Какви са тия разглобяващи се кошарки и колички със стърчащи пластмаси? Май имаме заглавие за др. тема.
Бют, радвам се,че си прие поздрава.
Викаш у Америка се котираме, а? Ами аз защо се дърпам тогава, да заминаваме натам?
А вс. какво пише на стената ви, аз скоро го мернах на една снимка тоя надпис? И моята тату е от изтучните религии- един от четирите принципа на чаената церемония- означава хармония.
И няма проблем да дадеш Ам разредено.Бибиии, маалеее как забравих за Пепи
Много здраве и много хубаво детство на тоя приказно прекрасен хубав младеж.

Стефии, нещо явно е имало в нашата стая в родилното и моята Ния е същата, няма сън за мен вече 9 м. и половина.

Хайде сега малко да се пооплача:
На Ния едното й краче стъпва малко накриво и съм се поошашкала. Утре сме на консулт ще искам направлление, но ако някои има да сподели нещо по въпроса? Стъпва обърнала го навън? И от вчера насам все иска да е в мен, тая нощ като ревна беше някакъв кошмар, мъжът ми я разхожда из къщата да се успокои малко. То нейното не е рев нормален- тя пиши и врещи с все сила и е ад като се ядоса. Очаквах сутринта да има избили 7-8 зъба, ама пак е без хич. И само се вие като змия и не иска много , много да яде??
Айде и малко похвали- аз също си върнах килограмите и т последните два без да разбера как (но корема ми е зле- там нещо бая кожляк се е събрал, ще трябва спорт
) И за кърменето (особено за Бют)- все се каня да ви се хваля, че като минаха 6 месеца точно и кърменето стана песеен, спряха болките в зърната и сега е такова удоволствие, пу някакви си 6 м и всичко се обръща.....охх изчезвам, че ?Ние е кисела 

И Камелия си има, ама с розовки нещица, тази е синя калинка
Криско слуша, да, сега този месец са му изпитите, ще видим какво ще донесе накрая, отделно са за 3-ти срок, после и за цялата година после

,
Забравих да спомена, че свекито ми я даде. 
Преди малко свърши работата без проблем и без да съм давала нищо днес, освен череши за закуска, но пак е оформено а*о, така ли трябва да бъде? Съжалявам за описанията и че искам с такива подробности, но да знам и да се успокоя