Койчева, нурофена е по - силен от панадола за температура, ти можеш редуваш нурофен и панадол, като внимаваш да не надвишиш дозите от 2те лекарства. Можеш да направиш така, че нурофена да се пада да го даваш към 23-24 часа, действието му е 7-8 часа. Ако Т не се повлиява бих отишла в спешното. Знам колко е неприятно детенцето да е болно и наистина се надявам да не вдига висока Т през нощта. Аз на каката съм й правила хладка вана, обаче за бебенце не знам дали е безопасно. Стискам палци това да е бил пикът и повече да не вдига такава Т и утре вече да е добре детенцето.

belverde, това си мъчително и за бебчо и за теб. Пробвай с пробиотик и ако не се повлияе най-добре се консултирай с детски гастроентеролог. Сигурно има и други начини да се повлияе на запека. Не мисля че е от сукането по различно време.
Vaseto, извинявам се, станала е грешка. А голям кош за багаж е мечтата на всяка майка.

Ивка, дефламол ни е помагал ако дупето е на ранички.
Моето бебе е в някакъв много труден период, не спи по цели нощи - от 2 месеца е така, а още нямаме нито един зъб.
Иначе малката не иска да яде нито пюрета, нито моите манджи и не знам какво да я правя. Като ви чета как хапват хубаво вашите деца и ви завиждам, благородно

Лека нощ и нека е спокойна за всички мами и бебета.
Койчева стискам палци всичко да е ок.