Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема72

• 34 287
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
аз кажа, че ние говорим тук за тази серия, защото включва Еркан ..и не се занимавам с друга тема, Отново много работа . ако момичетата са съгласни  newsm78 Какво мислите?  newsm78
Дилаханъм, не разбрах миличка какво искаш да кажеш. Да не правим друга тема така ли - да си пишем тук в тази тема, защото имаме това право. Еркан играе в сериала, а в заглавието на темата се включват всички негови проекти.

да  Peace

# 541
ако сте съгласни , и ако всички момичета ще  newsm78

# 542
ако сте съгласни , и ако всички момичета ще  newsm78
Мисля, че всички ще са съгласни.
дилаханъм, знаеш ли, че много твои сънароднички са правили клипове за сериала. Един клип с най-малкия брат - голям симпатяга е....

Beyaz Gelincik - Alis ask Zelis

# 543
# 544
зная ....красива видео  Wink
лека нощ Tired  Hug

# 545

Луд семеен скандал.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Йомер го стяга възела  Joy Joy Joy Joy Joy

# 546
но не ги забравяме Dila Hanim  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Първият сезон е готов ,...Днес приключи  Peace

# 547
но не ги забравяме Dila Hanim  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Първият сезон е готов ,...Днес приключи  Peace
Дила и Ръза не можем да ги забравим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вече приключили ли са снимките  newsm78 Да не би Фарук бей да е пуснал съобщение  newsm78
Лека нощ миличка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 548
Нито една нова снимка не са пуснали от финала ан сезона.... ooooh!

# 549

Хубавата ни ханъма  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
От както съм се върнала от работа  съм била с един зелен и един оранжев чехъл....Като оня професор ще се чудя защо имам още един чифт такива  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 550
И на мен ми допада повече "Принцесата на памуковите полета" защото си е точно покриване с реалността във филма ,НОООООООООООО....Буквалния превод "Бели макове"някак не ми се връзва ...НО и тука НООООООООО......

Сиси, 25 см разлика в ръста ще го минем с мощно УРАААА....

Даже много са си точ....много си приличат .....тука не става въпрос за физическа красота ,ръстови данни ,а за една любов..внезапна , дори не търсена , изненадваща ,непризната,неосъзната ,но съществуваща ...любов не изказана с думи, любов плашеща ,отричана ,но искана...любов със сълзи ,със съмнения, любов срещаща много препятствия създадени от тях самите ,от близките им сега ,от миналото ....любов "изгубена "от раздяла ,"забравена"но таена дълбоко в сърцата им и само един поглед им беше нужен за да я запалят отново и този път да "изгорят" заедно  , щастливи  в живота си, удовлетворени , постигнали мечтата си  .....Съдбата им те грабва и тази магия от тяхната любов те кара да забравиш всичко...... освен тях двамата ....    

# 551
Мамче ,
Скрит текст:
уби ме Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Добре ,че на крак има по 1 чехъл ,ако имаше по два ,доста цветова гама щеше да докараш

# 552
Сериала започва в понеделник, а  имаме още от Ханъмата и как ще коментираме...оффффф,бе какво ли му се чудя ...ще се справим..пишем за Дила/Ръза ... и си правим коментара ,пишем за Принцесата и  си правим коментара ...така коментирахме КВФ и АБО.....ако има предложения ,казвайте аз всякак съм съгласна /ееее, живот и здраве/

# 553
Добро утро Много положително емоционален ден да бъде лек и спорен  Peace

Цитат
Съдбата им те грабва и тази магия от тяхната любов те кара да забравиш всичко...... освен тях двамата ....   

Софи прекрасно си описала какво предстои да видим в Памуковата принцеса

Може би когато започне сериала по диема няма да мога да ги чакам да се точат месеци наред и тогава ще изгледам епизодите с руския превод..... Peace

# 554

Филмчето ни тъкмо набере скорост и....папуняците от Стар тв измислят някое реалити и ни порязват  smile3516 Направо ме вбесяват. Тези реалита не могат ли да ги правят в събота, а точно в петък.....Но нищо друго не ни остава, освен да чакаме

Общи условия

Активация на акаунт