Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема72

• 34 181
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Оххххх, да не би Фатма да уведомява майка си ,че иска АЗЕР.....Луда работа........ и за това Мелике-то

да гледа като трясната ...то така ѝ се пада ,заради "добрините"ѝ
щом казваш ,че е на огледалото .....защото аз си помислих ,че е на стъклото на прозореца

# 661
Ако наистина иска по този начин ръката на Фатма направо съм ТУШШШШШШШ......

Софи не само ти.....май и Мелике е ТУШШШШШШШШШШШШШШШШ   Joy Joy Joy Joy Joy

От изражението й мислех, че е нещо много лошо....пък то, Азерчо се кандидатира за зет.....

# 662
# 663
лека нощ момичета   Hug Heart Eyes

# 664
  • Разград

# 665
# 666

Добро утро на 1-ви юни деня на детето  newsm18 Нека да са ни живи и здрави дечицата - малки и вече пораснали, за нас те все ще бъдат деца  Peace

Честит празник и на нашето детенце в темата Дилаханъм Бъди здрава и много щастлива миличка Ние всички те обичаме  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 667
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ!!!

# 668
DilaHanım, за теб!!!

# 669
  • Велико Търново
Честит празник на всички деца малки и големи  Hug

# 670
Руми  Hug Софи  Hug

Честит празник и на вас мили мами  Flowers Bouquet Two Hearts lovekiss

# 671
erkanpetekkaya
cok tatlı ve samimi bir gülüş ♡

# 672
Мамче , много сериозно се замислих за написаното на огледалото/както писах ,аз в началото не видях ,че е на огледалото /....та...вероятността да го е написала Фатма е голяма,защото би трябвало да е с червило написано ...Азер да го напише Thinking...може и той да е ...той като дядо Иван от вица си влиза и излиза в конака както и когато си поиска.... Вариантите са два ...или Азер или Фатма ...но смисъла е един и същ...ИСКАТ СЕ hahaha Joy.......Анне-то трябва да знае ..няма да крият точно от нея ,я....а тя нека си #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 673
Мамче , много сериозно се замислих за написаното на огледалото/както писах ,аз в началото не видях ,че е на огледалото /....та...вероятността да го е написала Фатма е голяма,защото би трябвало да е с червило написано ...Азер да го напише Thinking...може и той да е ...той като дядо Иван от вица си влиза и излиза в конака както и когато си поиска.... Вариантите са два ...или Азер или Фатма ...но смисъла е един и същ...ИСКАТ СЕ hahaha Joy.......Анне-то трябва да знае ..няма да крият точно от нея ,я....а тя нека си #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Софи и аз мисля, че е написано с червило. Според мен по-вероятно е да го е написал Азер. Той си влиза при Фатма без покана, какъв е проблема да влезе поканен от нея. Според мен Мелике вижда написаното сутринта - по това време тя се разхожда из къщата по хавлия - когато излови Арзу, че се връща на ранина...- да не би Фатма да е забегнала с Азер - вече по своя воля  newsm78
Този път Ръза бей няма да хукне да я търси.....Той с Дила май е в каменната къща - любовния период на пиленцата....Ама накрая на фрагмана, тази болница, тези листи...плача на Ръза ме притеснява. Той нали беше казал на Дила, че няма проблем, ако детето е негово ще се погрижи за нея, но с майката няма да има нищо общо...Какво го притеснява не знам. Айдан какво е написал в преразказа на фрагмана  newsm78

# 674
благодаря момичета  Hug
и аз обичам всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт