Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 501
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • У Диспансера ...♥♥♥
Давай хапчеата тука,и по една доза за инжекции да има,и от Ча ще искам от неговите цигарки,че яхнах метлата,ама то всичко на шега,какви са тия анти глупости,аз даже се смях вчера,еееее ма че не съм добре с тоя филм,не съм,ама чак пък вече анти да съм уууууу дур бе,хората си снимат ролите,взимат си парите,ние дайте да се изпотрепем  ooooh! ooooh!

# 586
Влъх,вадя ей ся къртечницата   #2gunfire де отиате вие  а ма хааа   Joy

# 587
Манка,Ирка, добре сте се появили !  waveyХазалчето си връща формата.Умна и упорита е тя!  Hug Няма да си "остави магарето в калта".Вероятно е обмислила нещата и надявам се,е взела най-доброто решение.Желая й успех!!!Дано да се върне наесен,защото на мен лично ще ми липсва много.Аз я видях за първи път в "Генджо" и още тогава ме впечатли.После в "Забранения плод"ми беше приятна...изигра си добре ролята.След тези 2 проекта,вече я познавах като артистка и търсех нещо с нея.Разбира се АФК я изстреля във висините,но очаквам още много такива нейни роли!  newsm10 Ааа,Чаатай...красив,трудолюбив,упорит и талантлив млад човек.  newsm10 smile3501 Мисля си,че вече е на Земята...слезе от небето и ще успее/дай Боже/.Много хляб има в него... ThinkingТа...на добър час и на двамата!!! Аз поне за сега,съм твърда Хазатайка,ама...знаели човек...
Разнодих ви в Истанбул малко,но без това не може...

Скрит текст:
Турско кафе и рахат локум...те са част от колорита на комшиите.

# 588
опа ,кой ви водя

# 589
  • Още у мъглата ...

Heart Eyes

# 590
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,вадя ей ся къртечницата   #2gunfire де отиате вие  а ма хааа   Joy
Ааааа ти къде отиваш,ей сега вадя бъзуката и та взривявам от раз  глей ко става бам,бам,па,па Joy Joy Joy

# 591
  • У Диспансера ...♥♥♥
Няма да ми отнемеш моята Ферихаааааааааааааааа Joy Joy

# 592
  • Още у мъглата ...
Леле, Ирка, аз ся се сещам newsm78
Добре, че няма фенки на млечната сестра, че нея какво я направихме вчера newsm48

# 593
Няма да ми отнемеш моята Ферихаааааааааааааааа Joy Joy
къв му е секси погледа  Heart Eyes  ше забрай Фериха Мериха  Mr. Green

# 594
  • Още у мъглата ...

Манка Hug

# 595
Ония дявол не се е показвал бахти скрил са е зад Исмайл сигурно  Rolling Eyes

# 596
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох чакайте,че аз как нахълтах в темата с гръм и трясък Laughing А здравеееееейтеееее душици Hug Hug Снежи,Гъбке,Влъх,Романтиче Hug Hug Hug те другите избегаха,ади чабук обратно,къде изчезнахте,Неврачето дошла,чак и писала и то колко много,давайте обръщайте по нещо Mr. Green
ето ги бе,войни водим за тях,те се хилят като пачи,сладкишите ми те,ади по кайфе да се успокоим малко Mr. Green

# 597
ще слушате щот ще ви бия с бамбука  Mr. Green

# 598
  • Още у мъглата ...
ще слушате щот ще ви бия с бамбука  Mr. Green
Joy Joy Joy  hahaha hahaha

# 599
залягам,че вие мноу се развихрихте в спора да не ми метнете някой лампион   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт