Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 544
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Варненска клюкарка
То да бяха само две приказки  ooooh! на всяка страница ще се намерят по няколко обидни коментари по нейн адрес.  И съжалявам,но съм си такава.Когато обиждат някой,когото много харесвам и подкрепям,е все едно обиждат мен,дори се засягам повече.И мисля,че е детинско да обиждаш човек когото не познаваш.Детинско е изобщо да се занимаваш с някой когото ненавиждаш.Разбрахме че не я харесвате не е нужно във всеки пост да повтаряте едно и също.Проявете малко разбиране и към нея,и към феновете й.Не мисля,че ти би си стояла спокойно ако някой започне да сипе обиди срещу Бурак.

На мен пък твоето мнение ми звучи инфантилно и по детски. Щях да се съглася с теб, ако бяхме написали мненията си в темата за Лалето, но както се вижда, пишем в темата за АФК и обсъждаме бъдещата партньорка на Ч.- какво сега да си затворим очите ли?!? Така както има хора, които не харесват Х (дебела, ниска- това ти го каза и то в темата за АФК при това още с влизането си и по този начин провокира доста момичета, но въпреки това беше посрещната добре) така има и хора които не харесват Серенай- какво сега, като не ни допада визията и ритуално харакири ли да си направим?!? Rolling Eyes Аз много ясно написах под моето мнение да не ми се връзват, ако не им харесва какво съм написала и че такъв ми е вкуса т.е не съм имала за цел да влизам в конфронтации с някого. Аз писах също, че гледам Лалето от самото начало и наистина се опитвам да намеря нещо, което да ми хареса в нея... и  не го намирам, а назад в старите теми писах  "засега" т.е. че може  и да си променя мнението Crazy И ако беше прочела внимателно, щеше да видиш, че  съм написала не,че е кучка, а, че според мен има такова излъчване- разликата е огромна  Wink Ако попрочетеш и по- старите теми, можеш да откриеш и доста други епитети за нея, но никой не се е сърдил или правил изречения за това, напротив всичко минава някак на шега и без да ни се слагат разни определения за характерите.  Ако ти не можеш да направиш разлика, че става въпрос за лично мнение и вкус и че не е отправено към теб ...не знам какво да кажа просто Shocked И както казах и в началото на този пост, наистина щях да разбера гнева ти, ако бяхме написали мненията си в темата за Лалето, но сме на друго място....не ме разбирай погрешно- не се извинявам- просто не разбирам за какво, само обяснявам за този, който не е разбрал.

пп Възпитан човек съм и през ум не ми е минавало да обиждам някого- тук просто си говорим...

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 15:19 от Беллора

# 541
# 542
Ашкъм,ашкъм трябва да има hugк'ви са тия кавги box

# 543
# 544
# 545
Аз пак казвам...дозата моля приемете си дозата

# 546
  • Още у мъглата ...

Hug Мерси Heart Eyes

Хайде, от тортата черпя Laughing

# 547
  • Още у мъглата ...
И още едно от спонсора на музика за ФЕмир
Скрит текст:
Heart Eyes

# 548
Беллора, с теб съм в мислите си и разсъжденията.Ще си споделям каквото мисля/то ще е мойта позиция/ и ако на някого не допада...да не чета.И на мен не ми допадат някои постове,ама никого не съм атакувала така,както го прави Ванесе... no no noТи мислиш по един начин,а аз по друг.Ти си крайна за Серенай и искаш да ни наложиш твойто виждане...да,ама не...Аз съм крайна за Хазатал и си хортувам със съмишленичките,а с осталите момичета се съобразявам и уважавам.До сега всичко беше добре.Появихте се и ни дуржите сметка...от къде на къде,моля  #Crazy Всеки ще пише,каквото усеща и ще споделя как вижда нещата.Ако не ми шареса,винаги има начин да отвърнеш елегантно и да го превърнеш в шега.Съжалявам,миличка...по принцип съм миролюбив човек,ама съм и жив човек,умеещ и да се брани/при крайна нужда/.Тук има момичета с които сме заедно вече дълго време и не винаги сме били на едно мнение,ама и до сега си  се уважаваме,веселим се.Всеки има право на избор.Аз оставам тук,ще мрънкам,ще хваля тандема Хазатай и ще уважавам момичетата,които имат друго,различно мнение от мойто,но само когато са в рамките на добрия тон.Ние плюем Серенай,а не нейните привърженички,а ти правиш точно обратното...Емии...не я харесваме и толкоз  Peace Peace PeaceСигурно имамгрешки/правописни/,но няма да редактирам...вече се успокоих,че яхнах метлата преди малко... afwitchОбичам си съфорумките...нищо лично към вас останали момичета!  love001Ако някой се е засегнал...да ми прости! Peace

# 549
Ренка... за дългия  пост...
Скрит текст:

И малко ФЕмир...

# 550
пак ще се повторя за Хазал,Серенай и Мерве само хубави неща или нищо  Peace  а тази тема е за Хазал и Ча и могат да се обсъждат екранните им партниори ... новите им проекти  Вие изказвате само минусите на дадената личност и ме издразни това каква била Серенай може да не е ней красивата ,но и Хазал не е най - красивата  да тръгна да изреждам сега нейните минуси ли  Mr. Green

# 551
Беллора, с теб съм в мислите си и разсъжденията.Ще си споделям каквото мисля/то ще е мойта позиция/ и ако на някого не допада...да не чета.И на мен не ми допадат някои постове,ама никого не съм атакувала така,както го прави Ванесе... no no noТи мислиш по един начин,а аз по друг.Ти си крайна за Серенай и искаш да ни наложиш твойто виждане...да,ама не...Аз съм крайна за Хазатал и си хортувам със съмишленичките,а с осталите момичета се съобразявам и уважавам.До сега всичко беше добре.Появихте се и ни дуржите сметка...от къде на къде,моля  #Crazy Всеки ще пише,каквото усеща и ще споделя как вижда нещата.Ако не ми шареса,винаги има начин да отвърнеш елегантно и да го превърнеш в шега.Съжалявам,миличка...по принцип съм миролюбив човек,ама съм и жив човек,умеещ и да се брани/при крайна нужда/.Тук има момичета с които сме заедно вече дълго време и не винаги сме били на едно мнение,ама и до сега си  се уважаваме,веселим се.Всеки има право на избор.Аз оставам тук,ще мрънкам,ще хваля тандема Хазатай и ще уважавам момичетата,които имат друго,различно мнение от мойто,но само когато са в рамките на добрия тон.Ние плюем Серенай,а не нейните привърженички,а ти правиш точно обратното...Емии...не я харесваме и толкоз  Peace Peace PeaceСигурно имамгрешки/правописни/,но няма да редактирам...вече се успокоих,че яхнах метлата преди малко... afwitchОбичам си съфорумките...нищо лично към вас останали момичета!  love001Ако някой се е засегнал...да ми прости! Peace

Снежи споделям мнението ти къз Hugевала,ашколсум,аферим Hug

# 552
  • Още у мъглата ...
И още една песен, написана за ФЕмир Two Hearts

Скрит текст:

smile3518

# 553
аз когато писах песничката за хапченцата никой не ми я отрази само Ирчето хаха е сега щеше да е много актуална  Mr. Green

# 554
Всеки има право на мнение, така е, но разберете, че леко ни издразнихте с крайните си мнения за Серенай, а както си пролича даже има и обидени от това.
Никой не е перфектен, всеки си има своите минуси, но не трябва да изтъкваме само тях, трябва да потърсим и положителното у всеки.  Peace А не смятам, че Серенай и Хазал трябва да се сравняват, защото двете са много различни, но и двете си имат своя чар.  Heart Eyes

Габи, песента е текстът са много красиви.  Heart Eyes Точно за ФЕмир е писана, така е.

Общи условия

Активация на акаунт