Как се обясняват нещата от живота на 14-годишно момиче

• 18 656
  • 360
  •   1
Отговори
# 300

LemonDesi, тя вече търси отговорите, но аз не мисля, че имам право да й ги дам съгласно моята ценностна система.

Ами дай ѝ ги съгласно ценностната система на майка ѝ и ѝ покажи пътя към магистралата.
Преиграваш вече.

# 301

LemonDesi, тя вече търси отговорите, но аз не мисля, че имам право да й ги дам съгласно моята ценностна система.

Ами дай ѝ ги съгласно ценностната система на майка ѝ и ѝ покажи пътя към магистралата.
Преиграваш вече.

Това сериозно ли?
Имах друго мнение за теб.......
Явно всички грешим.

# 302
Ами, твоето мнение за мен в случая, а и по принцип, няма абсолютно никакво значение.
Просто прекаляваш и сериозно преиграваш в тази тема.
Каквато и да е целта ти да я пуснеш, дадоха се вече куп адекватни съвети. Но теб явно не те вълнува проблемът, нито разрешаването му, а разискването и клюкарщината.
Аман!  Sick

# 303
Ами, твоето мнение за мен в случая, а и по принцип, няма абсолютно никакво значение.
Просто прекаляваш и сериозно преиграваш в тази тема.
Каквато и да е целта ти да я пуснеш, дадоха се вече куп адекватни съвети. Но теб явно не те вълнува проблемът, нито разрешаването му, а разискването и клюкарщината.
Аман!  Sick

Аман и от мен!  Sick
Отстъпвам ти последната дума - кефиш ли се.....

# 304
  • Fort Worth, TX
Няма да се редактирам. Цялата ти тема говори за нещо, което е точно това - разгонена или проституираща жена(което си искаш си избери, пък може и двете), която няма намерение да се съобразява с това какъв пример дава на дъщеря си, а после иска от същата нея да бъде съобразителна. И аз бих попитала защо. Нали е много кул да ходиш с женен, що сега стана изведнъж нещо нередно да го има на снимките ти.

Е няма как да не се съглася с теб.Хвани единия, удария другия.

# 305
  • Fort Worth, TX
Цитат
Категорично не ги оправдавам, но не ги коментирам във форума.
Мухаха , не ги коментирала.Хахахахаха.

# 306
  • София - Рим и обратно
Това момиче много търпеливо, бе.
Да не е забравило вече какво е питало Mr. Green.

# 307
Динчо май се чуди как да обясни на детето цялата ситуация, ама така че хем вълкът да е сит, хем агнето цяло.

# 308
  • на брега на морето
Динчо, Динчо, що ти трябваше да пускаш тази тема?

# 309
  • София - Рим и обратно
Aми то наистина на забавление мяза. Отговор на зададения въпрос се даде още на първа страница:

Цитат
Обяснение-човекът не желае снимките му да се подмятат безконтролно в нета, точка.
Отговор, който едновременно е верен, лицеприятен, пък и лесен за възприемане от дете, без риск да се наруши морално-психическото му равновесие (ако е налично).

Ама не - трябваше още тюхкане и ахкане.

# 310
Виж, Кафе, и моят мъж не дава снимките му да видят дори отдалече фейсбук, но не по причини, поради които въпросният.

# 311
  • София
Причините трябва ли да се обясняват? Не иска да се подмятат снимките и точка.  Grinning Може да не се намира за фотогеничен, но защо трябва да се обяснява...

# 312
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ами щото явно по някакъв начин показва, че иска да му се изяснят, ама може би, вече не съм сигурна.

# 313
Той човекът си е казал причината - да не ги види жена му. След това да казваш - той не иска снимките да му се подмятат, не върви. Вероятно има много негови снимки в нета.

# 314
Странни хора сте. Дано поне в общуването със собствените си деца не сте така притворни и заповедно-категорични.
"Аз казах!",  без обяснение е чиста проба заповед. Е, качествени плодове ще да берат с тая тинейджърка при този вид общуване.  Stop

Общи условия

Активация на акаунт