Как се обясняват нещата от живота на 14-годишно момиче

• 18 714
  • 360
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Гледам, раздали сте присъдите вече...  Tired
Семейства има всякакви. Едно наглед идеално семейство може да има доста кирливи ризи, които не се крият от децата у дома, та и те не растат под похлупак, макар и в "идеално" семейство. Както и тази майка може и да има два провалени брака зад гърба си, но и да не е чак толкова лоша майка, както тук я наредиха. Все пак сигурно сама се грижи за трите си деца, най-вероятно бившите не струват.
Аз също далеч не мисля, че е редно да натрапва женения си любовник на децата. (Но и да се хвърлят камъни по майката, без дори да я познавате, е грозно.) Харесали са го децата, обнадеждили са се и сега са се разочаровали (дъщерята).  Confused Мисля, че е редно Динчо да поговори със сестра си - явно жената няма реална преценка за нещата и от това страдат децата и. Би могла да се постарае да държи настрани от децата си любовник с неясно към нея и семейството и отношение.

# 226
Аз пък не виждам ти какво по-различно каза.

# 227
  • София
Тони, аз се надявам да я възпитам така, че да не се налага да пея после друга песен. Не и давам и такъв пример, нищо, че баща и е доста по-голям от мен на години
В такъв случай не слагай всички тийнове под общ знаменател, защото от поста ти това се разбира.  Peace
Ясно е, че има много свестни и възпитани млади момичета в наши дни, които не са изчезнали с динозаврите.

# 228
Тони, аз се надявам да я възпитам така, че да не се налага да пея после друга песен. Не и давам и такъв пример, нищо, че баща и е доста по-голям от мен на години
В такъв случай не слагай всички тийнове под общ знаменател, защото от поста ти това се разбира.  Peace
Ясно е, че има много свестни и възпитани млади момичета в наши дни, които не са изчезнали с динозаврите.
Явно съм се изразила грешно Peace Съгласна съм, че има. Познавам не малко момичета и момчета, които са си вече млади дами и господа и съм във възторг. Peace Дано все по-често се "сблъскваме" с такива.

# 229
 Племенницата на Динчо също може да е свестна и добре възпитана.
 Нали не извеждате пряка зависимост между двата брака и интимния живот на майка и и качествата на момичето...

# 230
Нищо не извеждаме.
Пита се-"как да и обясня?"
Казваме и-лесно, че тя девойката знае основните факти, остава да се научи,че като и каже някой, че не иска нещо, значи, че не иска и не се подлага на анализ и тръшкане в стил-"ама защооооо?".
Аман от преекспониране и преиграване.

# 231
  • София
Племенницата на Динчо също може да е свестна и добре възпитана.
 Нали не извеждате пряка зависимост между двата брака и интимния живот на майка и и качествата на момичето...
Аз - ни най-малко.  Peace

# 232
Аз лично не одобрявам връзките с женени мъже, а пък демонстрацията им - съвсем.

# 233
Вариантите, според мен, са два. Или девойчето иска да раздели чичкото с майка и или да го раздели със съпругата му. Какъв по-добър начин от това да се сближи с дъщеря му и да и сподели какво, що как, а и момичето да види въпросните снимки. Сега може да са изтрити, но скоро пак е вероятно да се появят. Децата са много изобретателни, особено когато бранят територия- независимо коя от твете крайности защитава.
И никой не вини детето и не осъжда качествата и Peace

# 234
  • София - Рим и обратно
Ама наистина ли е сигурно, че на момичето му пука от всичките тия заплетени истории? Аз си мисля, че тя просто наистина се интересува от снимките си и толкова. А колкото до дъщерята на любовника - вероятно иска да си трупа приятели просто, или пък й е харесала прическата й...? Все ми се струва, че търсите много телета под вола.
В тази възраст са на светлинни години от терзанията на "дъртите".

# 235
  • София
Айде, да речем, че е със статут "женен", но не живее с жена си, и е ясно и за двете страни, че са разделени. Може да се преглътне! Но ако се разхожда от семейството си до любовницата си и обратно - да му плюя на мъжа дето е.  ooooh!

# 236
Тогава щеше да бъде - още не се е развел, защото оная кокошка жена му не му дава развод  Laughing

# 237
  • Fort Worth, TX
Айде, да речем, че е със статут "женен", но не живее с жена си, и е ясно и за двете страни, че са разделени. Може да се преглътне! Но ако се разхожда от семейството си до любовницата си и обратно - да му плюя на мъжа дето е.  ooooh!
Точно.Не само той, ами и майката на момичето е голяма бяла птица.На кво се надява не знам?

# 238
Ама наистина ли е сигурно, че на момичето му пука от всичките тия заплетени истории? Аз си мисля, че тя просто наистина се интересува от снимките си и толкова. А колкото до дъщерята на любовника - вероятно иска да си трупа приятели просто, или пък й е харесала прическата й...? Все ми се струва, че търсите много телета под вола.
В тази възраст са на светлинни години от терзанията на "дъртите".

Peace

И аз мисля, че е изпратила покана на другото момиче, защото е популярно, а също и защото комплицираните истории на възрастните сигурно са му много далечни и въобще не е помислило как би могла да се изтълкува.

Колкото до извънбрачните истории-  аз отдавна съм се отказала да ги квалифицирам, щото за толкова години на какво ли не се нагледах, шарен свят. Хората си ги изживяват, страдат си, или па хванат та се разведат, такива тагикомедии се получават, и като погледнеш накрая - хора като хора, не стават ни за заклеймяване, ни за адмирации, най- обикновени. На някои връзките не ги одобрявам, на други - напротив, всеки си знае, това са тънки работи.

# 239
На нищо не се надява майката, просто си живее, според нещата от живота. Няма съпруг, има си обаче гаджета явно от време на време. Па кой женен, кой не-без значение е.И след като и е лесно така, супер лесно би трябвало да и е да се оправи с дъщеря си на тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт