Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 264
  • 410
  •   2
Отговори
# 360
Най-после излязоха резултатите и в МУ София. Синът ми, освен във Варна е приет и в София.  Simple Smile
В понеделник сме софиянци да го записваме. Успех и късмет на всички!   bouquet

Ето, това е! Честито! Колко е хубаво, когато се осъществяват желанията.... Hug

След толкова много положени усилия. Радвам се за детето си много, защото усилията му бяха възнаградени!  Peace

# 361
Най-после излязоха резултатите и в МУ София. Синът ми, освен във Варна е приет и в София.  Simple Smile
В понеделник сме софиянци да го записваме. Успех и късмет на всички!   bouquet
Браво! Това е успех, съпроводен с много труд! Честито!  bouquet

# 362
Браво на детето ти Pipi - много, много успех в овладяването на медицината newsm10
Наистина е много важно, че са оценени усилията им

# 363
ЗДРАВЕЙТЕ!
 Приета съм в ПУ-ПЛОВДИВ,но притеснението ми е за общежития! Някой може ли да ми даде информация за кандидатстване в общежитие,защото разбрах че ПУ няма собствени общежития? Къде се кандидатства и какви документи ми трябват? Някой ако има информация моля да ми пише,че в сайта на университета не можах да намеря нищо! Благодаря предварително! Simple Smile

# 364
И аз се включвам.Кандидатствах в ПУ.Днес излязоха резултатите от първо класиране и не съм приета,което за мен беше супер изненада.Обяснявам:Балът не ми достига за първа желана специалност,но за втора,трета и т.н е на места с три единици по-висок от този на приетите първо класиране, същите специалности.Сега ,не знам, трябва ли да подавам молба за второ класиране и да пренареждам специалности или всичко става автоматично?Нещото което ме смущава е,как аз с бал 29.40 не влизам на първо класиране ,втора желана специалност, а друг с бал 25.74 влиза от раз същата специалност.Помогнете ми с информация,съвет, защото аз нямам обяснение.Благодаря предварително.

# 365
  • София
Мисля, че значение има и мястото, на което си написала специалността, т.е. тези със същата специалност, но написана като първо желание, имат предимство пред теб. Може и да не съм права обаче.  Blush

# 366
Здравейте и от мен! Честито на всички приети! Simple Smile
Всичко и при мен мина, сега очаквам само резултатите.  Peace

В УАСГ изпитът по математика не беше особено лесен, масово бяха недоволни хората. Конструктивната задача беше много лесна. Гипсът беше по-скоро с конструктивен отколкото с пластичен характер, което за мен е по-добре, обаче нещо времето ми дойде малко и имах само половин час за светлосянка, та не можах да я направя прецизно, за което много си се дразня. Цветната задача беше с ограничаващо условие, но по-креативните ще се отличат веднага.

Единственото нещо, за което се бях паникьосала беше, че до конструкцията ми, отстрани без да искам съм драснала с обратната страна на молива и много бях притеснена да не го сметнат за знак.

Иначе във ВСУ-то изпитите бяха също толкова лесни. Математиката беше средно ниво, ама аз имам твърде незадоволяваща ме оценка (5,40), която ми е достатъчна, но на мен не ми харесва. Като се има предвид, че с тази оценка съм в челната петица, други всички са под 4.  Shocked
Конструкциите там принципно за по-сложни от тези в УАСГ, ама на мен ми се сториха на едно ниво.

Основно в УАСГ режат оценките на гипса, а цветните бяха нещо ужасно - масово гами и едни и същи. Но имаше и много неподготвени хора, имах чувството, че никога не са чували за куб, в който се вписва нещо...

Та общо взето това.  Wink

# 367
Smile - излезнали са резултати от изпитите в УАСГ - чакаме да се похвалиш Laughing

# 368
Похвалвам се, че вече записахме студентът.  Simple Smile Малко мудна беше организацията. В първият ден за записване само една единствена служителка приемаше и обработваше докумените, а бяха страшно много деца. Малко се поизнервихме от чакането, но в крайна сметка се записа. Здраве и успех пожелавам на всички!  Hug

# 369
  • София
Pipi_, честит ти студент, само успехи му пожелавам!   bouquet

Записах се и аз вече, записващите бяха едни такива прекрасно сприхави, та имам не особено хубаво първо впечатление, ама нали поне е желаната специалност, ще го преживея.  Laughing

# 370
Oniyuri, честито и на теб и много успехи!
П.П. Нашата поне беше много учтива, нищо че имаше толкова работа жената.   Peace

# 371
  • Русе
Да се похваля и аз - влязох по първо желание психология!  

Oniyuri
, специално за теб  Peace
http://sofia.dir.bg/news.php?id=14586608

# 372
  • София
Да се похваля и аз - влязох по първо желание психология!  

Oniyuri
, специално за теб  Peace
http://sofia.dir.bg/news.php?id=14586608

bowuu Крайно време ми е да си вдигна самочувствието до небето значи.  Joy Още първите дни имаше подобна класация някъде, ама така и не повярвах. Супер ласкателно е да прочета нещо подобно обаче.  Blush

И нали ви бях обещала "официални" снимки от абитуриентската, тъй като успях да пусна само "домашни" такива тук - днес най-накрая си получихме снимките от фотографа, мен ме има горе-долу на 20ина, така че няма много голям избор от кадри, но...
Та, ето обещаното:
Пред хотела и вече с пълен екип - костюм, обувки, чанта...
Същото, този път без сакото и със странна физиономия
С една от любимите госпожи('щото те всичките са чудеснички)
И една от изпращането за фук с отличието  Laughing

# 373
Страхотна си!   bouquet

# 374
Аз се включвам, макар и доста късно.  Peace Бях останала с впечатлението, че и тук съм се оплакала, обаче съм била в грешка.

Та... днес се записах и вече официално съм студентка. Само че не с архитектура.

В УАСГ оценките ми бяха в рамките на нормалното освен едната от последния изпит по рисуване. Там стана гаф, предадох я полуизсъхнала, не знам какво е станало с нея, но от тази оценка съм най-разочарована. Не ми достигнаха стотни. Както и да е, няма да влизам в подробности.

Изпитите във ВСУ "Любен Каравелов" принципно са по-трудни, защото се изисква повече въображение - едната задача е да се възстанови дадена конструкция (за целта трябва да се направят съответните изводи и сам да си стигнеш до отговора), а в другата се ротират и транслират различни обеми. Е да, ама аз тук изкарах по-добри оценки и съответно съм приета с архитектура.

Следваше седмица на разочарование, кашата в главата ми беше пълна, а от дилемата ССС в УАСГ или архитектура във ВСУ-то все не излизах с решение. И докато всички около мен подскачаха и се радваха, че съм приета... аз не можах да го направя, защото не е това, което исках напълно.

Накрая реших, че няма да записвам архитектура в другия университет, просто мястото и обстановката там не ми харесват!

Днес отидох до УАСГ с намерението само да си оставя дипломата и да ми запазят мястото. Не, че някой ще се откаже от архитектурата, просто исках да почакам. И както щях да подавам дипломата на жената, изведнъж нещо ми прищрака и й казах, че ще се записвам, попълних си документите и вече съм студентка. И аз не знам как стана, все още не мога да се осъзная. И така... ще ставам инженер.

Ууу, ужас, много дълго стана.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт