Би Би,да ти е живо и здраво порасналото момче!
Месечинке,и ние сме от неспокойните,по цяла вечер се мята из кошарата,удря си главата в решетките,мрънка,буди се на всеки час,.Прави ми впечатление,че само вечер е така,не знам защо,през деня спи като пън,без да мръдне.
Бютка,направо ти съчувствам за 800-те страници,дано успееш да се мобилизираш,да ти се маха от главата,после да можеш спокойно да се наслаждаваш на лятото.
Мама на Рош,браво за килограмите!И на мен ми останаха 2кг до мечтаните 57 и сега съм решила два дни да карам само на череши,дано ги сваля,че ми писна от диети вече.
Блонди,много си е сладка Камито,в нашата тема грозни бебета няма,във всяко има по нещо прекрасно и неповторимо

Дано всичко е наред с Борко на Койчева и да ги изпишат днес.
Ние вчера си спретнахме голямо пътешествие,уж само до Балчик щяхме да ходим,ама не ни стигна разходката,отидохме до Каварна,после до Калиакра,понаваля ни дъжда там,ама се прибрахме доволни.Велито свикна да пътува,изобщо не се криви в колата,през цялото време не спа,пя си,зяпа,забавлява се,ама като се прибрахме три часов сън удари.
Дупето обаче още е зле,има подобрение от Дефламола,ама още е червено и на пъпки.Ще мажа и днес и ако няма промяна утре ще я водя на лекар.
Следобед сме на ортопед,на втори преглед,стискайте палци всичко да е наред.
Хубав ден от мен!