Как се обясняват нещата от живота на 14-годишно момиче

• 18 677
  • 360
  •   1
Отговори
# 255
Абе, вижте сега, то няма лошо човек в един момент да продължи напред, ясно е, че не може да сложи монашеската роба. Просто трябва много да се внимава кой и кога да бъде представен на децата.

# 256
  • София
Ама тя майка ти е направо за паметник. Голямо геройство и голямо щастие изобщо, да останеш сама, без мъж, само защото евентуално някой може и да не  заобича децата ти. .
Ако за теб децата са просто част от пейзажа, окей.
Децата са незаменими. Мъже - колкото щеш. Който не харесва детето ми, няма никакво място при мен.

# 257
Тонка, така е..
Но да се откажеш без да си опитала?
Защото по презумция може да не заобича детето??
И на мен ми изглежда твърде крайно и за съжаление - не го намирам за никак героично.

П.С - разведена съм и никак не ми липсва мъжко внимание и "уважение"..Само 1 до момента съм запознала със сина си, защото са ни по-сериозно отношенията. И изобщо не очаквам да го заобича като свой син и обратното - синът ми да забрави баща си и да заобича него.

# 258
  • София
Ама тя майка ти е направо за паметник. Голямо геройство и голямо щастие изобщо, да останеш сама, без мъж, само защото евентуално някой може и да не  заобича децата ти. .
Децата са незаменими. Мъже - колкото щеш. Който не харесва детето ми, няма никакво място при мен.
Всяка от вас е права за себе си.
Но времето лети и децата растат, започват да водят свой живот. Имам предвид времето, когато са пораснали, по-често са с компании, у дома си идват само да спят. В един момент майката остава сама между 4 стени. Защо да не си е намерила другарче?
Дъщеря ми е без баща, но се разбира добре със сегашния, както и с предишния. Не искам нито от нея, нито от него да се обичат като роднини. Винаги съм била наясно, че тя е само моя отговорност. Ето сега повечето време е при гаджето си. Ами ако го нямаше Скъпия?
От друга страна тя е доволна, че не съм сама. Според нея, ако бях сама щях да се фокусирам повече в нейните неща и да и досаждам повече и от сега.

# 259
  • София
едва ли твоята дъщеря е ходила да реве при леля си защо й казваш да махне снимките с женения ти любовник. Има някакви минимални граници на морала, които е редно да се спазват, за да може едно дете да израсне като нормален, необременен човек. Момичетата са много уязвими при родителско поведение като описаното и в един момент кривват от пътя, просто защото за тях вече става нормално. Ясно е, че никой не се замонашва след развод, бил той и втори, ама пък,  чак моренца и рождени дни с женения любовник е твърде много.

# 260
Не изчетох всичко- сега ще се върна назад, но те 14 годишните се свалят/спят/ с по-възрастни, че и женени мъже. Как пък да е трудно да им се обясни?!? Някой живее в света на крилатите еднорози ми се струва #Crazy

Не знам дали си имала досег до много 14 годишни, но съдейки по дъщеря ми и приятелките и, те са си съвсем деца. Много черни хроники четете. Средностатистическото 14 годишно момиче си е нормално подрастващо хлапе, въздишащо по вампири и правещо се на интересно с някоя шокираща за възрастните проява като черно червило, или лилава коса.

# 261
  • София
Andariel, против съм контакти с женени мъже. Като много ме харесва да се разведе и тогава. Така се постарах и нея да я науча. А пък и двете  бяхме  против мъж с деца от предишни връзки.
За мене момичето цели нещо със снимките на шефа-любовник.
Но какво - времето ще покаже.

# 262
  • Ямбол
Разбира се, че цели нещо и затова пита защо. Не защото не знае, а защото иска да попита, защо майака му застава на страната на чуждия човек. Защо трябва да се съобрази с чуждия човек.

# 263
Сега ако си призная, че сме приятели във ФБ с извънбрачното дете на бившия си, какъв ли психопортрет ще ми нарисува ССФ, м? Mr. Green

Само израза извънбрачно ми е достатъчен. Да го беше нарекла копеле, да видим колко си либерална.

# 264
Децата са незаменими. Мъже - колкото щеш.
Наистина ли, направо не съм предполагала.
 Ако си по-умна, ще успееш да съчетаеш достатъчно добре нов човек в живота си и дете. Смайвате ме някои тук, на какво доброволно робство бихте се обрекли- без любов, без чувството да си закриляна, обичана и пожелавана. Защото горкичкото ми дете задължително ще бъде мразено и пребивано. Като че ли нямате глави на раменете си, за да изберете не само със сърцето, но и с малко разум, кой точно мъж може да ви даде щастието да имате всичко. И дете и любов и о, ужас!!! щастието да си жена, не само майка.

# 265
Шанел, от къде ги извади тия изводи? Тонка, каза, че майка й не е намерила човека по-рано, а не че се отдала на монашество.

# 266
  • София
Шанел, от къде ги извади тия изводи? Тонка, каза, че майка й не е намерила човека по-рано, а не че се отдала на монашество.
Трещи, това с майката-герой не беше адресирано към моята майка, а към друг пост.  Peace Майка ми определено си е имала гаджета през годините, но никой не ми е представяла и водила да преспива у нас.  Peace
Далеч съм от мисълта, че една жена не трябва да мисли за собственото си щастие, но това е неизменно свързано и с отношението на новия й мъж към децата й.

# 267
Ясно, пропуснала съм. Сега видях. Това е малко от типа - жертвала съм се за вас.

# 268
Не изчетох всичко- сега ще се върна назад, но те 14 годишните се свалят/спят/ с по-възрастни, че и женени мъже. Как пък да е трудно да им се обясни?!? Някой живее в света на крилатите еднорози ми се струва #Crazy

Не знам дали си имала досег до много 14 годишни, но съдейки по дъщеря ми и приятелките и, те са си съвсем деца. Много черни хроники четете. Средностатистическото 14 годишно момиче си е нормално подрастващо хлапе, въздишащо по вампири и правещо се на интересно с някоя шокираща за възрастните проява като черно червило, или лилава коса.

Тц, даже и това не - 7 клас са, ходят на курсове и кандидатстват, имат матури, изпити и съвсем други тревоги... Дори за черно червило не им остава време, да не говорим за лилава коса Wink

# 269
  • Costa Rica
Сега ако си призная, че сме приятели във ФБ с извънбрачното дете на бившия си, какъв ли психопортрет ще ми нарисува ССФ, м? Mr. Green

Само израза извънбрачно ми е достатъчен. Да го беше нарекла копеле, да видим колко си либерална.
Тцъ, копеле е думичка, която използвам само за описание на политици Mr. Green За останалото - виждам, че си се изгубила в превода, но не изпитвам нужда да те спасявам от заблудите.

Общи условия

Активация на акаунт