АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 23 895
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Привет отново!
Какви са тия разглобяващи се кошарки и колички със стърчащи пластмаси? Май имаме заглавие за др. тема. Laughing
Бют, радвам се,че си прие поздрава. Hug Викаш у Америка се котираме, а? Ами аз защо се дърпам тогава, да заминаваме натам? Joy А вс. какво пише на стената ви, аз скоро го мернах на една снимка тоя надпис? И моята тату е от изтучните религии- един от четирите принципа на чаената церемония- означава хармония. Wink И няма проблем да дадеш Ам разредено.
Бибиии, маалеее как забравих за Пепи Hug  bouquetМного здраве и много хубаво детство на тоя приказно прекрасен хубав младеж. Hug  bouquet newsm51
Стефии, нещо явно е имало в нашата стая в родилното и моята Ния е същата, няма сън за мен вече 9 м. и половина. Hug
Хайде сега малко да се пооплача:
На Ния едното й краче стъпва малко накриво и съм се поошашкала. Утре сме на консулт ще искам направлление, но ако някои има да сподели нещо по въпроса? Стъпва обърнала го навън?  И от вчера насам все иска да е в мен, тая нощ като ревна беше някакъв кошмар, мъжът ми я разхожда из къщата да се успокои малко. То нейното не е рев нормален- тя пиши и врещи с все сила и е ад като се ядоса. Очаквах сутринта да има избили 7-8 зъба, ама пак е без хич. И само се вие като змия и не иска много , много да яде??
Айде и малко похвали- аз също си върнах килограмите и т последните два без да разбера как (но корема ми е зле- там нещо бая кожляк се  е събрал, ще трябва спорт  animal085) И за кърменето (особено за Бют)- все се каня да ви се хваля, че като минаха 6 месеца точно и кърменето стана песеен, спряха болките в зърната и сега е такова удоволствие, пу някакви си 6 м и всичко се обръща.....охх изчезвам, че ?Ние е кисела Confused

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 13:54 от gundie

# 676
Е, Ивка, с Рошлето сте отличнички, браво, трябва да взимам пример, аз запецнах, ама си ям  Tired

Съмнявам се да са гъбички, не е невъзможно, но все пак силно подсечено не минава лесно и бързо. Важно е, когато можеш, да оставяш дупето на въздух, без кремове и памперси  Peace

Рошле, моето мнение за сандалките - категорично вторите. Първите изобщо не ги намирам за подходящи за прохождане, а на третите подметката изглежда дървена и твърда. Може да не е, но така изглежда.  Crazy

Кашпи, тук 50е са дървените сандалки, по 70 са хубавите, та 50лв ми се виждат
песен  Tired В Германия има по 40е нелоши модели, ама номера все няма  Twisted Evil

Ето този чийз правя постоянно и въобще с друг повече не смятам да експериментирам. За нас това е самото съвършенство просто  Blush

Белверде, ето за теб една снимчица  Hug По повод гривничките, че и аз много харесвам  Simple Smile И Камелия си има, ама с розовки нещица, тази е синя калинка  Simple Smile

Вик Тан,  Hug

Кашпи, дано се размине само с мазане  Praynig Криско слуша, да, сега този месец са му изпитите, ще видим какво ще донесе накрая, отделно са за 3-ти срок, после и за цялата година после  Crazy

Васето, сърничка блондинка  Joy Ма това защото и аз съм си блондинка, нищо, че допълнително се изсветлявам  Laughing

Пърпъл, давай диетата насам, но ако за деня се полагат две маслинки, не я ща  Crossing Arms Joy

Леле, 5 деца  #Crazy Party

# 677
Привеееет  Heart Eyes,
Белверде, не го мисли това пълнене-непълнене на памперса, по колко и кога, на следващата консултация спомени ОТНОВО на педи и ако пак получиш същите заръки - тиква, круша, пробиотик, които вече си изпробвала си поискай или направление или го заведи на частен гастро. Да ти е мирна главата и да не го мислиш  Hug Иначе наистина метаболизъмът има значение, моят фук фук разботи безотказно засега и както казва мама "само хабя храната".
Рош, Колев и Колев имат иоще едно лятно моделче за 22-23 лв. Чудно е  Peace
Биби, страхотен е този Пепи  Heart Eyes Ще береш ядове с тази душичка (имам предвид, че ще му се лепят мадамите)  Crazy
Аз пък не харесва бебета с накити  Embarassed Нито с гривни, нито с пробити уши, просто такъв ми е вкусът. Но аз и мъже с аксесоари не възприемам много. Само часовник и халка  Heart Eyes ииии двудневна брада за разкош  Twisted Evil

# 678
Ами диетата е мн готина! Не са само две маслинки за щастие! hahaha Забравих да спомена, че свекито ми я даде.  Flutter
СПОДЕЛЕНО С пЪРпЪЛ:
Скрит текст:
Диета "Чудо"
Продължителност 14 дни
Първата седмица ще отслабнете 7 кг а втората около 700 гр дневно.
Никаква консумация на сол, захар и алкохол!!!
Ден1-   Закуска- чаша горчиво кафе; обяд- две твърдо сварени яйца ( без хляб)
 вечеря- парче месо и салата с лимон ( не и слагам нито зехтин или олио, сол- нищо! просто нарязвам домат и краставичка слагам оцет, вместо лимон когато нямам)
Ден2- закуска-чаша горчиво кафе и 1 сухар; обяд- 2 тв. сварени яйца (без сол, да не забравиш); вечеря- парче шунка, салата, 1ч.ч. кис. мляко;
Ден 3 - закуска-чаша горчиво кафе; обяд- зеленчуци и плодове; вечеря- 2 тв. сварени яйца, шунка и салата.
Ден 4 - закуска- чаша горчиво кафе; обяд- 2 тв. сварени яйца и сок от моркови.; вечеря- месо и салата с лимон;
Ден 5 - закуска-настъргани моркови с лимон; обяд- риба печена с домат; вечеря- не се яде
Ден 6 - закуска- чаша горчиво кафе; обяд- 2 големи парчета пил. месо и салата; вечеря- 2 тв. сварени яйца и настърган морков.
Ден 7 - закуска- чаша горчиво кафе; обяд- парче месо и плод;
вечеря- може всичко.

Диетата се повтаря в този ред още една седмица. Гледам да пия повече вода. Но 5 мин. преди и след хранене не се пие вода.

# 679
 Shocked Е как за седмица 7 кг, много е агресивна диетата Crazy
Ако се спазва килата ще ги свалиш, но после не се ли качват двойно?!Аз препоръчвам да се спазват диети като на Бюти и килата да се свалят за месеци.Защото организма при агресивните диети после много бързо си складира запаси Peace

# 680
Gundie единствената логика, която намирам е : Стер.ов да е виновен, нали той ни изражда и двете. Преди Нова Година помня беше, когато вече едвам оживях от нон-стоп реването на Ивчо и когато в същото време вече го приех "че ще е така" му викам на доктора, че ми е дал най-ревливото бебе, че той е виновен...и той вика : "ние работим с материал на пациента" Wink хахахахах...закопа ме с тоя отговор... Та какво да ти кажа. Много е гадно, не е човешко това. Само, който го е изпитал може да знае............. ама да са живи и здрави. При теб поне второто ти е такова. Че тия дето сме с първо толко трудно бебе, не знам как ще помислим за второ, поне аз така си мисля.

# 681
Мммдаааа, едно време и аз правих такива диети чудо, не стига че се тормозех от глад, ами качвах двойно после и айде наново Twisted Evil
Зафира аз имах едно такова мазило на Hansaplast, което много загряваше, но то беше за крака през зимата когато е студено, да топли Crazy Ще видя и това което казваш Peace
Блонди аз където гледам в един сайт за намаления имаше вчера обувки на Кларкс за прохождане по 20 евро
Тефита и аз така за мъжете, без накити, само часовник и двудневна брада Mr. Green
Телевизора ми проговори Shocked

# 682
  • София
Ще умра от смях, логиката на Стефи, явно е вярна, защото Сертов асистира на моя д-р, и аз като вас с Гунди имам ужасно будещо се нощем дете и ревящо, тази вечер имаше един период в който почти не спеше или през 5 мин се будеше и ревеше #Crazy
Момичета, аз сега от тези отговори: а*а по еди си колко пъти на ден, доволно количество, нищо не ми стана ясно Crossing Arms  hahaha Знам, че при всяко е различно, но искам точно описание  Crossing Arms  Joy Вие разбирате ли, че не знам какво е нормалното, колко и как трябва да изглежда за тези месеци, никъде няма в ента, има все за новородени, но него и аз го знам ooooh! Преди малко свърши работата без проблем и без да съм давала нищо днес, освен череши за закуска, но пак е оформено а*о, така ли трябва да бъде? Съжалявам за описанията и че искам с такива подробности, но да знам и да се успокоя Blush Иначе купих чай Блевит Л и пробиотик Био баланс бейби, много хубав бил, но все още днес не съм давала, нали свърши нещо, човека, няма да ви кажа как се радвам ooooh!
Блонди, много сладък Кики Flutter
Гунди ,дано нямате подобни нощи Hug
Кашпи, много се радвам за децата, до Пловдив дано не се стига, поне - не по този повод де, а да се видиш с пловдивските мами Wink

# 683
А, Пърпъл, мерси, Бютката скоро ни я промотираше тая диета  Laughing

Белверде,
Скрит текст:
повечето пъти си е оформено, да, все пак ядат като големи вече  Simple Smile Понякога е по-меко и смачкано, понякога са топченца на коза, друг път - кочан от царевица, всякакви ги има  Mr. Green

Тефи, то и аз не харесва много. Обички - не. На моммченце или момиченца харесвам дискретни златни гривнички и то не за постоянно и то на съвсем мънички. Друго не.

На мъже харесвам брачни халки, но ако са дискретни. Виждала съм по 1см халки и не ми допада  Simple Smile

Лино, това с телевизора не го разбрах  Thinking

# 684
 hahaha Белверде, голяма си скица Joy точно описание на ако май няма Crazy
При нас откакто започна да си хапва всичко Ивайлето си ака като си е оформено точно като ако Mr. Green като различните дни ака различно Grinning

# 685
belverde, доколкото помня Валери не яде голямо количество твърда храна и + кърменето би трябвало акото да е кашаво, на Джули е такова :
Скрит текст:

Боже, до къде стигнахме- да си показваме акитата hahaha

# 686
Белверде оформено е, по-твърдо стои, но всеки ден е различно като количество. Тайра е пуснала снимка на Ема с кръстчето и е със синджирче Simple Smile
Блонди
Скрит текст:
един женски глас изведнъж се включи, бая се стреснах, оказа се че гласовата функция се включва при висок шум,а малкия пищеше нещо, ама ми изкара акъла

Сега дойде момичето, ученичка с майка си да вземе уредите, ами той термина и бил средата на октомври, а аз си мислех, че скоро ще ражда Crazy

# 687
 Привет от слънчево Хасково..хихи
 Ох и аз бях на диета, но тук при мама нещата не се получават, нямам вече толкова приятели като си дойда седя си вкъщи, мързелувам и цял ден похапвам сладко, сладко...Килцата ми се възвръщат  ooooh!
 Акото на Петето е като на голям чове, не е кашесто,а твърдо, не ака вече всеки ден, не иска да яде много, ама каквото такова, колкото иска..
 Колко пъти си храните децата, аз вече почнах да го храня 4 пъти , но на обяд пак яде с голям зор зеленчуковите пюрета или манджата, още не е на кухня  но и това ще стане другата седмица, като се върнем в Стара Загора. Малко ми се виждат 4 пъти, ама колкото толкова, жизнене е, играе си спи, просто не яде толкова много,а преди ядеше много, на 4 месеца беше 8600 а сега на 9 беше 9700, тоест за 5 месеца е качил има няма кило,като имаше месеци, в които нищо не качваше, но незнам не мога да се притесня за храненето, не го насилвам, като покаже че не иска повече го оставям, той си знае. Вие, които храните децата по 4 пъти на какъв режим и какво ядат, 2 пъти са ни мляко, на нас, като и в двете млека има бисквити или по две лъжици каша.
 На едни комшии в Хасково, детето е изчезнало вчера, пазете си децата, винаги вкарвайте в магазина и количката, каквото и да правите да са ви пред погледа, белите стават за минута, а има голям трафик на деца, поне тук в Хасково, защото е близо да граиците с Турция, Гурция, имайте си едно на ум, винаги да са пред нас.

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 16:15 от milanova123

# 688
Миланова ужас как така е изчезнало, бебе ли?

# 689
 Не, не е бебе, голямо е детето на 12 години, но втори  ден го няма, но тук има много случай и на изчезнали малки деца и бебета, имах предвид, трафика на хора е голям и трябва да сме на щрек, има много, много лоши хора, не се знае, кой какъв е, историята познава всякакви случай.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт