АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 23 989
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Враца
Не съм ви допрочела, но бързам да пусна линк на Бобърчето. Ето тук има много монети и цените им пише, а има и в кои банки се предлагат монетите от сайта. Wink  Hug

# 601
в новините пак гадории, екста си ми беше когато нито гледах новини, нито четях вестници!  Crossing Arms Такава простотия, ми да се хванат най-накрая и да оправят всички детски площадки в тази малоумна държава!

Фери, честит празник на града ви! (поне нещо ново да разбера от новините). Тортата много се хареса, аз я опитах, но съм яла по-вкусна бисквитена торта, което не ми попречи да си изям парчето де! Simple Smile Не е много сладка, и е точно колкото трябва сочна - остана парче и половина, ще го пробутам на ММ Simple Smile той не е на диета Simple Smile

Блонди, може и да се запишем, но ще го мисля, когато се приберем от Загреб

Белверде, сигурно вече си го направила, но Валери бил ли е при гастроентеролог? Това са вече близо 4 месеца неакане, не оставяй нещата само в ръцете на педи. Моята педиатърка, когато бяхме само на кърма и съответно акахме веднъж седмично, ми каза че е имала случай с неакане 15 дни, дала им е направление на хората и се е оказало, че детето, както и майката, имат много дълго дебело черво и просто това при тях физиологична особеност. Също така ми е казвала, че неакане без болки, твърд корем и напъни е ок, разстройство до 3 пъти на ден е ок, но всичко което не отговаря на описанието трябва да му се обърне специално внимание  Hug

в хърватска дали има детска кухня... ще взема да си запиша 1,5 милионите въпроса и да цъфна в посолството да ги поразпитам малко за това и онова, че .... Simple Smile Блонди при вас има ли такова животно - детска кухня?

кво щях да пиша друго - а да, за 1ви юни имаме подаръци - една кутия с формички, които трябва да пъха през капака, но засега още не е стигнал до там да ги пъха, само ги разхвърля и .... гърне пате Simple Smile засега гърнето ще си го държим като играчка, а след време ще го пробвам, освен ако не ми мине тъпилото и не пробвам тези дни Simple Smile и аз намазах с подарък - свекърите ми го разходиха за 3 часа и аз си поспах, гледах сериалче, оправях пране въобщееее Simple Smile кеф и почивка Simple Smile За сериали питате - има един нов и много як - The goodwin games - от създателите на как се запознах с майка ти. Свежарски е Simple Smile

някой ходи ли на семинара на др Карп? Той страшен ден избрал за семинар, сигурно е имало само бременни, а другите са празнували, неуки по отношение на методите му, с децата си Simple Smile

# 602
  • Враца
Ха, честит празник и от мен на всички дечица и на всички възрастни, които се чувстват като дечица!   bouquet

Коралче, мерси, днес ще има заря, гледайте по ТВ.  Grinning Кажи коя бисквитена торта е по-хубава, че да я опитам, че не вярвам.  Twisted Evil Ама то пък нали всеки си има вкус де Wink

Днес излизахме с Криско из центъра и беше с двете си баби и "намаза" много неща. Да не ги изброявам, ама всичко, което се купуваше беше за него.  Heart Eyes

# 603
Фери, в софия до работата ми има един ресторант глория мар, е там правят най-вкусната бисквитена торта, която съм яла аз Simple Smile с течен шоколад и маскарпоне и отгоре поръсена с натрошен карамел - перфектна е Simple Smile

холовата ни гарнитура най-накрая е дошла в БГ Simple Smile)) надявам се в понеделник да ни я доставят : newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 доживях Simple Smile въф фейса ще пусна снимки после Simple Smile

# 604
Момичета влизам да честитя празника на всички НАШИ БЕБЧЕТА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да са ни живи и здрави и много да ни радват:))) Едно безгрижно детство им пожелавам и все така да пълнят сърцата ни с обич, топлина и любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 605
  • By the sea
Бобърче, не съм те прочела какво точно търсиш за подарък и по какъв повод, но на сайта, който постна Фери, на тази страничка, най-долу има 2 комплекта за бебе, сребърен и златен. Нашият е златният, подарък от близка приятелка за раждането на Китито, ако са ви близки хората и детенцето е прекрасен подарък наистина Peace Heart Eyes
Блонди, сериозно, трябва да те запозная с майка ми hahaha Не познавам друг човек като нея, който като купи нещо, после да не го върне, понякога и по няколко пъти, просто трябва да е съвършеното ooooh! Joy Добре изглежда тази количка Simple Smile
Коралче, и ние на морето си имаме Глория Мар Mr. Green
Фери, честит празник Hug И браво на бабите Flutter
Бют, каква си убавица, "дебелата" роля не за тебе Naughty Hug

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 23:47 от PaperMonster

# 606
Бюти, ако беше режисьор и то на 3 филма за една година, щях примерно да карам най-малкото бял кайен Mr. Green Mr. Green Mr. Green пък той горкия грип го раздава.Наместват техниката преди снимките и я следят по времето им.В редките случаи като снима в студията в Младост, ходя с малката да го видим.Продуцентите само се вайкат колко  хубава била малката, ма никой не каза ела тука да я снимаме за някоя реклама поне Laughing.Ти чак и роля искаш  Joy Joy Joy.
Блонди, такъв сенник съм виждала на други колички и тайно съм им завиждала, че не слагат чадърчета,за да  не му пече на бебето в очите.Гледам има и позиции на гърба, изобщо ти е идеалллллна!
Коралче, то глория мара не е много евтинко Mr. Green.
Днеска с малката обикаляхме около Патиланци в градинката с панаира и беше много шарено и фрашкано, отбих се и до Хиполенд да видя какво са намалили.Дадох на малката една играчка да държи докато обикалям с количката из магазина и на тръгване като ревна не ще да я пуска.Един, два опита да я откъсна от играчката - не!Накрая й я купих намалена от 18 на 15 лева, излязохме навън и я захвърли на земята.Сега подаръка й за 1 юни седи при другите джунджурии в кутията и чака ред за внимание.

# 607
  • София
Честит празник на всички деца - малки и пораснали Wink нека запазим най-чистите и искрени качества на детето!
Ние днес направихме голяма грешка да отидем до Зоологическата, повече няма да я повтрим Banghead
Иначе с нашата запечена сага, сутринта сварих овесени ядки и дадох малко от водичката, след няколко часа имахме ефект и то не беше запечен Whistling В четвъртък сме на ДК и ще говоря с педи, ще пробвам с пробиотик и ако не стане - ще отидем на гастро Confused Благодаря на всичк иза съветите още веднъж Hug Hug Hug Hug Hug
Фери, откъде го намери този сайт, сега си харесах 100 неща там и ги искам всичките Crossing Arms От половин час ровя из него, няма нещо, което да не разгледах ooooh!
Ивка, аз също ползвах само Судокрем ,но той е с привикване и в един момент спира да действа, та веднъж и ние имахме зачервено, не подсечено дупе и го оправих с Павлодерм - страхотен е Hug
Койчева, къде се губиш, всичко наред ли е Confused
Даниелка, умори ме с щерката, ще видиш, че ще я вземат за някоя подходяща роля  Flutter
Бюти, страхотни сте Crazy
Блонди, честита ти нова количка ПАК hahaha С тази мисля, че няма да имаш никакви ядове и честито хамак, много книги да прочетеш на него, много коктейли и кафета да изпиеш и много Мури да изядеш, между другото нали знаеш, че има нова (тя вече не е много нова де) - с горски плодове  Crazy
Файв, оздравявайте бързо Hug Ти сигурно изобщо не обичаш празниците, май наистина на тях сте все болнички Confused
Щях да правя страхотна орехова пита, но много късно стана и ме домързя...а и ми се доспа, ще я оставя за утре Blush

# 608
Еееее, Блонди, голям "късмет" извади с количките. Как стърчат пластмаси  Shocked ? Дано този път всичко е ок.
Полухамакът е страхотен. И аз тук се заглеждах по такива, нооо аз и ММ не можем да го ползваме, че надвишаваме макар и с малко максималното тегло /поне на тези, които гледах/  Laughing. Другото лято може би.

Бюти, голяма си свежарка. А Пандата няма да го коментирам - за него е ясно, че е голям сладур  Heart Eyes /е, коментирах го  Mr. Green/

Белверде, не се заглеждай по такива сайтове. Не, че имам нещо против да покажеш някоя нова колекция де...
Като малка сигурно си колекционирала нещо - я марки, я монети, я картички, я салфетки. Имаш май слабост към красивите неща и към колекционирането им /брей много повторения, но сега не се сетих за синоним/.

Дано с Койчева всичко да е наред и да празнуват, и затова да не се включва  Praynig

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 23:47 от VikTanDeya

# 609
О, гледам за монети си говорите. Аз му взех на моя син с част от парите от еднократната помощ един златен дракон от ПИБ, ето го:
https://my.fibank.bg/GoldShop/Coins/ALL/178
Много хубава монета, в луксозна кутия, поне ще му остане Heart Eyes
Бютка, имат и пандичка:
https://my.fibank.bg/GoldShop/Coins/BU-Coins/6
Блонди, твоята количка стана като на белверде роклята: три за късмет!

# 610
Скапана съм, днес имахме много положителен ден, направихме една дъъълга ражодка до панаира, прибрахме се отрупани като цигански катун с подаръци и мостри, един добронамерен човечец реши да ни подари още в началото на обиколката 9 списания Shocked, та ги мъкнахме тия 3-4 кила хартия из целия панаир ooooh!, малкия намаза памперси, играчки, книжка, направиха ни безплатни снимки, наядохме се с шоколад и швейцарски кашкавал, опитах тези прочути френски макарони, абе доволна съм LaughingИмаше една организация като ЛЛЛ, след разговор с тях май искам да кърмя до две годинки Joy
Блонди само с такова впечатление си останала, имам притеснения като всеки човек, но не са в никакъв случай в повече. Да верно, не поръчвам храна от интернет, ама не ми се е и налагало, за замунда ме е страх да, преди много теглих от нея, но познати българи имаха посещение от полицията, нали не е легално все пак и не ща глоба Peace Арена не знам какво е newsm78. Ааа и за кравето мляко се притеснявах да Mr. Green, но сега вече не, давам в малки количества в пюретата, друго квооо Mr. Green Laughing Аааа и малтодекстрина Mr. Green, ама тази история е нова,от както родих Joy
Хайде лека нощ, нямам сили да ви изчета

# 611
Ние пак сме от раннобудните както винаги, в 5:30 като по часовник  Mr. Green
Вчера Ина и тя намаза много подаръци, в Хипо имаше много играчки с 66% намаление, уж само една щяхме да и купим, но ММ не се сдържа  Mr. Green
Купих и просо и елда на зърна, днес щях да правя за закуска, но вчера забравих да обезсоля сиренето и остава за утре. Просото може и да го яде, но елдата доста едра ми се струва, ще видим.

Бют, много си хубава  Heart Eyes
Лино, аз постоянно следя ЛЛЛ и "Подкрепа за кърмене" във фейсбук и покрай тях и на мен ми щраква, че искам да кърмя до 2г.  Mr. Green Но това е още много време, едва ли бих могла до тогава, та целта ми е годинка, годинка и малко Laughing А и откакто давам и АМ виждам и положителни страни в АМ.
Блонди, дано да ти е удобна количката.

# 612
  • До морето
Добро утро и от нас и ние станахме по никое време  Tired

Фери, този сайт тъкмо го бях забравила и ти сега пак събуди звяра  Laughing

Блонди, честита ти количка! Айде да е на късмет  Laughing Да извървите хииииииииляди километри с нея  Joy

Марли, ММ днес е на мач, тъй че аз съм ъвейлабъл за разходки, само звънни по- рано да дойда, че ако се бадиш като пристигнеш в 5, аз докато се натоваря и ще стане време да се връщаме за вечеря  Laughing

Лино, искам и аз на вашия панаир  Laughing

Пейпърче, много се смях със слончето на Китито дето виело от мъка  Joy Joy Joy

Вчера изкарахме страхотен ден - първо бяхме на детски РД и беше много забавно, защото вече започва да разбира и му беше много интересно какво се случва, а и беше център на внимание, а на него това му е любимото  Laughing После пък си направихме една 5 часова разходка в Морската и по алеята и накрая се прибрахме каталясали. Много съм доволна от първия празник на детето  Heart Eyes

За съжаление Койчева и Борко не са празнували - в болница са! Още не знаят какъв точно вирус има Борко, вливат му физиологичен разтвор и дават Нурофен, туй то Sad

# 613
Койчева, дано разберат какво му е на Борко и бързо да се прибирате в къщи  Hug Стискам палци  Praynig
Кашпи, какво става с Ивайла, намерихте ли клиника?
Аз имам още един въпрос към теб  Blush Харесахме си една къща за гости, но на картата ми изглежда доста далече от плажа. То направо си е на другия край де, но не знам колко е голямо градчето, за да преценя. Намира се на ул. Антон Страшимиров 12А, имаш ли идея на колко минути е горе долу от плажа?

# 614
Добро утро Simple Smile)

бързо оздравяване на Борко на Койчева! Simple Smile В болницата със сигурност ще е по-спокойна тя, въпреки че на никой не му е приятно да е в болница.

след две седмици забавяне в крайна сметка ще дойдем в Балчик във вторник и сигурно ще мога да идвам до Варна за разходки Simple Smile ако някой има желание да се видим Simple Smile

Скрит текст:
(след вчерашната торта съм свалила 300 грама, направо невероятно....)

Общи условия

Активация на акаунт