Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема72

• 34 301
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
добър вечер  Hug
Welcome Rumi  Peace

Ани това, което той каза Eti ? да напусне тази тема? """ Нека тази темичка да си я оставим за сериала Дилаханъм  за Еркан и Айча"  newsm78

# 601
добър вечер  Hug
Welcome Rumi  Peace

Ани това, което той каза Eti ? да напусне тази тема? """ Нека тази темичка да си я оставим за сериала Дилаханъм  за Еркан и Айча"  newsm78
Добър вечер Дилаханъм Hug Това което съм предложила е....
Темата Дилаханъм да бъде за сериала Дилаханъм Hug
Ани  Peaceправи нова тема за сериала Beyaz Gelincik .

# 602
# 603
добър вечер  Hug
Welcome Rumi  Peace

Добър вечер Дилаханъм Hug Това което съм предложила е....
Темата Дилаханъм да бъде за сериала Дилаханъм Hug
Ани  Peaceправи нова тема за сериала Beyaz Gelincik .

сега разбирам  Peace
благодаря Simple Smile

# 604
  • Разград
Здравейте, момичета Hug
Върнах се назад да ви изчета и по специално за сериала Белите макове Peace

Предлагам ви да направим нова тема за този сериал .... кажете си мнението и вие Hug
Скоро изгледах сериала, но отново ще го гледам Peace Сериала за мен е много интересен ... предполагам че и много други хора ще го гледат и ще искат да го обсъждат..

Нека тази темичка да си я оставим за сериала Дилаханъм  за Еркан и Айча
Моля ви Hug напишете какво мислите по въпроса Hug

Здравей Ети  Hug

Снощи направих предложение да пуснем нова тема, само Сиси беше категорично против. Софи и тя май е на близко до твоето мнение. Мислих много - сериала е 74 турски епизода. Диема фемили ще излъчва по около 2,5 оригинални епизода на седмица. Във времето сериала ще бъде излъчван и след септември, когато ще започне и Дила ханъм. Затова и аз съм на мнение да пуснем нова тема само за Памуковата принцеса. Какво имам предвид:
1. Ще има зрители и участници във форума, които ще гледат само Памуковата принцеса.
2. Актьорския състав на Памуците е много голям и преплитането на актьорите от Дила ханъм и Памуковата принцеса ще затруднява участниците в темата.
3. Може би ще се наложи през септември темите да се разделят и затова е по-добре още в самото начало да се пусне нова самостоятелна тема.
Времето ще покаже дали има нужда от тази тема и ако няма желаещи да пишат ще я спрем и ще продължим както и до сега да си пишем в темата за старите и нови проекти на Еркан.
Започвам да правя новата тема и се надявам до довечера да стане.
Моля за още мнения по въпроса  Praynig

С двете ръце гласувам за нова тема.

# 605
  • Разград

# 606
Vania ...нова тема Dila Hanim или Beyaz Gelincik ?
и къде да гласувате  newsm78

# 607
# 608
Vania ...нова тема Dila Hanim или Beyaz Gelincik ?
и къде да гласувате  newsm78
Нова тема Beyaz Gelincik Peace Гласуват тук .... Темата Beyaz Gelincik се прави в момента

# 609
Аз все още не разбирам как да гласувате  newsm78

# 610
Сега Ани нова тема за Beyaz Gelincik  newsm78

# 611
Сега Ани нова тема за Beyaz Gelincik  newsm78
ДА Peace

# 612
Момичета новата тема за Памуковата принцеса е готова. Пуснах я. Можете да я видите

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=721962.new#new

# 613

Домъчня ми за Ръза бей  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 614

Общи условия

Активация на акаунт