Как се обясняват нещата от живота на 14-годишно момиче

• 18 639
  • 360
  •   1
Отговори
# 345
 Е тим билдинг..... Нали жена му може да пита колеги..... Те като не са чували за тим билдинга???  Другото което е какъв е тоя тим-билдинг 5-7-8 дни???  Mr. Green Иначе темата е изчерпана и не е реална според мен.

# 346
 Ама как, то е абсолютно нереално някой да иде на море с любовницата си....

И по яхти ги водят, Мариянка, и по чужбина, на ски,  и по круизи, няма майтап Laughing

# 347
  • София - Рим и обратно
Ох, моля те. Имам една приятелка, която откри дамски бански костюм (мокър) ведно с този на мъжа си , в пликче, забравени в багажника на съпругчето си. Откри го в мое присъствие, скандалът също се разигра почти пред очите ми. На следващия ден пихме кафе и дамата ми сподели неговата версия (приказка по картинка) видимо успокоена и убедена във верността му Crazy. Хората са способни на всичко, включително и да вярват и разказват за летящи слонове.

# 348
колко излишно да не го товари? детето вече е натоварено от постъпките на майка си. Като и да замазвате положението съ снимките, въпрос на време е пак да цъфне конфузна и натоварваща ситуация.

Може и така да е, но когато цъфне ситуацията и ако цъфне, тогава ще я мислим.

..........................
По-скоро това ли са истинските подбуди на лелята да пусни тази тема и след като получи не едно и две адекватни решения,защо не помоли модератор да я заключат,вместо да чете немалко  унизителни неща тук.

Който се бои от мечки не ходи в гората.
Дори и от най-злостните коментари може да има някаква поука.

# 349
  • София
О, това "като и ако цъфне, тогава ще му мислим" е тооооолкова зряло мислене на възрастен, че трябва да го включат в учебниците! Бива ли такава безотговорност! И не "тогава ще го мислИМ", а майката да го мисли! Нещо много са й рехави моралните граници.

# 350
А бе, как така се случва? Случва се да ти падне тухла на главата , ама връзка да ти се случи ?

# 351
 Пу, пу,  Трещерска Joy

# 352
Какво Пу, пу - на стари години да ми изпие чавка ума да се залюбя с някой женен, за смях на децата, внуците и кокошките. Вярно, че съм баба, ама все още се контролирам.  Пък вече , когато не мога...няма да ми е любов май.

# 353
  • Fort Worth, TX
Трещи, живота знае разни и разнообразни случки.Плюй. Mr. Green Hug

# 354
Ама как, то е абсолютно нереално някой да иде на море с любовницата си....

И по яхти ги водят, Мариянка, и по чужбина, на ски,  и по круизи, няма майтап Laughing
Е хубаво на яхта за 5-6 часа -ОК, На ски за ден, два - добре, ама на круиз за седмица - две какво ще излъже жена си??? Или жена му въобще не е в час... Blush
Как се хващат жените на такива лъжи... newsm78

# 355
Не се хващат, затварят си очите. И любовниците много ги е яд. Такива номерца с банския и снимките не се правят случайно.

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 17:13 от Трещерица

# 356
Е има мъже, на които работата им е свързана с пътуване. Къде е едно море измежду командировките. И какво толкова се терзаете - щом я лъже, значи намира начин. 

А като цопнете на щеркага тъпото извинение, че господинът не обичал да му се качват снимки в интернет, да сте подготвени и с отговор, а другите снимки в профила му що не са свалени. И в на дъщеря му профила сигурно също.

# 357
Колко още злостни коментари са необходими?Ами 25 страници не ти ли стигат?

# 358
.............Но зная и въпросите на 9-годишното ни дете, защо баща му не иска да се покаже с нас или сам във ФБ, даже снимки не дава да му вадят непознати. И обяснението "Така иска. Точка!" не върви.
Не е конкретно към теб, използвам поста ти....
Винаги ли и за всичко ли дължите обяснения?И очаквате такива?
Не може ли човек да не иска да споделя съображенията си?
В смисъл, когато това касае някого лично, защо да не може просто да каже:"Да, така искам/иска.", и точка.
У дома, въпреки че се споделя, дискутира, разисква, всеки има правото да вземе някакво решение и да не дължи обяснение защо/как/кога и къде.Особено, ако касае лично него.
В конкретния случай е същото-господинът така е решил, защо трябва да се обяснява решението му?

# 359
Че той си е обяснил решението - да не ги види жена му.

Общи условия

Активация на акаунт