АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 23 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро!
Би Би,да ти е живо и здраво порасналото момче!
Месечинке,и ние сме от неспокойните,по цяла вечер се мята из кошарата,удря си главата в решетките,мрънка,буди се на всеки час,.Прави ми впечатление,че само вечер е така,не знам защо,през деня спи като пън,без да мръдне.
Бютка,направо ти съчувствам за 800-те страници,дано успееш да се мобилизираш,да ти се маха от главата,после да можеш спокойно да се наслаждаваш на лятото.
Мама на Рош,браво за килограмите!И на мен ми останаха 2кг до мечтаните 57 и сега съм решила два дни да карам само на череши,дано ги сваля,че ми писна от диети вече.
Блонди,много си е сладка Камито,в нашата тема грозни бебета няма,във всяко има по нещо прекрасно и неповторимо Heart Eyes
Дано всичко е наред с Борко на Койчева и да ги изпишат днес.
Ние вчера си спретнахме голямо пътешествие,уж само до Балчик щяхме да ходим,ама не ни стигна разходката,отидохме до Каварна,после до Калиакра,понаваля ни дъжда там,ама се прибрахме доволни.Велито свикна да пътува,изобщо не се криви в колата,през цялото време не спа,пя си,зяпа,забавлява се,ама като се прибрахме три часов сън удари.
Дупето обаче още е зле,има подобрение от Дефламола,ама още е червено и на пъпки.Ще мажа и днес и ако няма промяна утре ще я водя на лекар.
Следобед сме на ортопед,на втори преглед,стискайте палци всичко да е наред.
Хубав ден от мен!

# 661
Месечинка..... и нашето спане е такова. Всяка нощ се буди. В добрите ми вечери по 5-6 пъти. Тази беше ужасна. Заспа в 22 часа ( на цицата), защото за целия ден беше спал само два пъти по 35 мин. и беше гроги...и от 23 като се почна пробуждане в полусънно състояние и прореваване ... ми разказа играта. Просто не знам какво му е. Преди го кърмех и през нощта, но пак беше същото и затова вече лека по-лека успях да направя така, че да се кърмим 5.30-6.30...и се събужда м/у 7 и 8 сутринта. Много пъти му се спи още, но не - не се дава да се отпусне и заспи............. През деня, всяко заспиване е с рев и се бори сякаш със себе си, спи му се адски много, но не се дава. В леглото сам е абсурд да заспи, пробваме шезлонг, в мен, понякога в бънджито го люшкам, направо в чудо съм се видяла. Единствено вечер си заспива в креватчето сам - играе, смее се и момента, в който му се приспи заревава и пак заспива с рев. Само в колата ми заспива най-лесно. Направо не знам. Това ми е най-трудното, момента, когато му се приспи - докато заспим. Вече 9 м. си ме "терори" с това спане. Така че майките, на които ви спят децата през нощта сте големи Щастливки!...а чета на много от вас си спят два пъти на ден по 1,2, 3 1аса на всяко спане..............МММираж за мен..... Педиатъра ми казва, че просто имало такива бебета и до година и 5 м. щял да е така. Как пък точмо до тогава не знам.....ама пак се надявам поне тогава да се оправи и да спинка спокойно.......... Според мен просто е много емоционален.......хайде ставам,да изпера дрешките докато дремва...че ако знаете пак колко трудно заспахме,а след малко ще е буден.....и понеже няма зъби още, сестра ми, която го обожава му казва: "ами лельо, те зъбките никнат докато спят бебетата, ти как ще имаш" Wink)))

# 662
# 663
Добро утро иииии Рошкова егати цените Rolling Eyes

Дайте рецептите за тия чизкейкове дето ги правите постоянно, аз съм се навила да правя желираната торта на Бютинката, ама да видим кога Embarassed

# 664
Кашпи,така да вардя да те видя тук и прочета,а ти така постно  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 665
  • София
Месечинке, де и моя да е будеше по 8 пъти, горе-долу сме като при Стефи Confused Но на фона на неакането това ми е бял кахър Whistling И аз вече не знам на какво да го отдам - на зъби ли, вече почнах и да си мисля дали не е заради акането, но явно че не е, защото вие нямате този проблем, а пак се будят и спят неспокойно ooooh!
Би-би, да ти е жив и здрав Пепи, все така мил, добър и чаровен Hug
Марги, браво за кг-те, че ти изобщо не си била много, друг път като разказваш колко имаш да сваляш, човек ще си помисли ,че си много повече Hug А на коя инструктурка правеше упражнения? За обувките - не мога да ти бъда полезна, хич не ги разбирам кои са подходящи з прохождане и кои не, иначе и трите са хубави Hug
Блонди, супер сладур си е Камито Naughty За Бюти дето трябва да ми покаже нещо, сигурно пак в ФБ си показвате разни неща Crossing Arms
За кръстчето - от манастира в списъка с нещата ни казаха и нагръдно кръстче, а на други кръщенета съм виждала като го осветят го слагат, само за деня и после го махат, много ясно, че няма да ходи с него Laughing иначе гривната ще му я оставя, много ми харесва малко момченце с нежна гривничка, винаги съм си казвала, че ако имам момче - и моето ще носи такава Heart Eyes

# 666
Мама на Рош, ние имаме първите, с ципа, но бели. Много са удобни, лесно се обуват и ципът не оказва никакво влияние на мекотата на подметката.

Блонди, теб все едно не съм те чула за Камито. Тя ми е една от любимките - много е готина.

# 667
Рошииии, добре съм миличка Hug и най-важното и децата са добре Heart Eyes

Ники е много щастлив със своя гипс, даже се снима специално, хвали се във фейса,  Crazy ръката не го боли и всичко се нарежда Grinning
Ивайлунка и тя е по-добре, изписаха й антибиотик за подутинката и тя взе да спада и да се успокоява.Току що взех час за преглед при д-р Кузнецов, много го хвалят та ще направим утре консултация и при него.Решила съм ако се наложи да търся д-р Стефанова от Пловдив, тя била най-добрата относно хемангеоми иии те така Crazy и час за хомеопат взех, пак само по лекари ще тичам Crazy

Рош, Браво за свалените килограми Hug

Биби да е здрав и щастлив малкия сладур Пепи Heart Eyes

Много се кефя на Марлиту, усещам че сме от една порода Crazy

Зафира турските баби може и да са такива, ама европейските Wink

Белверде Ивайла понякога ака по 5 пъти, като количествено се представя повече от добре Rolling Eyes различно е за всяко дете, но има дни в които не ака или по 1, 2 пъти Crazy

Блондс Ками все по хубава става Heart Eyes Как е Крис? Слуша ли вече в училище?

Виктан как е малката скица Crazy

# 668
Кашпи, добре е - опитва да влезе в пералнята  Laughing Laughing Laughing .

# 669
Морген,
Бюти лачена  hahaha, тая дума я бях забравила. Пожелавам ти го, да пътуваш много и да видиш всичко което желаеш Hug
Зафира я кажи кое е това лекарство? Става ли за кърмачки? От два дена не мога да си извъртя главата на дясно  Tired
Абе как ставате толкова рано, в колко си лягате, пилето се събужда между 6 и 8 всеки ден различно, аз обаче не мога да си отворя очите и го натискам и дремя докато него го хване съклета и почва да се криви
Ивка на една приятелка така стана с дупето на щерка и и тя си мислеше, че е от зъби, но се оказаха гъбички. Заведи я да я види педито
Аз съм утре на зъболекар и от сега ми се свива стомаха, ще гледам да не го мисля де.

# 670
Абе как ставате толкова рано, в колко си лягате, пилето се събужда между 6 и 8 всеки ден различно, аз обаче не мога да си отворя очите и го натискам и дремя докато него го хване съклета и почва да се криви.

Лино и ние сме така, ама тя като заспи в 1.30 и се събуди в 9.30 все я понатискам още половин час доакто подремя и се разсъня.

# 671
Лино Hansaplast waerme creme съдържа капсаицин-екстракт от люти чушки за мазане. Като се намажеш обаче да знаеш,че загрява кожата и трябва да си измиеш хубаво ръцете да не пипнеш нечии очи. Има добър ефект при остра болка. Аз съм се мазала въпреки,че кърмя. Реших,че едва ли е противопоказно в такова малко количество, но не съм чела упътването защото го нямах тогава.
Аз също смятам,че са гъби,повечето обриви под памперса са такива,особено упоритите.
Кашпи-Европата голяма,баби много и различни,някои са по сдържани и скумриести,други по пиперлийки, важното е да не го приемаш лично и да не се чувстваш засрамена от тях hahaha

# 672
АААа, Зафира от простотията на другите не се чувствам засрамена Crazy не го приемам и лично щото нямам нищо общо с тях, по-скоро го приемам комично Laughing

# 673
Айде и аз да дам дрислив отчет.  hahaha Наистина всяко дете си има различен метаболизъм, както и възрастните - Белверде, не се кахъри за количеството пък сега ...  Peace Моето чудо явно се е метнало на баща си и си ака след всяко ядене - поне по 3 пъти на ден и всеки път доволно количество.  hahaha Аз си мисля, че ако детенцето не се мъчи, няма проблем!  Peace Благодаря за комплимента, ама не съм толкова слабичка - баш бая дирник си отглеждам!  Rolling Eyes
Би би, честито ти пораснало момче, да е жив и здрав, винаги толкова мил и нежен и да расте щастливо дете!  Hug
Блонди, ми тя и сърничката била блондинка! Много е сладка, има много добродушна физиономийка!  Hug
Месечинка, на мен наистина ми се струва, че Бобо е неспокоен заради зъбките, явно го мъчат детенцето и сигурно най-вече вечер. Несито също много се будеше и то с див рев преди да избият последните ... И след това взе да кърти по цяла нощ - е, бая се врътка, но не се буди. Въоръжи се с търпение!  Peace Предполагам, че като се озъби, ще се успокои сладурчето!  Hug
Бютка, нарочно ли викаш на Койчева "Стойчева"?  Rolling Eyes
Рош, ха сега кажи, че си дебела и аз ще се обидя ...  hahaha Вече си на моите килограми!  Hug
Кашпи, много се радвам, че сте добре!  Hug

Благодаря ви много за комплиментите, разтоварващо си беше, въпреки студа!  Peace

# 674
Здравейте мили маминца!
  bouquet за всички понеже се измина почти година от раждането на децата ни! Помните ли пред каква еуфория бяхме?
Един въпрос към мамите от Пловдив: Предложете ми къде да пробием ушичките на малката принцеса?

Гледам, че говорите за кухни. И ние се записахме, но на нас ни дават в еднократна опаковка.
Калисто  аз давам 2 и 20!
относно запека - давам редовно между храненията плод който разкарва... за да няма подобен проблем
Блонди тоз полухамак много як! и количката ти е хубава, тъмен цвят е какво като е синя?
БиБИ много готина тази стрелба изглежда и аз искам?!
Честито на малкият мъж! Да ти е жив и здрав!!!  bouquet
Започнах една двуседмична диета, а тя много добра била, днес е 6 ми ден и съм минус 5 кг. Ако някой иска ще я споделя, но да не спамя излишно.

Най- накрая ми дойде!!! Heart Eyes .. иначе как щях да разбера, когато пак забременея? Вчера си изисках най- гордо още четири деца от мъжо, а той отговори: Няма проблем!  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт