятно за Борко и Кайчева!Дано мине всичко бързо и да разберат какво му е най-накрая на бонбончето  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 И ние кукнахме в 06:45 часа  #Silly Яде АМ,игра и сега спи пак,ама на мама му вече не й се спи  Crossing Arms
Лино,много се радвам за положителните емоции,които сте събрали  Hug Hug Hug
Бобърче,за стаите и отделянето е много индивидуално  Peace А ти защо искаш да махнеш АМ от менюто на Дани newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Блонди,браво за количката   Hug
Коралита,чакам снимки Simple Smile Браво на свекитата Simple Smile
Ивак,Пейпърче,и ние имаме такава играчка.Само че крокодил и сравнително добре пее  hahaha hahaha hahaha
Рош спа сега 20 мин и пак е на линия да лудее hahaha hahaha hahaha
Отивам да играем  Hug

# 616
  • Варна
Оххх, миличкият Борко и Койчева, дано да се оправят бързо. Как не знаят какво му има, трябва вече да започне да минава....
Дафи,
Ина и Бобо май са от един дол дренки - и той последните дни става към 5:30 - 6 часа Whistling
Лино,
малеее, че готино звучи Simple Smile
Блонди,
хамакът е супер просто Simple Smile
Коралче,
ако не пере някой дъжд съм навита за среща  Grinning

# 617
Благословени, как сте  Hug
Даниела, аз съм длъжна да се пробутам, па дали ще стане Божа работа  Mr. Green
Благодаря ви за комплиментите - в Америка много ме аресваха бе, всеки негър точеше лиги по мен  Joy а тука не съм вървежна  Mr. Green
Мериджейн, и ние имаме същата китайска монета, нали се родиха дракончета, хаха.  Heart Eyes Heart Eyes Пък ние вкъщи сме запалени по източната култура, имаме надпис на китайски на стената, разни китайски свещи, аксесоари, едни дрънкащи висящи амулети и такива работи.  Blush Blush  Пандата е супер  Hug
Белверде, браво, че се е изакал малкия, да кажеш после педито кво ще каже  Crazy
Анди пък вчера нищо не намаза  Blush Blush
Много поздрави и целувки на Койчева, да се оправя бързо малкия  Hug
Коралче, браво – все така торти да хапваш и да сваляш  Hug
Месечинке, Дафи – и Анди вчера кукна в 6 без 10, хаха – смешно ми е заради песента, ама реално хич не ми е смешно.  Crossing Arms
Децата колко съня имат вече? Анди от 2 седмици вече е само с два – един кратък преди обяд и един час и нещо, два в най-добрия случай следобяд до към 4 и после ляга в 9  Crazy
Блонди, Камито с колко зъба е вече бе, Анди си седи с двата зъба от 2 месеца  Joy

# 618
Ха ха, Пейпърче, с радост ще се запозная с майка ти  Joy Иначе не съм такава, сега за сефте ми се случва така да връщам  Joy

Белверде, сладкиши с плодове хич не обичам. И Мурите ги разлюбих засега  hahaha

ВикТан, как е малката Бесовица?  Simple Smile На онази количка върху плата се закопчаваше сенника и надолу ръбчетата му стърчат, там се одра. А малко над тях има още две големи парчетии,д ето не знам за какво са, за чадърче ли, нещо да се мушне,а ма и те пречат  Rolling Eyes
ММ и той е от тежката категория, но хамакът до 120 го дават, така че се вписва  hahaha

Мери Джейн, много хубава паричка  Simple Smile

Лино, Арена е като Замунда, ние от там сваляме  Simple Smile Това за полицията и глобата на познатите ти видяла ли си го или е само по разказ? Защото нещо невъзможно ми се струва  Grinning

Сами, мерси, ама тя е само за пътуване, така че едва ли ще ги навъртим толкова, иначе сме си с Бъз-а  Simple Smile

Бютка, Камелия от месеци е с два съня - от 11 до 2, и от 5 до 7  Simple Smile Зъбките са вече 7 броя, избиха и другите два, макар и малко, та засега ще се кротнем мисля, не виждам скоро други попълнения да излизат  Simple Smile

Днес ще предлагам сьомга, да видим  Mr. Green

# 619
  • Враца
Коралче, няма да се оплакваш от бисквитената торта на Канея, виж, че даже отслабваш от нея. Купи си още!  hahaha Пък и за цената на едно парче в глория мар, ако събереш цената на цялата торта, ще си поръчаш 2-3 от канейските.  Wink

Викате нямах си работа да пускам сайта с монетите, а? И аз много неща си харесвам от там, ама ще пазарувам от там като забогатеем с ММ.  Grinning

Дано Борко се оправя бързо.  Praynig

Блонди, като видя този полухамак, ми то по-хубаво изглежда от цял хамак. Искам да се изпльоскам вътре.  Hug

# 620
Дано Борко на Койчева по-бързо да се оправя. Наистина в болницата може да и е по-спокойно, че поне е под наблюдение.

Коралче, дават цяла седмица да вали. И Вие попаднахте на време, за да дойдете на разходка  Laughing

Блонди, как да е бясът....вече спря и да спи през деня, но пък поне сутрин не ме мори толкова много - около час си играе в леглото преди да надуе гайдата.

# 621
Добре, че съм прагматична и тези сайтове, дето сте ги пуснали въобще не ме впечатляват ...  hahaha
Диването откакто е заспал снощи, днес се събуди в 8,40!  Shocked Иначе зависи в колко ще станем сутрин (по принцип е след 10  Rolling Eyes), но след това има два съня (към 14,00-15,00 заспива и спи около час и половина, после към 19,00 пак така), ако е станал по-рано са 3 съня и цяла нощ спи без да се събуди ... Нашите ме бъзикат, че съм си отгледала мързеливо бебе, за да можем да си мързелуваме двамата ...  hahaha
Ей сега доизяждам закуската на дребното и отиваме на планинско барбекю! ММ и баща му са за риба, уж свеки щеше да идва и да ходим с нея и нашите, обаче се отказала, че трябвало да сменя много автобуси ... Еми нали съм добра снаха - ще идем да я вземем!  Rolling Eyes
Оооооо, Койчева, дано сега вече се оправите!  Praynig

# 622
  • Обетованата земя
Ехо, тук сме, да не ни забравите  Hug Пак имам проблеми с лаптопа, ту има мишка, ту няма, писна ми вече с него  #Cussing out Но пък ви чета от телефона.  Heart Eyes
 При нас има някои новости, малкото кърлежче се очовечава и все повече стои и в други хора, без да ме търси. От вчера пълзи, като червейче, много е сладка, направо ме разплака като я видях снощи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Казва чао, като програмирана е, като й се зададе кажи чао и маха с ръка.  Laughing А от днес сутринта е и със ...сополи.  Rolling Eyes Дано минат до кръщенето, най-вероятно е екстра от яслата на бати.
 Това е от нас, ще си ви чета, но май все по-рядко се включвам.
Усмихнат ден!  Hug

# 623
И Камелия казва чао от тази сутрин, вчера й показах и нощес го е осмислила  Joy

Диди, дано преминат сополките до кръщенето, после ще чакаме снимки  Hug

Васе, кефиш  Mr. Green

Сьомгата била 18 процента. И 18 зеленчуци. А другото всичкото какво е  Twisted Evil

# 624
  • Варна
Блонди,
вода сигурно Simple Smile
Васето,
какво барбекю, дъжд за вас няма ли Joy
Белверде,
браво на Валерко Hug

# 625
  • Добрич
Сами, чакам го малкия да се ококори и като тръгна ще ти се обадя. Simple Smile

Диди, нищо не каза за Иво (или аз съм изпуснала  Thinking), как му се отразява яслата? Имаше ли драми? А боледуване? Нали и на нас ни предстои септември и само го мисля, че и по-малък ще е от Иво.  ooooh!

А, не е ли рано за рибка? Или аз съм се заблудила нещо? Имам два стека сьомга, да взема да му изпека на дребния малко.  Mr. Green

Много ми е мъчно за Койчева и Борко, дано да го овладеят по-скоро вируса и да ги пуснат у дома.  Praynig

Днес и ние спахме до 10:40. Новите външни щори на спалнята вършат чудеса с моите деца.  Laughing

# 626
Месечинке, и при вас ли вали?
Като гледам какво е времето по морето се сетих за Тайра, те нали са на почивка в Поморие.
Горките какво време уцелиха ooooh!
Сигурно е много гадно да отидеш на море и да се падне такова гадно дъждовно време #2gunfire
Джулия пък е много смешна, научи се на здравей и чао и сега най учтиво поздравява всеки срещнал.

# 627
Здравейте,

Включвам се набързо. Не съм чела от вчера насам, ама бяхме почти цял ден по разходки, а вечерта ходих на клубче с приятелки и слушахме Рут - много ми е любима и си изкарахме страхотно. Разбира се снимахме с нея, нямаше начин да пропусна. Миналата година пак ходих да я слушам, но тогава бях с малко коремче и сега вече си имам 2 снимки с нея - преди и след бебчо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ооо, момичета страхотно е да излезеш с приятелки, а ММ гледа малчо, приспал го и това е. Дано и вие имате възможност да си изкаравате така с приятелки и да разчитате на ВМ да ви помагат и да излизате понякога.  Hug

Да ви честитя и празника на детето на патерица!!!! Да са ни живи и здрави сладурите и винаги да ни радват!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Mr. Green

Пейпърче, за оригамито, ами да то сега е хит, ама след години сигурно ще е ежедневие да се ползват такива колички. Дано след време и ние сме с такива  Flutter

Пейпър, Иве и ние имаме тази играчка, само че нашето е едно зелено куче. Доста силни са мелодиите, но малчо не се плаши, все пак е мъж  Heart Eyes Споко батериите като поостареят, ще видите че по-тихи ще станат мелодиите. И Пейпърче благодаря за линка към комплектите с бебешките монети - много ми харесаха - може би ще вземем сребърния. Rolling Eyes Б

Васето и аз до колкото знам за ДК взимат 6 бурканчета - 3 взимаш и 3 оставяш всеки път.

Блонди, честита ти нова количка и полухамак. Оо, хамачето с кеф ще си го ползваш, нямай съмнения. А таз вашата старата количка, що така дере детето ? Явно наистина дръвце е била както каза.  Пиши как е приела Ками сьомгата. А ти ли ще е готвиш или пюре ще даваш ? Редактирам се - видях че си писала проценти - явно ще е пюре.

Бюти, за отделянето в отделна стая, само ремонта ще е малко зор, че сега тази свободна стая е превърната на склад и трябва да се разчисти и боядиса. Иначе малчо отдавна не се буди през ноща, само в много редки случаи. Ама ще видим, ако не ни домързи много да направим тази операция може и на есен да се пробваме. Много сладки с Анди !!!  Hug Hug Hug А мама първа кипра с поличка  Heart Eyes

Фери, благодаря ти много за линка. Подробно ще го разгледам - наистина много готина идея. Ще пиша, ако купя и ще пусна задължително снимка. Hug

Коралче, ти верно трябва да отидеш посолството и питаш всички въпроси. Или да се запишеш и да почнеш да пишеш в Загребвската БГ мама  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Айде чакаме снимки на дивана  Wink Wink

Белверде, дано всичко е наред с Валери и не се налага да ходите на гастро  Whistling

Мери, благодаря че и ти си пуснала линкове с монети. Интересна е тази, която си взела с годината на дракона, че всичките ни мъници тука нали са малки дракончета, родени 2012 -може и такава да взема  newsm78

Лино, супер сте си изкарали на панаира, че е подаръци доста сте намазали. Ама тези списания, как си ги мъкнала  hahaha hahaha Ох, милата ръце не са ти останали от тях сигурно.

Сами, много готин РД сте изкарали вчера. А наистина малко по малко започват повече да разбират човечетата ни. А представи си колко ще му е хубаво на неговия РД  Flutter

Дафи, не знам със сигурност улиците, но принципно Черноморец е малко градче, така че където и да сте няма да сте на повече от 10 мин пеша от плажа. Но за по-сигурно нека Кашпи да каже.

Роши, не че искам да спираме АМ, просто се чудя дали не трябва да почваме вече и някаква друга твърда храна за вечеря. Мисля към годинката / по-вероятно Септеври / да се запишем на ДК и тогава дават само манджички и те ще са му за всички хранения без закуската. Та в този ред на мисли се чудя кога трябва да започваме да даваме твърда вечеря. Или пък е по-добре да почна да комбинирам - твърда + АМ  ooooh! Оф и аз не знам.

Койчева, дано се оправяте скоро  Hug Hug Hug

Бюти, Дани различно спи през деня - но обикновено преди обяд спи около 1-2 часа и следобед около 1 час. А вечер ляга към 22ч и до сутринта в 07,30-08,00ч

Васето, ще ти дадат медал за най-добра снахичка  Crazy Crazy Crazy

Калисто, ами много ти е учтива малката дама - поздравява всички  hahaha

Ох оставям ви и отивам да правя следобедното кафе, че сега си чакам мойта свеки на гости, ще ни гостува няколко седмици да погледа малкия. Нямам притеснения, тя е готин човек и добре се разбираме. Дано и сега е както винаги. Flutter

Айде до скоро хубавици и целувки !

# 628
  • Варна
Калисто,
точно като есенен дъжд - тихо, монотонно, небето е едно равно сиво - много депресиращо. Предпочитам пролетните и летни бури - да се смрачи, да се излее дъжд, да погърми и да просветне. Уф, за почивката на Тайра наистина кофти, че и не го дават да се оправя времето скоро, май цяла седмица ще е такова.
Бобо също спи два пъти през деня, но с различна продължителност, може да е половин час, може и два часа. Сега заспа и мисля да се търкулна до него Laughing Той пък още не казва здрасти и чао, обаче се научи какво значи Не и Ела тук. Не че винаги му се чува де Joy

# 629
Ххаха, от сега свиквай, че все от глухата страна им се пада hahaha

Общи условия

Активация на акаунт