Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 509
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Последно идзречение и спирам, междудругото така се наспааах  Mr. Green
Никога не съм твърдяла, че Хазал и ЧА до края на живота си само заедно  ще снимат,
даже който ме е чел преди винаги съм твърдяла , че едва ли ще снимат отново общ проект
и нямам търпение  да видя Ча в нов проект независимо с кого къде и кога
Обичам си момчето и ще си го гледам на всяка цена, на тази тема ако почнете да плюете и тупалката вадя  hit   Mr. Green Laughing

# 571
Габи, чак сега ти видях премяната  Hug Супер си ,къз! newsm10
Малко снимчици от Истанбул...

Скрит текст:

# 572
  • Още у мъглата ...
Габи, чак сега ти видях премяната  Hug Супер си ,къз! newsm10
Малко снимчици от Истанбул...

Скрит текст:

Мерси, Снежи Hug

А аз така и не съм ходила в Истанбул още, но ми е в план-програмата в скоро време да се включа в екскурзийка до там Grinning

Ох, както ми беше цветно сутринта, сега ми е едно омърлушено, щом даже и на този клип тръгнаха да ми се насълзяват очите, ама то и от текста де ...

# 573
  • Sofia
Аз също пиша за последно и повече няма да водя спор по темата "Серенай".

Нито съм фанатизирана Фемирка,нито съм си мислила,че няма да имат други екранни партньори.Просто тази личност не ми харесва като излъчване най-вече.И не говоря само за ролите и,а въобще като цяло.Това не значи,че не е възможно никога да си променя мнението,но за сега е така.А антиСеренайки или антинякой друг,не значи задължително да мразиш някого.Това просто означава,че не го харесваш и толкова/чак пък омраза...!?!/
Другият момент в спора е начина,по който някой се изказва.Вчера безкрайно се радвах на разменянето на реплики между Неви,Ирка и Миленчето.Всеки си имаше мнение,без да обижда или да се обижда от мнението на другия и всичко ставаше под формата на майтап.Мисля,че точно това е начина,а не както каза Белора,да се размахва пръст и да се държи сметка. Naughty

п.п.пак няма да  слагам скрит текст Joy Joy Joy

Айде отивам да си взема от хапченцата на Вери  Joy

п.п.п. Joy
Габче,Ирче,честити ви гащури  Hug

Снежи  Hug уникални са снимките

# 574
То да бяха само две приказки  ooooh! на всяка страница ще се намерят по няколко обидни коментари по нейн адрес.  И съжалявам,но съм си такава.Когато обиждат някой,когото много харесвам и подкрепям,е все едно обиждат мен,дори се засягам повече.И мисля,че е детинско да обиждаш човек когото не познаваш.Детинско е изобщо да се занимаваш с някой когото ненавиждаш.Разбрахме че не я харесвате не е нужно във всеки пост да повтаряте едно и също.Проявете малко разбиране и към нея,и към феновете й.Не мисля,че ти би си стояла спокойно ако някой започне да сипе обиди срещу Бурак.

На мен пък твоето мнение ми звучи инфантилно и по детски. Щях да се съглася с теб, ако бяхме написали мненията си в темата за Лалето, но както се вижда, пишем в темата за АФК и обсъждаме бъдещата партньорка на Ч.- какво сега да си затворим очите ли?!? Така както има хора, които не харесват Х (дебела, ниска- това ти го каза и то в темата за АФК при това още с влизането си и по този начин провокира доста момичета, но въпреки това беше посрещната добре) така има и хора които не харесват Серенай- какво сега, като не ни допада визията и ритуално харакири ли да си направим?!? Rolling Eyes Аз много ясно написах под моето мнение да не ми се връзват, ако не им харесва какво съм написала и че такъв ми е вкуса т.е не съм имала за цел да влизам в конфронтации с някого. Аз писах също, че гледам Лалето от самото начало и наистина се опитвам да намеря нещо, което да ми хареса в нея... и  не го намирам, а назад в старите теми писах  "засега" т.е. че може  и да си променя мнението Crazy И ако беше прочела внимателно, щеше да видиш, че  съм написала не,че е кучка, а, че според мен има такова излъчване- разликата е огромна  Wink Ако попрочетеш и по- старите теми, можеш да откриеш и доста други епитети за нея, но никой не се е сърдил или правил изречения за това, напротив всичко минава някак на шега и без да ни се слагат разни определения за характерите.  Ако ти не можеш да направиш разлика, че става въпрос за лично мнение и вкус и че не е отправено към теб ...не знам какво да кажа просто Shocked И както казах и в началото на този пост, наистина щях да разбера гнева ти, ако бяхме написали мненията си в темата за Лалето, но сме на друго място....не ме разбирай погрешно- не се извинявам- просто не разбирам за какво, само обяснявам за този, който не е разбрал.

пп Възпитан човек съм и през ум не ми е минавало да обиждам някого- тук просто си говорим...

newsm10 smile3501

За Серенай - както се изказах и преди и на мен не ми допада като визия, не съм й гледала филмите.

Далеч съм от мисълта че красотата е най-важното нещо у един човек ,но дори и това да е така Серенай в никакъв случай не е грозна има си чар момичето който е очевиден.
[/color]

Права си, красотата не е най-важното у един човек, но когато те избират за мис красотата е МНОГО важна.

Аз тук не виждам такава красота, а нещо и чара й ми се губи засега. Но различните очи виждат различно, нали?

# 575
  • У Диспансера ...♥♥♥
ай ай не откачайте толкова,казали са две приказки за нея и край.от мухата слон направихте тцтц всеки си изказва мнението,това е свободна тема всичко се коментира,както на мен тя не ми харесва така и други не я харесват, вие пък си я харесвате. Какви са тез детински работи дет ги прайте.
То да бяха само две приказки  ooooh! на всяка страница ще се намерят по няколко обидни коментари по нейн адрес.  И съжалявам,но съм си такава.Когато обиждат някой,когото много харесвам и подкрепям,е все едно обиждат мен,дори се засягам повече.И мисля,че е детинско да обиждаш човек когото не познаваш.Детинско е изобщо да се занимаваш с някой когото ненавиждаш.Разбрахме че не я харесвате не е нужно във всеки пост да повтаряте едно и също.Проявете малко разбиране и към нея,и към феновете й.Не мисля,че ти би си стояла спокойно ако някой започне да сипе обиди срещу Бурак.
Извинявам се много,но именно ти беше тази която вчера обиди Хазал,или аз не съм прочела,ама не видях някой да тръгна да ти държи сметка,каза че не ти харесвала,тялото и какво било,не знам какво било си,както ние го прочетохме и не се засегнахме,така и ти нямаш правото да създаваш някакво напрежение,и да сипали сме обиди срещу Бурак,но сме достатъчно големи и разумни за да разбираме,че всичко е на шега,хайде да се спре с тия незначителни коментари и да се внася напрежение в темата,че някой не харесвал дадена актриса,негово право е да не я харесва,твое е да си я харесваш,казах снощи толкова на сериозно не ги приемаме нещата,като не ни хареса няма  я гледаме,има си лесно  Peace Ти знаеш ли какво и е на Хазал,че и коментираш килограмите,а това че момичето има диабет,и не зависи от нея ,нима тя не е постигнала много,хайде сега,значи на теб ти е лесно да стоиш зад компютъра и да я нареждаш,а ние не можем да си изкажем мнението,еми няма да стане ooooh!

# 576
  • Още у мъглата ...
Ави, мерси Hug

А за скритото в скрития текст, знам че по-късно ще компенсираш и ще се представиш достойно  smile3503 Heart Eyes

# 577
  • Sofia
Момичета,трябва да внимаваме с темата до довечера,докато Ренка се появи.

Аз ви оставям за малко.До по-късно  Hug

# 578
Фук фук, обякох се тематично по турски
едвам прежалих Санторини гащите
но имам малко Турски гащи та ще ги понося известно време тях
Ванчето като се прибере да се обади имам домашно за нея  Hug
Ади гюрюшурюс спорта ме чака  Laughing

# 579
а ще викам Халил да помага с инджекцийте тогава ще я захаресата Серенай ,че ще я търсите Mr. Green

# 580
  • Още у мъглата ...
Ирка Hug

Да ти пусна едно хапче, слънце

Скрит текст:

Днес цял ден се подрусваме, както си бях с хубаво настроение сутринта и ми се вкисна.
Дай повече хапчета Laughing

# 581
Добра вечер!  Hug

Сис,  Hug
Скрит текст:
ами на мен Мерве не ми харесва кой знае колко,ама ще си замълча  smile3505 newsm47

Момичета да не си разваляме темата,има време за коментиране  Simple Smile

Дано скоро Ренката се появи,че да не останем без тема.

Ани,честити дрешки  Hug Аз ли съм Ванчето?  newsm78  Mr. Green

# 582
# 583
Сис,
Скрит текст:
и на мен Джемрето даже като го пиша името и от сериала и настръхвам от ужас  Mr. Green не ми харесва ролята и в филма
  Mr. Green

# 584
  • Още у мъглата ...
Ей така с пиратски кораб, ако трябв, ще отиде Ча при Хазалчето в Америка

Малко му се е накривила шапката, ама то от вятъра smile3521

Общи условия

Активация на акаунт