Как се обясняват нещата от живота на 14-годишно момиче

• 18 686
  • 360
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Племенницата на Динчо също може да е свестна и добре възпитана.
 Нали не извеждате пряка зависимост между двата брака и интимния живот на майка и и качествата на момичето...

Твърде често има такава зависимост, и тя е по-скоро положителна - крушката не пада по-далеч от дървото. Затова и обикновено човек внимава с какви хора се събира, внимава какви и кои са приятелите на децата му, дори какво е семейството на бъдещата половинка.

# 241
  • Costa Rica
Ама наистина ли е сигурно, че на момичето му пука от всичките тия заплетени истории? Аз си мисля, че тя просто наистина се интересува от снимките си и толкова. А колкото до дъщерята на любовника - вероятно иска да си трупа приятели просто, или пък й е харесала прическата й...? Все ми се струва, че търсите много телета под вола.
В тази възраст са на светлинни години от терзанията на "дъртите".
 yes
Сега ако си призная, че сме приятели във ФБ с извънбрачното дете на бившия си, какъв ли психопортрет ще ми нарисува ССФ, м? Mr. Green
Напълно възможно е да се поддържат нормални отношения между всички бивши, настоящи и странични разклонения на една връзка, стига участниците в нея да се държат като възрастни.

Като чета тук как късате на лентички съвсем непозната "с 2 провалени брака" и женен любовник, май за някои това е еквивалентно на активна работа на магистралата, така излиза newsm78 За мен е еквивалентно само на патологичен вкус към лузъри.

Не можете ли просто да приемете, че вашите представи за "правилно" и 'одобрявам" са си ваши и никой не ви дължи извинение, че не живее по тях?

# 242
Andariel, принципно си права, но все пак не можем да издаваме такива доживотни присъди.
Щом майка ти е два пъти развеждана, ти не ставаш за нищо.
Още повече за 14-годишно дете.

# 243
Сега ако си призная, че сме приятели във ФБ с извънбрачното дете на бившия си, какъв ли психопортрет ще ми нарисува ССФ, м? Mr. Green
Напълно възможно е да се поддържат нормални отношения между всички бивши, настоящи и странични разклонения на една връзка, стига участниците в нея да се държат като възрастни.

Т.е., готова си да си първа дружка с любовницата на съпруга ти, а децата ви да са първи приятелки?   Laughing  Може би ще й отстъпваш и семейното ложе отвреме-навреме, за удобство, де...    Laughing
Забравяш една малка подробност-въпросният любовник не е разведен, съпругата му е съвсем реална и настояща, а не бивша.

# 244

Като чета тук как късате на лентички съвсем непозната "с 2 провалени брака" и женен любовник, май за някои това е еквивалентно на активна работа на магистралата, така излиза newsm78 За мен е еквивалентно само на патологичен вкус към лузъри.

Не можете ли просто да приемете, че вашите представи за "правилно" и 'одобрявам" са си ваши и никой не ви дължи извинение, че не живее по тях?

По-добре не бих могла да го напиша.  bouquet

П.С - и аз съм от тези, дето са в добри отношения с всички от латиносераил..

# 245
Ама наистина ли е сигурно, че на момичето му пука от всичките тия заплетени истории? ...
 yes

...

А възрастните държат ли се като възрастни?
Сама си го написала-възможно е да са нормални взаимоотношенията, ако:.....
но тук това Ако липсва. Женения не е разведен и няма извънбрачни деца (или има, но не знаем)
Знаем версия, в която е женен и не иска да му се показват снимки с децата на любовницата му. Това е доста по-различно от описаното от теб.
Нека стане този мъж бивш, па тогава пак да си говорим.

# 246
аз като Тонкабонбонка съм израснала без баща. На 6г бях когато почина.Майка ми беше на 26 тогава, а брат ми на 1. Никога не е влачила мъже в къщи, никога не се омъжи повторно и думите и бяха " Не можах да го направя, защото не исках вие да страдате, с чужд човек, който можеше и да не ви обича като собствени деца"

Ама тя майка ти е направо за паметник. Голямо геройство и голямо щастие изобщо, да останеш сама, без мъж, само защото евентуално някой може и да не  заобича децата ти. По темата искам да кажа, че както винаги постоянния контингент патици не ме изненада неприятно, пак си бяха същите патици. Динчо, ти си просто едно прасе, което се рови и развява изцапани чаршафи, при това чужди. Защо така? Та човек трябва да е на хапчета, за да поиска съвет точно тук.

# 247
Да, за подобен казус, в който няма как да сме навътре е доста абсурдно да се искат мнения, това е така.
Инак, майката на тонката едва ли без мъж е стояла, просто детето и не е разбрало почешала ли се е или не е.  Wink. Т.е. не си е развяла чаршафа, за да обяснява тонката мръсен ли е или чист този чаршаф. Малко хора го умеят.

# 248
Chanel  Laughing
А ти изпи ли си хапчетата тази вечер или направо мина на водката в големи количества  Joy

# 249
Динчо, остави глупостите настрана, от опит ти казвам-не им се меси много. То детето явно те търси, но пък не се въвличай в обяснения на неща, дето само майка и може да и обясни-какво иска, какво чувства, на къде е с този мъж, пък и за снимките.

# 250
  • Ямбол
Обаче не отговори за чаршафите, за които и аз питах малко по-напред.

# 251
За кои чаршафи точно питаш, Лиляна?
Нещо да съм осъждала, коментирала и т.н.
Всичко е плод на твоята фантазия.
Ако бях задала въпроса си при условие, че мъжът е необвързан, дали щеше да има разлика в отговорите?
Описах само обстоятелствата, не съм развявала или обсъждала каквото и да било.

# 252
  • София
Andariel, принципно си права, но все пак не можем да издаваме такива доживотни присъди.

Аз такова нещо не съм написала, нито имам предвид. Просто възрастните трябва повече да мислят за това как поведението им се отразява на децата им. Оставам с усещането, че ти се опитваш да компенсираш по някакъв начин поведението на майката, макар да наричаш ставащото "нещата от живота". Разбирам, роднини сте, но не се съмнявам, че и ти усещаш, че такива случки не са нормални, най-малкото защото повечето хора нито се развеждат по два пъти, нито си правят мили семейни сбирки с женени любовници.

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 20:14 от Andariel

# 253
Ама тя майка ти е направо за паметник. Голямо геройство и голямо щастие изобщо, да останеш сама, без мъж, само защото евентуално някой може и да не  заобича децата ти.

А, много разсъждават като теб. Майната им на децата, важното аз да съм наебана.
Шанел, много тежка критическа караш, вземи таме нещо - феми..., млад любовник. Да изливаш простотията си във форума помага, но не достатъчно.

# 254

Цитат
Ако бях задала въпроса си при условие, че мъжът е необвързан, дали щеше да има разлика в отговорите?

Естествено, че ще има разлика, ти в ред ли си изобщо? Едно е да запознаваш децата си със сериозен партньор, с който може накрая да станете и семейство, съвсем друго да ги намесваш в сапунени сериали и да ги запознаваш с мъж, с който явно само се ебете, против всякаква професионална етика и за цвят се криете от жена му и децата му  ooooh! Динчо, егати ценносттите имате цялото семейство.

И какво се правиш на ощипана, никой не казва, че сестра ти е негодна, защото се е развела два пъти. Но явно изобщо не й дреме за тия деца ами гледа само собствения кеф да не й наруши някой. Никой, НИКЪДЕ, не каза, че има проблем с двата й развода. Ама чуваме каквото ни е угодно, нали? По - лесно е да се сърдим на съфорумките, които видиш ли не харесват разведени жени, отколкото да погледнем истината в очите. Казах ти вече, по - добре спри да пишеш глупости тук и седни сериозно си поговори с тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт