Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема72

• 34 175
  • 737
  •   1
Отговори
# 30

DİLA HANIM 33.BÖLÜM 3.FRAGMANININ AÇIKLAMASI:

RIZA DİLA SELÇUK HAYDAR USTA VE ARZU DEPO GİBİ BİR YERİN ÖNÜNDELER.DİLA HAYDAR USTA VE ARZU SELÇUĞUN ARKASINDALAR.SELÇUK VE RIZA KARŞILIKLI DURUYORLAR.SELÇUK RIZAYA SİLAH DOĞRULTMUŞ.RIZA SELÇUĞA DOĞRU YAKLAŞIR VE''YAPAMAZSIN ÇÜNKÜ SEN ONURLU BİR ADAM DEĞİLSİN''DER.SELÇUK RIZAYA ATEŞ EDER DİLA ''AY''DİYE BAĞIRIR VE ŞAŞKIN ŞAŞKIN BAKAR.ARZU SELÇUĞUN EVİNE GİZLİCE GİRER SELÇUĞA AİT OLAN CD KUTUSUNU AÇIP İÇİNE BAKAR VE CD'LERİN HEPSİNİ ALIR.ARZU VE SELÇUK BULUŞUP BİR KAFEDE KARŞILIKLI OTURURLAR.ARZU SELÇUĞA''EĞER ONLARI GERİ İSTİYORSAN BENİMLE ANLAŞMAK ZORUNDASIN''DER.SELÇUK ARZUYA SİNİRLİ BİR ŞEKİLDE BAKAR.DİLA VE RIZA HAPİSHANDE KARŞILIKLI OTURUYORLAR.DİLA AVUKATI OLARAK RIZAYLA GÖRÜŞÜR.DİLA RIZAYA''HAYATINA SENİ ÖLDÜRECEK ZEHİRLİYCEK BİR YILAN SOKMUŞSUN''DER.RIZA KOĞUŞUNDA RANZASINDA YAN YATARAK UYUYOR SELÇUĞUN TUTTUĞU ADAM ELİNDEKİ ŞİŞİ RIZAYA SAPLIYCAKKEN YAN RANZADAN BİR ADAM GELİR ADAMIN ELİNİ TUTAR VE ''RIZA'' DEYİP ADAMIN RIZAYI ŞİŞLEMESİNİ ÖNLER.RIZA ADAMIN BOĞAZINI SIKAR VE''KİM GÖNDERDİ SENİ?''DER.DİLA VE RIZA HAPİSHANDE GÖRÜŞÜRLER.DİLA AVUKATI OLARAK RIZAYLA GÖRÜŞÜR.RIZA DİLA'YA''O AZER DENEN HERİFTEN BENİM İÇİN BİRŞEY İSTEMİYCEKSİN BENİM İÇİN SU BİLE İSTEMİYCEKSİN''DER.DİLA VE AZER BARAZOĞLU KONAĞINDALAR YAN YANA DURUYORLAR.DİLA AZERE''RIZADA BENDE SENDEN HİÇBİRŞEY İSTEMİYORUZ''DER.AZER VE RIZA ARKA ARKAYA DURUYORLAR.FATMA MELİKE HAYDAR USTA VE SELÇUKTA MAHKEME SALONUNDALAR.AZER HAKİME''BENİ RIZA SELAMOĞLU VURMADI BİR AVCI VURDU BENİ''DER.RIZA SELÇUK HAYDAR USTA VE ARZU DEPO GİBİ BİR YERDELER ARZU SELÇUĞUN ARKASINDA DURUYOR.HAYDAR USTA SİLAHINI BİRİNE DOĞRULTMUŞ.RIZANIN ADAMI SELÇUĞUN ADAMLARINI ARABANIN ÖNÜNDE TUTUYOR SİLAH DOĞRULTARAK.RIZA SELÇUĞA''ÇOCUKLUK ARKADAŞIMDIN KAN KARDEŞİMDİN SEN NASIL BÖYLE SOĞUK KANLI BİR KALLEŞ HALİNE GELDİN?''DER.SELÇUK RIZA'YA İMALI İMALI BAKAR.ARZU ÖNÜNE BAKAR.RIZA GÖRÜNÜR FRAGMAN BURADA BİTER.

♥ AYDAN ♥

Ръза, Дила, Селчук и Арзу са някъде, нещо като депо...отпред, сградата са..
Дила, Хайдар и Арзу...зад Селчук са...зад гърба му...стоят...
Селчук и Ръза..един с/у друг са...Селчук е насочил пистолета си....с/у Ръза...
Ръза, върви...приближава се и на Селчук..казва: "Неможеш ..защото ти не си..почтен мъж!"..Селчук, стреля...в този момент по Ръза...Дила, извиква...и учудено-объркана..гледа..
Азру, тайно влиза в къщата на Селчук...Намира кутията с Сд-та..взема ги всичките...После ги дават двамата, в някакво кафе са се срещнали...Арзу му говори: "Ако ги искаш..обратно, трябва да се споразумееш с мен..си принуден!"..Селчук, ядосано я гледа....
Дила, понеже е адвокат..на ръза, дошла да се видят...седят, разговарят ..Дила, му говори.."В живота си...да те убие, отрови...змия,една...близо си допуснал...".
Ръза, спи ..в затвора, на леглото си...Наемникът ..от затвора, приближава го...и с шиш в ръка, когато се опитва да го промуши...някакъв мъж, отстрани....му хваща ръката...и спасява, да убие Ръза..Ръза, го хваща за гърлото..питайки го...кой го е пратил?!
Дила, отново е дошла...да види Ръза, говорят....Ръза й казва:"От него....човек, от Азер...нищо за мен, да направи..няма да поискаш...вода, дори...за мен, не искам..от него..!".
Азер и Дила...в конака им са...един до друг, стоят..Дила, му казва...че нито тя, нито Ръза..нищо, че не искат от него...
Ръза и Азер...един зад друг са....се наредили...
Фатма, Мелике, Хайдар...и Селчук е с тях...в салона на съда са..
Азер към съдията:"Мене...Ръза Селямоглу..не ме простреля, един ловец...го направи....".
Ръза, СЕЛЧУК И Хайдар.....още и Арзу...пред депо, сякаш..някакво са..Арзу, зад Селчук...стои, Хайдар е насочил...си държи пистолета, към някого..Хората и на Селчук и на Ръза...с насочени пистолети..пред, колите си...
Ръза към Селчук:"Приятел си ми...от детинство, като..кръвен брат....ми беше..как така стана, че толкова хладнокръвно....подъл ...се превърна!"..Селчук, втренчено....го гледа..Арзу, пред себе си...гледа..и Ръза, показват...и тук, фрагмана...свършва! newsm78

# 31
Лека....до утре! Hug

# 32
  • Разград

# 33
  • Разград
В руския форум има слух че след приключването на сериала "SON" по 31 канал ще започнат да дават "Дила ханъм" , но и те не знаят още със сигурност. Ще почакаме и ще видими какво ще стане.

# 34

Честит 24 май - Празник  на славянската писменост и Светите братя Кирил и Методий  bg bg bg  Честит празник на всички учители, ученици и просветни работници! Честит празник на всички! Нека светло и слънчево бъде в душите ни!

Днес е двоен празник за нас - 24 май най-българския празник и петък деня на Дила и Ръза  Peace Да си пожелаем лек и хубав ден и положително емоционална вечер с Дила ханъм!

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 07:53 от MAMA-AN

# 35
Кралице   Hug благодаря за превода на третия фрагман - който видяхме само в снимки и разказан от Айдан  Peace
Мисля, че Ръза ще оцелее след престрелката и ще излезе от затвора. Маските на някой ще паднат - Селчук и Арзу, а на други ще се размърдат - Султан и Рашид.
Едва ли само заради наследството Азер ще излъже в съда....Повече ми се струва, че любовта му към Фатма е причината. Още малко остана - довечера ще видим какво и как ще се случи  Peace

# 36
В руския форум има слух че след приключването на сериала "SON" по 31 канал ще започнат да дават "Дила ханъм" , но и те не знаят още със сигурност. Ще почакаме и ще видими какво ще стане.

Ваня благодаря за инфото  Hug Това повод за радост ли е или напротив  newsm78 След като ще го излъчват по телевизията ще спрат да го превеждат, но пък ако тази телевизия излъчва предаванията си в интернет ще го гледаме на живо....Просветли ни джанъм да не се терзаят душичките ни  Grinning

# 37
  • Русе

Честит празник на всички!   bouquet

# 38
Честит празник на всички българи!

# 39
Ети  Hug Цвети  Hug Честит  празник и на вас!  bg

# 40

Усмихнат празник ви желая! Grinning Hug

# 41
Надин Весел празник и на теб  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Днес на нашето село...т.е. на селото на съпруга ми има сбор. Не съм там, а съм тук с  вас....Въпреки всичко приготвих традиционния обяд....

Добре сте ми дошли   Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Преди малко по телевизията пуснаха песента "Полегнала е Тудора" Спомних си за Теди....Тя нали все правеше аналогия на нашите коментари с български песни.....Е няма да забравя, когато веднъж ни пусна един поздрав с едно глухарче....Нямаше музика, само вятъра издуха глухарчето. Колко забавни моменти сме имали в този форум....Спомням си тези моменти с малко тъга..... ooooh!
Но тази вечер героите от сериала май няма да ни оставят дъх да си поемем...Няма да усетим кога ще свърши....Дано Хайрието и Джанип да разсеят напрежението, което очаквам....
Хубав следобяд момичета  Hug Hug Hug Hug

# 42

Арзу да отлита по-скоро..... Praynig

# 43

Dila Hanim in basarili ve sevilen oyuncusu Hatice Sendil Karahasans gomlegiyle... Bu gomlege www.n11.com/gelismis-magaza/karahasans dan siz de ulasabilirsiniz...

# 44

DİLA HANIM 33.BÖLÜM SETTEN BİR KARE:

RIZA VE SET EKİBİ

Нашия човек, когато не е в роля си е много готин....вече и на снимачната площадка цигари....Хатиджето ако е не пушачка как ли го изтърпява да се вре у нея.....Може и тя да няма обоняние... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт