Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 532
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
# 556
''Oтказвам да говоря за личния си живот, но нямам намерение да спра да го живея само защото някой ме снима.'' - Емили Ван Камп
Ей това много ми хареса.  newsm10

# 557
  • Sofia
Беллора, с теб съм в мислите си и разсъжденията.Ще си споделям каквото мисля/то ще е мойта позиция/ и ако на някого не допада...да не чета.И на мен не ми допадат някои постове,ама никого не съм атакувала така,както го прави Ванесе... no no noТи мислиш по един начин,а аз по друг.Ти си крайна за Серенай и искаш да ни наложиш твойто виждане...да,ама не...Аз съм крайна за Хазатал и си хортувам със съмишленичките,а с осталите момичета се съобразявам и уважавам.До сега всичко беше добре.Появихте се и ни дуржите сметка...от къде на къде,моля  #Crazy Всеки ще пише,каквото усеща и ще споделя как вижда нещата.Ако не ми шареса,винаги има начин да отвърнеш елегантно и да го превърнеш в шега.Съжалявам,миличка...по принцип съм миролюбив човек,ама съм и жив човек,умеещ и да се брани/при крайна нужда/.Тук има момичета с които сме заедно вече дълго време и не винаги сме били на едно мнение,ама и до сега си  се уважаваме,веселим се.Всеки има право на избор.Аз оставам тук,ще мрънкам,ще хваля тандема Хазатай и ще уважавам момичетата,които имат друго,различно мнение от мойто,но само когато са в рамките на добрия тон.Ние плюем Серенай,а не нейните привърженички,а ти правиш точно обратното...Емии...не я харесваме и толкоз  Peace Peace PeaceСигурно имамгрешки/правописни/,но няма да редактирам...вече се успокоих,че яхнах метлата преди малко... afwitchОбичам си съфорумките...нищо лично към вас останали момичета!  love001Ако някой се е засегнал...да ми прости! Peace
newsm10 newsm10 newsm10

Снежи  Hug ти си се успокоила,ама аз не съм.Снощи четох и едва се въздържах,но днес май няма да мога.Тъкмо мислех да пиша,но с Белора така добре сте изразили чувствата ми,че повече няма накъде.
Мисля,че винаги успяваме да запазим добрия си тон и да се уважаваме,макар,сигурна съм,сме много различни като характер,вкус,възраст-ако щеш и какво ли още не.
Винаги съм приемала различните мнения и съм ги уважавала.Но когато чета изказвания от сорта:"писна ми","неприятно ми е","обиждам се","грозно постъпвате","събудете се","проявете респект"и сие... ,не мога да си мълча.Не мисля,че някой от нас е "преминал границата",нито някой е казал за Серенай,че е "развратница" и "кучка".Има разлика между това "има излъчване на..."и ""такава е...".
Аз ,лично,нямам намерение да се извинявам на никого за мнението си.Нито ще започна да я харесвам  заради някого.Някой ден,ако самата тя ме убеди-може би да,но едва ли...
И понеже Ванеса пита:"Вие познавате ли я,за да я коментирате?",искам да я попитам:"А ти познаваш ли я"'?"Или понеже ти харесваш някой,ние трябва да мълчим,ако не сме на твоето мнение,за да не се засягаш?!? newsm78.Извинявай,ама няма как да стане.

Срашно харесвам всички в темата,независимо от мнението ви  Hug и се надявам да не съм обидила никого-поне не е било нарочно  Peace

п.п. и няма да слагам скрит текст за повече от две изречения hahaha,щото ми е нервно Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 01:31 от avi10

# 558
# 559
  • Още у мъглата ...
Белора Hug Heart Eyes Снежи Hug Heart Eyes Ави Hug Heart Eyes

# 560
  • Още у мъглата ...
За всички бивши и настоящи абитуриенти newsm51

Скрит текст:

Ренка Hug Илде Hug smile3503

# 561
  • Sofia
Ей това не ми се беше случвало,да забравя да поздравя...

Здравейте,сладурчета  Hug  Hug  Hug

# 562
идва така чакания бал и после какво те чака дупи да ти е яко  Mr. Green

# 563
аз когато писах песничката за хапченцата никой не ми я отрази само Ирчето хаха е сега щеше да е много актуална  Mr. Green

Ох моето хапче е в подписа ти(ни) мисля , че започнах със свръхдозите и не знам до къде ще стигна... Mr. Green

# 564
  • Още у мъглата ...
идва така чакания бал и после какво те чака дупи да ти е яко  Mr. Green

smile3521 А, анджък  newsm62

# 565
Новини за Хазалчето,но не разбрах много  #Crazy Знаещи помогнете и преведете  smile3547 http://sozcu.com.tr/2013/magazin/hazal-kaya-turkiyeden-ayriliyor.html

Хич не ми изглежда пълна...

Някой ще остане за дълго,ама тя ли  newsm78
Ави,Габи,

# 566
  • Още у мъглата ...
Новини за Хазалчето,но не разбрах много  #Crazy Знаещи помогнете и преведете  smile3547
Скрит текст:
http://sozcu.com.tr/2013/magazin/hazal-kaya-turkiyeden-ayriliyor.html[/b]
Хич не ми изглежда пълна...

Някой ще остане за дълго,ама тя ли  newsm78
Ави,Габи,

Йеее, ама ако това е сегашна снимка, тя си е направо супер, отслабнала и небрежняга в обличането, което си ме кефи Heart Eyes

А за превода ... и аз ще чакам Grinning

# 567
Влязла е вече във форма Хазалчето, браво на нея. Heart Eyes
Иначе това, което разбрах с помоща на преводача е, че Хазал е посетила някакво училище, където е учила 5 години (от 14 годишна възраст) и там е завършила гимназия. Имало някаква организация, но не разбрах точно каква е. Нещо свързано с дипломирането на учениците май.  newsm78 Нещо и за теглото й става на въпрос и тя е казала, че има диабет и трябва да се храни балансирано. Казва също, че около 4 месеца се е опитвала да вземе виза. Казва, че след около три дни ще замине да учи в Америка, където ще остане за дълго време.
Това е, което разбрах. Ако има нещо друго, споделете.  Praynig Hug

# 568
  • Още у мъглата ...
Абе то и аз разбрах горе долу това от тъпия Гуги, също и за диабета й, ама какво сега значи дълго време newsm78, зависи от гледната точка, може да е 3 месеца, а може и 1 година, 3 години, недай си боже. Cry

Но все си мисля, че изобщо не е немислеща, за да зареже участието си във всякакви проекти за дълго време. На нея й е пределно ясно (а и на ПР-те й), че не може да липсва дълго време на екран и да слезе доброволно от вълната. Grinning

Така че, споко, според мен, тя знае какво прави Heart Eyes

# 569
  • Стара Загора
Дур, къзлар, голям спор голямо нещо  newsm78

И аз да се изкажа, без да ме линчувате, моля, нищо лично към никоя, ама гледам спора е голям, та и аз в кюпа  Mr. Green Mr. Green

Чета две крайности и аз май съм някъде в средата, като Рая  Hug  и Миленчето   Hug  , не разбирам нито анти серенайките, другите мога да ги разбера - фенки. Хубаво, ама тези, които сте анти, защо сте анти, защото не е Хазал или ? На коя от вас ви хареса веднага Хазал в "Забраненият плод", или в "Генджо" или в другите й проекти? Не знам, но тези, които сте анти ми се струвате адски крайни, след като сте изгледали един сериал и то дори някои не сте и край тази "не става" ... аз дори не я гледам Серенай там, пазя си я за новия проект с Ча.
За върлите Хазатай или Чагазал все тя, ами хора те няма да са вечно заедно в проекти, просто няма как да стане ... всеки си има път в живота и в работата, техните пътища се срещнаха, пресякоха и сега всеки си хвана неговата пресечка, ако се съберат в реала окей живи и здрави, ама ся щото разбираш ли Серенай не е Хазал и край няма да има химия, край не става, носила червено червило ми да не си го е сложила тя, така я гримират вероятно, от снимки и видеа с нея съдя че дори се носи доста семпло, визирам последното, в което говореше за нетърпението си да започнат снимките на сериала й с Ча.
Не съм ничий фен, но харесвам Хазал и Ча и Туба и този и онзи, Серенай ще кажа септември за нея, но в никакъв случай защото играе кучка или защото изглежда по-секси не мога да кажа че ме дразни...

Никога не бързам да си създавам мнение за някой или да отсичам твърдо този е такъв, защото ми се е случвало да се завъртя на 360 градуса и не е приятно, аз пък и не обичам да се извинявам   Mr. Green  та не бързам, оглеждам от всички посоки и тогава. По същата причина не разбирам и тези, които "мразите" или ви дразни Гизем, ми не пращи от талант, ама пък може да успее да се научи, поне да е прилична актриса, нейсе

Моля думите да не се приемат лично от никоя съфорумка, харесвам ви всички и уважавам мнението ви, ама и аз да си кажа  Mr. Green Mr. Green

И разбира се, Рени  Hug  благодаря за страхотната нова тема  newsm51 newsm51  както и на всички момичета, които се грижат за уюта в нея с колажи, коментари, кафенца, хапване ....   Hug Hug Hug

Благодаря и на преводачките Дзверче   Hug   Перхидролена   Hug   Ивва   Hug   страхотни сте  smile3525 smile3525 smile3525

Малко дълго, ама като успявам само по веднъж да вляза в тема тъй ще е  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт