АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 23 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Честит празник на всички дечица Simple Smile Да растат здрави и щастливи  Laughing
Сядам с една огромна чаша много силно кафе, писна ми да го пия като вода заради Ина.  Crossing Arms Тази нощ 2 пъти се буди, 2 пъти сука, все на гърдата заспива, нищо друго не я успокоява. Ами като спрем да се кърмим какво ще правим не знам  ooooh! Иначе вечер си заспива без гърда, но сега заради зъбите като се събуди нощем и няма заспиване. И ММ всяка нощ ме ядосва, защо не и дам Панадол, нали педи е казал, какво ще и стане.  #2gunfire
Кашпи, благодаря за инфото  Hug Пюрета ще си накупя от тук  Peace
Бюти, стига се шашка. И Ина е много друсана, ММ я взимаше пред компютъра, сяда в него и той я друса по 1 час. Аз колко се бях шашнала и за сядането. Тя постоянно искаше да седи изправена като е в някой, не искаше да е легнала.
Койчева, как сте днес?
Бобърче, според мен е рано за вечеря. Те още годинка нямат даже. Аз лично мисля да давам АМ за вечеря докато тя пожелае, докато виждам, че я засища. И Ина пие 200мл. АМ. Когато първо суче е различно, 90-150 АМ.
За отделната стая, ако имахме още сега щях да съм я сложила в отделна, ама нямаме  Mr. Green Ако детето си заспива само не виждам проблем. И при нас всички врати стоят отворени винаги мога да чуя, ако се е събудила.
Ивка, как е дупето днес?

Отивам да се залавям за чистене, готвене за Ина и да се оправяме да излизаме. В Хипо има намалея сега, ще ходя да и купя нещо  Mr. Green

# 571
Честит празник на всички дечица- да са ни живи и здрави и все така да ни радват. А и на Бютката и на Софи и всички други около 20-тте ха честит празник.(майтапче ей да не се разсърдите Hug)

# 572
Влизам да кажа:

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЦА!
                         ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!

До мамите от Бургас- днес в 11:00 часа в Морската градина има организирано парти от МБАЛ Дева Мария за всички малчугани Mr. Green Ние с Рош сме там  Hug Hug Hug Hug

# 573
Честит първи юни на всички деца!!! Да са ни живи и здрави  Heart Eyes

Кашпичка, аз водих Ицо за неговия хемангиом в тази дерматологична клиника при д-р Ивайло Петров. Много отзивчив лекар, обеснява много добре нещата. Можеш да му пишеш и по мейла и да разкажеш за какво става въпрос, на мен винаги ми е отговарял дори и на най-тъпите въпроси. Ако искаш повече координати, кажи. Иначе след като изчетох всичко из нета за тези хемангиоми, разбрах, че уж най-добрият специалист в тази област е някаква лекарка от Пловдив, но не помня как се казваше. Успех и наистина, ако можете, елате да София за преглед  Peace

# 574
Честит празник на всички малки и пораснали деца!  Hug

Койчева, как сте днес?
Много висока температура свалям с мокри компреси, или хладен душ /малко под температурата на телцето/. Може обтриване на тялото с мокра кърпа.

Белверде, според мен питай педката на какъв специалист може да заведеш Валерко да го видят. Най-вероятно нищо му няма, но ти ще си по-спокойна  Hug

Кашпи, ха сега да видим колко подписа ще събере за две седмици  Grinning .

Бобърче, и брат ми беше така с Алф. Аз затова не мога да го понасям, че само той се въртеше.
За вечеря давам АМ към 150мл. /снощи 180мл./ към 20,30-21,00ч., кърмя и спиииим /в повечето случаи/. Като я хване лиготията се кърмим до към 00,00ч.

Бюти, сигурно се има предвид силно раздрусване. Не мисля, че от друсането на шезлонга може да му стане нещо.

Хубав ден на всички!

Редактирам се, за да кажа още нещо за температурата.
Понякога педката ми казва да давам Панадол или Нурофен само, когато качи температура над 38гр, но понякога ми казва да го давам задължително през определен интервал, независимо от температурата. Явно си зависи от вируса и от протичането на съответната инфекция. Смятам, че ЛЕКАРЯТ назначава лечението, а не е редно да се самолекуваме и да прилагаме методи без да сме наясно с последствията.

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 10:46 от VikTanDeya

# 575
Честит празник на всички, които се чувстват празнуващи! Много приятен ден, изпълнен с положителни емоции!

Ние както на всеки празник тази година сме болни - аз с температура, малките с хрема. Както обичам да казвам - да минава празника, че да оздравявам. То нямаше как да пропусна, вчера 2 пъти се изпрах - веднъж като ходих за кухнята по обяд, после като ходих до детската градина. Каръка ми е неоспорим.

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 11:22 от Five magnificent

# 576
Бобърче, аз си го правя - пека зърната за час на слаба фурна, т.е. сушат се по-точно казано, след което ги смилам. После накисвам и варя. Не, не е същото, защото готовите инстантни каши, за да не са сурови и да се приготвят така бързо, преминават през доста химични и кой знае какви други процеси. Нарича се декстринизация. Давам и от тях, разбира се, но не е същото  Simple Smile

Не, не е време за друга храна, писахме ти и преди. Докогато иска АМ, дотогава. Може и до 3г  Peace

Относно бебето в друга стая - това е изцяло лична преценка и решение на родителите. Всеки мисли и смята различно по този въпрос, така че общо правило няма, както си прецените  Peace

Лино, за замундата и арена  hahaha Но и като цяло ми се струва, че се притесняваш много за всякакви неща.  Hug То и аз, де, но не чак толкова може би  Simple Smile

Бобърче, Марли, Белверде вече писа, че слага зехтин, и масло, но не е имало ефект  Peace

Марли, за къпането и Т° аз съм чувала, но Криско в такива моменти е бил такъв невероятен парцал, че просто ми се струваше мисия невъзможна да го изкъпя (не е бил бебе).  Confused

И моя чийз отлежава в хладилника, обаче отгоре е с някакъв сок от боровинки, който се оказа, че горчиииии  Close дано не се усеща в общия вкус  Rolling Eyes

# 577
Честит Празник на всички малки и пораснали деца   bouquet

# 578
Привет Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА НИ РАДВАТ!
Дафи,по-зле е дупето днес,вече е на рани,Здравето не помогна,сега ще ходя за Дефламол и крема с невен.Ей,много ми е жал да я гледам така,явно я боли,милата,много неспокойно спа снощи.Знаете ли дали без рецепта дават Дефламола?
ВТД,ако поста ти е насочен към мен,аз вече обясних,че не съм лекар и просто препоръчах нещо което е помогнало на МОЕТО дете,никого не заставям да сваля Т с оцетени компреси,нито съм препоръчала самолечение.Напоследък често в темата се получава така,че човек даже за хубаво да препоръча нещо,все трябва да се обяснява,оправдава,друг път изобщо няма да се обаждам.
Койчева,как е Борко днес?

# 579
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДЕЧИЦА!ВИЕ ОСМИСЛЯТЕ ЖИВОТА НИ!

# 580
Ивка, изобщо не е към теб.  Hug И не става въпрос за оцета, а за съветите кога да се дават температуропонижаващите, при условие, че лекарят вече е казал как. Аз също ползвам оцет, когато температурата стане много висока.  Hug Hug Hug

# 581
Бютеееееееееееееееее, тебе ще те запомня вечно с книгите за учене, ошашкана от някоя дивотия и ей с тези човечета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!
Поръчах книгата по интернет 16.20 лв, чакам да пристигне.Аз искам направо тази за детето."Най-щастливото дете".Четох малко като откъси в нета и съм на мнение, че американците са малко тъповати.Но предвид изследванията и пробите върху други деца някои трикове смятам да използвам, но не и да се задълбочавам в тъпизми.Нашата Чоча оформя характер като на баща си и ще трябва да я укротявам.А това за друсането си го изкарала от контекста и си мисля, че може и да не си го разбрала като хората.Малкото, което четох е , че бебетата се успокояват от люлеене, ритмично и плавно, бели шумове и т.н.все работи, които знаем.Ха сега да видим дали ще прочетем нещо дет не го знаем...Ще разказвам!А ти не се тормози ами чети за изпита, че ти влияе зле четеното на друга материя Mr. Green Heart Eyes Hug
За рожденния ден няма да правим банкети.Аз ще съм с малката във Варна, а таткото тази година има да снима 3 филма и няма време даже да се наспи.Разсъждавахме двамата и решихме, че тя е бебе и нищо няма да разбере от клубчета, клоуни, деца и торти.Затова ще й накупим подаръци, ще почерпим и догодина вече ще й правим партита.

# 582
ВТД,разбрахме се Hug
Вчера такъв таралеж си вкарах в гащите,купихме на Велито за 1 юни едно хипопотамче с четири песнички,хареса ми,защото песничките са на български.От снощи свири нон-стоп,направо ми наду главата,май ще махам батериите.И избрали някакви гадни,дразнещи гласове,аз сигурно пея по-хубаво от тях Laughing
Сутринта Велито разглоби кошарата Laughing,хваща пръчките,почва да ги дърпа и те се измъкват,беше махнала 8 от 11,в най-скоро време очаквам да я намеря на земята,никъде не е безопасно вече,голяма разбойничка стана.
Айде,хубав и приятен празник от мен  bouquet

# 583
  • By the sea
Честит детски празник! Tada

Пфууу, Рош, да бях те прочела по-рано Crossing Arms Да разкажеш после как беше Hug

Абе, не вярвах, че ще видя някоя мама с Оригамито, ама ето, на, вчера видях една да я бута Crazy

Белверде, на този етап мисля, че може да се пробва овесената вода Thinking Hug
Кашпи, Койчева Hug Hug
Ивка, да не би да е хипопотама, който пее песничките за жаба-жаборана, пате-патенце, бау-бау куче и котето Joy

# 584
Честит празник на нашите слънца! Да са ни живи и здрави, да имат щастливо и безгрижно детство!  Tada
И пак тръбят гадни статистики дори и на празника - че миналата година била с най-ниска раждаемост от следвоенната 45-та насам ...  ooooh!

Имате ли идея от къде се набавят бурканчетата? Казаха ми, че в Метро май продавали, но не е много сигурно...  Hug
Амуринка, тези бурканчета се продават в магазините за домашни потреби и в хипермаркетите, където има такива (Билла, Кауфланд), в магазините за 1 лев ... предполагам, че знаеш как изглеждат.  Peace Аз имам от племенника си и майка ми намери няколко, в които си държеше разни подправки.  Peace
Файвче, бързо да се оправяте със сладурковците!  Hug
Ивка, Несито пък си разглобява столчето за хранене - дърпа му дъската за краката и я мята нанякъде (а тя е дървена)!  #Crazy

Вчера откриха нов детски магазин близо до нас и купих на дребното едно боди, което да му облека на рождения ден на ММ - "Аз Heart тати" ...  Whistling

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 12:20 от Vaseto29

Общи условия

Активация на акаунт