Как се обясняват нещата от живота на 14-годишно момиче

• 18 746
  • 360
  •   1
Отговори
# 135
Любовника се развява насам-натам с чуждо семейство и не го е срам,че ще го видят хората,а се срамува от снимките,които ще се гледат.Не виждам логика.

# 136
Кой говори за срам? Човекът се страхува, но това вече съвсем не е по темата. Стана обикновено разтягане на локуми, от което питащата съвсем не се вълнува.

# 137
От какво може да се страхуваш при наличието на снимки в нета?

# 138
Е как от какво ? Нали е женен ?
Явно той няма никакви планове за бъдещето с тази жена , защо да изпуска питомното ?

# 139
Най-нормалният номер на любовница - жена му да разбере.  А ще го отнесе малката.

# 140
  • Costa Rica
Първо, странно ми е, че някой намира за нормално да обяснява нещата от живота на 14-годишно момиче. Това си е закъснение от поне десетина години.

Второ, това, че никой не се е погрижил да обясни на малкото кроасанче, че не е добра идея да се постват чужди снимки в нета, ме притеснява доста повече.

# 141
Бе що в моя живот няма чак такива работи, нещо изпускам.

Някой трябва да ми обясни "нещата от живота". Като например
кратка теория на опасните връзки и свързаната с тях кореспонденция.

Малкият е на 4, време е да го запозная с героите на Глен Клоуз и
Джон Малкович.

# 142
Не че нещо, ама се писа, че господинът е ФОН, някъде назад, неразпознаваем.
Снимките не са той и семейството на жената-прегърнати пред тортата.
 Thinking
Т.е. аз, ако се снимам на заведение и зад мен има разни хора-непознати-трябва да ги питам дали може да си кача снимката?

Инак съм писала по темата, да не кажете сега, че одобрявам ситуацията едва ли не.

# 143
Второ, това, че никой не се е погрижил да обясни на малкото кроасанче, че не е добра идея да се постват чужди снимки в нета, ме притеснява доста повече.
Не знаех, че снимките от МОЯ рожден ден стават чужди, защото сульо и пульо от кръчмата са се случили като фон в позиция "полугръб". Благодаря, колежки, че продължавате да ме осведомявате за иновациите в общественото мнение. Ето, днешният урок по собственост беше също много полезен. А аз съм толкова глупава, че като видя фотоапарат, просто минавам встрани или се обръщам с гръб. То било толкова просто - не шавам от място и правя скандал, че някакви имат наглостта да ме канят, че и да ме снимат - и проблемът е нулев!

# 144
Е как от какво ? Нали е женен ?
Явно той няма никакви планове за бъдещето с тази жена , защо да изпуска питомното ?
Дори и да има планове не е това начинът, по който трябва да се оповести на света, че си има нови планове. Дори и въпросната съпруга да знае вече е въпрос на малко култура и респект да не се развяват снимки с "бъдещото семейство", докато не се е приключило със сегашното.
Абе девойчето със сигурност е имало достатъчно снимки и без този чичко- да си ги качи тях и готово, няма смисъл от драми. Аз пък се чудя от почивката не беше ли качила снимки? Wink

# 145
Аз пък си представям диалога:

-Свали снимките.
- Защо?
- Човекът не ги иска в нета.
- Защо?
-Някой може да ги види.
- Кой? И какво като ги види? Какво грешно правим?
- Ами просто така, не иска.
- Ами то има и други хора, те не се оплакват, защо?
- Просто този човек не иска!
- Заради връзката ли? Защо?

И така нататък.

Някак се отващавам от пазенето на фасади...докато
ситуацията е, както са казали англичаните, the horse went into the river.

# 146
  • Costa Rica
Аз пък си представям диалога:

-Свали снимките.
- Защо?
- Човекът не ги иска в нета.
- Защо?
-Някой може да ги види.
- Кой? И какво като ги види? Какво грешно правим?
- Ами просто така, не иска.
- Ами то има и други хора, те не се оплакват, защо?
- Просто този човек не иска!
- Заради връзката ли? Защо?

И така нататък.

Някак се отващавам от пазенето на фасади...докато
ситуацията е, както са казали англичаните, the horse went into the river.
И аз тотално се отвращавам от пазенето на фасади. Което иобяснява чуденката ми относно смисъла на темата Wink

Само че при подобен диалог тийнът остава без компютър, докато не му светне, че мама, т.е.аз карам влака.

# 147
Да де, ама мама ако не кара много хубаво влака, както в случая?

# 148
  • София
Аха, значи хем мама се окъкала, хем детето виновно

# 149
  • Costa Rica
Да де, ама мама ако не кара много хубаво влака, както в случая?
Ревем по форумите Laughing

Хич не ми е жал нито за мама, нито за пухльото, нито за малката (не е чак толкова малка, на тази възраст вече са навъртяли доста икспириънс Wink) кифлетина.

Забавно ми е да гледам как уж възрастни, зрели индивиди се самонакисват в биологичните си отпадъци, пък после крещят за помощ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт