Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 515
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
От фейса

# 511
  • Още у мъглата ...

Снощи ми се прииска и си пуснах чак 30 ти епизод, много ги обичам 30+ епизоди, много чувства, много нещо smile3518

# 512
Здравейте и от мен.
Рени,  Hug Звезде,  Hug да са ви живи и здрави абитуриентите, и да имат много успехи в живота.  bouquet

Видях какво сте писали за Серенай.. ами честно да си кажа някои коментари по нейн адрес изобщо не ми допаднаха. Вие я изкарахте някаква развратница, което изобщо не е така.  Sick Това, че в Лалето ролята й е на кучка, не значи, че и Серенай в истинския живот е такава, а значи, че много добре си е изиграла ролята. От това, което изгледах смея да твърдя, че това момиче е много талантливо. Има визия, има и талант, какво повече се иска от нея? Само да дойде нейната звездна роля. И както Диди каза със сигурност ще дойде.  Peace И кой знае.. може ролята й в ОК да я издигне на върха. Ще видим. Това, което и Ивва сподели, също ми хареса. Серенай наистина е цветна и се откроява от другите. Различна е и това ми харесва в нея.  Heart Eyes
Разбирам, че всеки си има мнение и няма лошо да го изказва, но все пак границата не трябва да се преминава.

# 513
aз имам въпрос към ''анти-Серенайките'' (даже вече и име си измислихте  ooooh!) щом толкова я ненавиждате защо се затормозявате да я коментирате? Или ви доставя някакво удоволствие да я обиждате?! Далеч съм от мисълта че красотата е най-важното нещо у един човек ,но дори и това да е така Серенай в никакъв случай не е грозна има си чар момичето който е очевиден. Peace Била на ниско ниво била кучка и тем подобни. Е извинявайте но вие случайно познавате ли това момиче? знаете ли през какво е преминала за да стигне до тук? Лесно е да стоим пред компютрите и да сипем обиди,но не се замисляме ,че този човек който хейтваме е постигнал МНОГО. За да я канят в сериали и филми значи е талантлива;за да има толкова много фенове значи е грабнала с нещо.Никой не ви кара да я харесвате тя не е някакъв фейсбук статус. Но ви молим да проявите малко РЕСПЕКТ към това което е постигнала Серенай защото не е лесно да влезеш в средите на шоубизнеса,повярвайте ми и не всичко става с връзки.И не се притеснявайте защото когато ОК започне да се излъчва ще се направи тема за него във форума и никой няма да ви дразни с хвалбите си към Сери. И какво е това че тя щяла да оплете Чаатай в мрежите си.  ooooh! Момичето си има качества и ако Чаатай ги открие в нея добре. Ако станат добри приятели-добре,ако се влюбят един в друг,пак добре.Той мисля,че си има глава на раменете и няма как да бъде ''оплетен в мрежите й''.

# 514
ай ай не откачайте толкова,казали са две приказки за нея и край.от мухата слон направихте тцтц всеки си изказва мнението,това е свободна тема всичко се коментира,както на мен тя не ми харесва така и други не я харесват, вие пък си я харесвате. Какви са тез детински работи дет ги прайте.

Икси джанъм пробват се от време на време да ми го пообидят ама на нем не ми дреме на мен си ми харесва всякакъв,а кат махне мустаките тогава вече ще ми тупа сърцето хаха

# 515
ай ай не откачайте толкова,казали са две приказки за нея и край.от мухата слон направихте тцтц всеки си изказва мнението,това е свободна тема всичко се коментира,както на мен тя не ми харесва така и други не я харесват, вие пък си я харесвате. Какви са тез детински работи дет ги прайте.
То да бяха само две приказки  ooooh! на всяка страница ще се намерят по няколко обидни коментари по нейн адрес.  И съжалявам,но съм си такава.Когато обиждат някой,когото много харесвам и подкрепям,е все едно обиждат мен,дори се засягам повече.И мисля,че е детинско да обиждаш човек когото не познаваш.Детинско е изобщо да се занимаваш с някой когото ненавиждаш.Разбрахме че не я харесвате не е нужно във всеки пост да повтаряте едно и също.Проявете малко разбиране и към нея,и към феновете й.Не мисля,че ти би си стояла спокойно ако някой започне да сипе обиди срещу Бурак.

# 516
  • Още у мъглата ...
Аз пък викам, че изключително и ненужно много време се отдели на Серенай в тази тема.
То като че ли е тема за Серенай, а не за Нарекох те Фериха, Емир и Фериха, Чаги и Хазал, пък дори и на Мико Grinning, щото толкова клипове на Емир и Фериха има с неговите песни.  Heart Eyes

Хайдеее, ръцете горе newsm47

Скрит текст:

# 517
  • Още у мъглата ...

Heart Eyes

# 518
Еее,пак ли тази грозната песничка  Hug Hug Hug
Здравейте  Hug Hug Hug
Нещо ново има ли,че нямах възможност да ви чета тези дни newsm78

# 519
за Хазал,Серенай и Мерве само хубави неща или нищо  Peace

# 520
Ванеса не я обиждам Серенай и да ти кажа безразлична ми е. гледайте си кефа и не спорете за безмислени неща. А за Бурак ми е все тая кой какво ще говори и съм над тези неща,няма да тръгна да се карам с хората за човек който не познавам. Аз знам за мен че ми харесва като визия и най вече като човек доколкото съм го опознала от интервютата.

# 521
за Хазал,Серенай и Мерве само хубави неща или нищо  Peace
Toчно така.  newsm10 И трите са ми любимки.  Heart Eyes

# 522
Мразя като изкажа мнение да ми дърпат ухото тези които не са съгласни  Peace
и отсега виждам как наесен ще има две теми
ще дам шанс разбира се на момичето , може да ме пленят  с Ча още повече и от ФЕмир
но засега не ми допада лично на мен
иначе има талант добре играе в Лалето дотук каквото видях от нея
Диди и Ванеса доста рязко реагирате спрямо нас затова че не я харесваме,
още повече че темата си е на Хазал и Ча и тук не сме длъжни да я харесваме
ако дойдем в Лалето да си кажем мнението бих ви се извинила даже , че не я харесвам
затова с цялото ми уважение, приемам вашия вкус и пристрастност , но не искам да ми се налагат на мен.
Много четох от Дидка за Серенай и бях убедена че е нещо супер преди да я загледам и това бе причината да започна да гледам Лалето, но на този етап не ме грабва с нищо, дори и с лоша игра.
Берен Саат също играеше лоша в ЗП, но ме грабна веднага
там Хазал ми бе антипатична
и когато даваха реклама на ОС с участието и си казах че щом е с нея не става, но и дадох шанс да изгледам играта и в първи епизод и стана работата , да не говорим че и нова болест придобих
Та ка че и на Серенай ще дам шанс и все още и го давам гледайки я в Лалето, даже не отричам че до края на играта и може и аз да се превърна в ревностна защитничка , но към днешна дата  не е успяла и само това споделих, не съм обидила никого с моя вкус надявам се.
 Hug Hug Hug
Ренка , Илде почна ли броенето  Wink

# 523
Хей,момичета,здравейте!  Hug
Моите момчета като никога спят едновременно и аз бързам да ви кажа едно здрасти,че само ви шпионирам редовно.
Много сте се разпалили с изказванията за Серенай - недейте  така!  Peace Чак ме изумявате! Да ви кажа честно, аз мн се забавлявам от страни като ви чета. Страхотни сте с чувството за хумор,което влагате в постовете си и за това сега ме учудвате. Наистина всеки има различен вкус и колкото различни хора,толкова различни мнения...
На мен Серенай ми харесва...не съм гледала Лалето,нямам и това намерение.Просто ми е сладка по снимките,които гледах из нета.Също така мн ми харесва как пее...гледах някакви клипчета от различни предавания.Но това не ми пречи да продължавам да съм върла Хазатайка или Фемирка,както искате го наречете.
Аз Хазал преди това съм гледала в "Забранения плод" и там не ме грабна кой знае колко.Добре си изигра ролята,но до там.Но тук заедно с Ча са невероятни.
На мен ще ми е интересно да го видя и в тази продукция със Серенай. Гледах ПЕ и там бях мн впечатлена от играта му когато страдаше.Невероятно му се получи,затова и сега ще ми е интересно как ще се представи.
Разбира се,ще съм мн щастлива ако някой ден нещата между Ча и Хазал се получат,но това е тема,която мн сте коментирали и само времето ще си покаже.

Момичета,прекрасни сте,продължавайте в същия дух и не се ядосвайте напразно... все пак тук сте се събрали да се забавлявате   bouquet
И не на последно място мн мн мн мн благодаря на всички,които превеждат и редят сериите!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 14:27 от anitto

# 524

Хайдеее, ръцете горе newsm47

Скрит текст:

Скрит текст:
Тази песен е страхотна и текста и' (превода) е мн  хубав Simple Smile
"Не знам, мила моя, какво значи любовта.
Всеки казва една дума и това е достатъчно.
С теб аз се научих да търся това нещо,
което кара две тела да се държат едно за друго по-дълго.

Ръце протягам и достигам всичко.
Идвай, нека достигнем по-високо от любовта.
Ръце протягам, позволи ми да се издигна нагоре.
Като на Господ сега ти вярвам.
Ръце протягам и достигам всичко.
Идвай, нека достигнем по-високо от любовта.
Ръце протягам и съм с теб.
Така печеля в живота твоят живот.

Целият свят около нас казва “Обичам те”.
Но за нас целувката не е достатъчна.
С теб аз се научих да пречупвам глаголите.
Чуй колко силно тишината крещи “Обичам те”. "

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 14:32 от anitto

Общи условия

Активация на акаунт