Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 300
  • 410
  •   1
Отговори
# 375
Честито, ≾_Smile_≿
   bouquet

# 376
  • Русе
Накрая реших, че няма да записвам архитектура в другия университет, просто мястото и обстановката там не ми харесват!

Днес отидох до УАСГ с намерението само да си оставя дипломата и да ми запазят мястото. Не, че някой ще се откаже от архитектурата, просто исках да почакам. И както щях да подавам дипломата на жената, изведнъж нещо ми прищрака и й казах, че ще се записвам, попълних си документите и вече съм студентка. И аз не знам как стана, все още не мога да се осъзная. И така... ще ставам инженер.

_Smile_, съдбата си знае работата Peace. Честито все пак! И не се ядосвай....

# 377
Честито, ≾_Smile_≿ baloni

# 378
Благодаря ви!  Flutter

# 379

Момичета почерпете се за здравето на Калоян - днес голямото ми дете навършва 19 години smile3510

# 380
Да ти е жив и здрав!   bouquet И много успехи!

П.П. Имам въпросче - тези бележки от НОИ за платените осигуровки за юли и август трябва ли да ги представяме някъде?

# 381
Темата е доста по замряла... Отминали са емоциите и... Не съм влизала и аз от около месец и съм пропуснала-ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИЕТИ!
Да се отчета и аз... Дъщеря ми в крайна сметка се записа МЕДИЦИНА в СУ! Тя е много щастлива, а аз много горда майка! Доволна съм, че целия този труд, който хвърли, не отиде на вятъра, а детето успя! Страшно много се гордея с нея!
Този месец работи и след това ще ходи на море... Трябва хубава почивка преди първия семестър Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 16:09 от Koko6kata

# 382
Koko6kata, браво на щерка ти! Ще бъдат колеги с моят син.  Simple Smile Той днес се връща от море. Нека си починат децата, че после голямо четене и напрежение ги чака!

# 383
  • Русе
Да се отчета и аз... Дъщеря ми в крайна сметка се записа МЕДИЦИНА в СУ! Тя е много щастлива, а аз много горда майка!

Честито за приема! Заслужена радост....и гордост   bouquet !

# 384
  • София
Минавам да ви почерпя по случай рождения ми ден!

# 385
Честит рожден ден! С пожелания за много успехи, здраве, любов и всичко най-хубаво!  Simple Smile

# 386
Честит рожден ден, Oniyuri! Здраве, много успехи в начинанията т и всичко най-добро!   bouquet
Какво става с бъдещите студенти? Моят днес заминава за София. Много ще ми липсва у нас, но... такъв е живота.

# 387
Честит рожден ден, Oniyuri! Много здраве и щастие!   bouquet

Честито на всички, които са приети! Успешно учене. В медицината трябва много учене, но вярвам, че децата ще се справят!  Hug

Моята дъщеря не я приеха. Догодина ще опита отново.

# 388
  • София
Честит рожден ден, Oniyuri! Много здраве, късмет и успехи!  Hug
Моят син вече замина за Карлсруе. Тези дни обикаля да си търси жилище. Днес чака отговор от едно общежитие. Храниме големи надежди  Praynig Дано да стане, та спокойно да се устрои преди началото на учебната година.

# 389
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Честит рожден ден и от мен   bouquet
Да си все така упорита и оправна! Успешен старт на учебната година! И всички изпити - с лекота.
Последното го пожелавам и на всички новоизлюпени студенти!
Моята девойка е вече в Глазгоу. Опознава града и се климатизира- има нужда Laughing
От утре започват ангажиментите в университета. Дано да вървят добре нещата Praynig
Приятен първи учебен ден на всички студенти, ученици /и моя 7класник/ и първи работен ден на мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт