АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 23 990
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък се чудя защо има трябват 60 капачки с 30 буркана hahaha hahaha hahaha

# 586
Пейпърче,същия е LaughingВ магазина нямаше батерии и не можах да чуя песните,та затова го взех,уж на български.Ама Велито като чуе "чело коте книжки" почва да реве,такива пишман певци са избрали,че чак я плашат Laughing

# 587
Аз пък се чудя защо има трябват 60 капачки с 30 буркана hahaha hahaha hahaha
А, да, и аз се чудя ...  newsm78 Еми да си имат за компоти, лято идва ...  hahaha Ама т'ва сигурно за частна кухня става въпрос ...  Thinking Защото на нас ни искат 6 бурканчета - вземаш 3 пълни и оставяш 3 празни!

# 588
  • By the sea
Хахаха, Иве, да, голям смях е тази играчка, подарък ни беше от свекитата за Коледа. Нашето е слонче обаче, ама вече на нищо не прилича, Катето му потроши ушите и хобота, а и батериите сдават багажа, сега не пее, а направо вие от мъка това ми ти нещо Joy
Файв, да оздравявате Hug
Васе, ми как няма да мята таблата, нали е сумистче Joy Hug

# 589
Не, не ,Васе.За държавната кухня искат 60 капачки и 30 бурканченца.Аз ги имам, ама ми трябват още 30 капачки.Иначе се уредих с купони за 1 месец, сега от 3 юни започвам да ходя до детската градина за храната.Пробвах, няколко пъти ми подариха горещи манджи оттам и малката ги яде, но ако заминавам за Варна след 11 юни няма на кой да дам купоните и ще трябва да обикалям градинките да ги предлагам Joy.Познавам една мацка, където майка й е лелка в кухнята и разбрах как готвят манджората там.Щом на моя гнуслив нрав допада, значи е ок.Имат огромни стерилизатори за бурканите, всичко се готви в инокс, много чисто, браво на държавата!1.30 лв е на ден - просто мечта!Обаче няма кой да ми занесе документите до Младост1, че да се наредя и аз на опашката за купони.Търкалям ги иначе от един месец б коша на количката в един тефтер MontBlanc като бизнесдама и кой кат мене.Хората с входящ номер 100 не са сигурни дали ще ги приемат пък за мене не знам...Ще подкупя лелката, усещам аз...

# 590
  • Добрич
Честит празник на всички деца и възрастни, които са запазили детското в себе си. Аз лично винаги се чувствам специално на този ден, нали синаги ще съм дете на родителите си.  Heart Eyes

Сами, същия е.  Mr. Green Докато го гледах ми потекоха лигите и вчера ходих да търся мента.  Laughing Е цяла вечер плесках цялата кухня, а днес ММ каза че бил отврат  hahaha hahaha ама той не обича мента по принцип, тъй че не очаквах да му хареса  Mr. Green Размотаването из мола остана за утре. Към 17 часа съм там и ще те чуя. Simple Smile

В Добрич храната от кухнята я слагат в еднократни пластмасови купички и ги запечатват с найлон отгоре. Няма буркани и капачки.  Grinning

Чакам децата да се наспят и ще излезем да поиграем и да се поснимаме в парка. Хубав ден на всички!  Party

# 591
  • Варна
Иве,
за крем против подсичане ми препоръчаха някакъв, който правят на място в аптека... Попова май беше, на ул. 27 юли, от църквата Св. Никола към Шишковата градинка. Бил вълшебен, ако искаш пробвай Hug
Файвче,
бързо оздравяване.

# 592
Бургазлийки, ДК при нас колко е? Май 2 лв.?
Що така при нас по скъпо newsm78,  гледам навсякъде е 1.30лв.
Белверде, сигурно помниш и ние имахме проблем със запека, бях пробвала всякакви препоръки, но без ефект. Е, отдавна го няма проблема, благодарение на хомеопатията.
Намери добър класически хомеопат и закарай Валери, може пък Х да ви помогне.
Постът ми е насочен към Белверде, моля да не започне пак диспут "за и против Х" Hug

# 593
Във Варна е 1.20лв, със собствени съдове. Аз използвам едни кутии за обяд - 3 броя една над друга със захващане. Побират двойни порции и е удобно за носене. Частната, от която вземах храна 2-3 седмици, беше с еднократни пластмасови съдове.

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 16:46 от Five magnificent

# 594
Честит 1-ви Юни! Да са ни живи и здрави дечицата, весело и безгрижно да е детството им!

Файвче, как е държавната кухня? Сравнена с частната? От Лакомник ли си взимала или от другата?

# 595
MaryJane, от Лакомник вземах храна, слагат повече продукти отколкото в храната от държавната ДК. Моите малки мъже хич не уважиха десертите от частната кухня, повечето бяха крем Малеби, кисело мляко с корнфлейкс, крем карамел. Само обикновените кремове ядяха, правих им домашни плодови пюрета. Сега се изяжда цялото меню, супите са  малко редки и им слагам сухар или домашно картофено пюре за сгъстяване. Десертите са основно от любимите на близнаците кремове и ядат и питат за още. Основните ястия са приятни на вкус и мирис, за първа група(която вземам аз) няма много голямо разнообразие, но след годинката като минат на втора група има повече ястия. Като цяло съм доволна, пък и за 2,40 на ден си е идеално. Ако някой откаже супата има и за мен да обядвам. Има разлика в грамажа - на Лакомник храната е по 200гр на порция, на държавната - по 150гр, с изключение на десертите по 200гр.

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 16:48 от Five magnificent

# 596
Ивка, що така лесно се вадят тия пръчки?  newsm78

Сами, взех Томи Типи шише и биба с огромна дупка  hahaha била за каши, да видим  Grinning

И пак смених количката  ooooh! Снощи Камелия здраво си одра главата,г олям рев дръпна, има и червени драскотини сега. Отвътре на количката стърчат някакви пластмаси  Tired Върнахме я и взехме такава, синя, ама намалена от 120 за 80, че последна. По-добре синя, отколкото цветна и да я дере. Надявам се да е последна смяна вече  Crazy

Сдобих се и с полухамак, ако вземе и лято да дойде поне за малко, да чета книжки там, добре ще е  Blush

Замислих се за кухня и аз за лятото, с Криско една дружка ме уреди за един месец, ама сега като чета как сложно става...   Thinking

Коралита, ти ще се записваш ли на Тича?  Simple Smile

# 597
Имам пюре от круша,донесено от чужбина със следното съдържание:пюре от круша 50% , сок от круши 29%,вода,оризово брашно , нишесте ( ориз ) , витамин Ц .
Аджаба туй мога ли да го дам-оризово брашно и оризово нишесте се счита въведено с оризова каша нали,или  newsm78 newsm78 newsm78

# 598
  • Варна
Мама на Рош,
да Simple Smile
Блонди,
кефи ме как при вас си връщате неща на поразия Laughing Тук имам чувството, че ще стане, ама на куково лято. Ако все пак се навият ще е след разправии Confused

# 599
Честит първи юни - да са ни живи и здрави децата, нищо друго не искам  Heart Eyes Heart Eyes
Бобърче, то ти може да си отделиш детето и без стаята да е направена  Peace според мен едно дете поне до 2 години няма въобще да използва детската стая  и много му е зор къв цвят ще са стените. Аз ще го отделя, когато започне да спи без да се буди през нощта.  Mr. Green Иначе ние догодина лятото се надяваме да направим хол и кухня на едно и да освободим стаята, в която момента е хол за Анди и за бъдещата Евелин, понеже само за една панда ще е голяма  hahaha
Белверде, сетих се, че имам позната, която кърми и твърди, че като ТЯ изяде едно пюре на Ганчев – круши примерно и действа на малката и ака и тя  Hug
Гунди, мерси за поздрава, аз винаги съм казвала, че докато живота не ме сломи тотално винаги ще съм си дете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Даниелкее, твоя мъж да не е някой режисьор – ако се търсят дебели, но лъчезарни псевдо актриси свиркай   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И в Пловдив детската кухня си е с твой съдове – носиш буркани, кутии, квото искаш, само да му е широко гърлото, хаха  Mr. Green
Иначе е 1.5 за три манджи по 200-250 гр.  Flutter
Блонди, ти с твойте рокли и колички ще ме умориш  Joy Hug
Иииииииииии, поздрав от нас за празника  Hug

Общи условия

Активация на акаунт