Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема72

• 34 284
  • 737
  •   1
Отговори
# 555

Dila Riza • Catch My Breath

# 556
# 557
# 558
Момичета, утре дали ще ни пуснат първия фрагман за 34 епизод на Дила ханъм  newsm78
Може би за търпението, което  ни се налага да проявим,  трябва да ни пуснат официално 3 фрагмана - петък, понеделник и сряда.... Naughty

# 559
# 560
# 561
# 562

Beyaz gelincik

# 563
  • Велико Търново
Добро утро на всички,хубав ли е този филм Дила Ханъм чета ви и май се замислям да започна да го гледам  newsm51

# 564
Добро утро на всички,хубав ли е този филм Дила Ханъм чета ви и май се замислям да започна да го гледам  newsm51

Добро утро rumi1234 На нас ни харесва. Има превод на руски до 13 епизод, но се надяваме през лятото да преведат целия първи сезон.
Не зная какви филми харесваш, но в нашия има всичко - любов, интриги, лъжи, измами, но любовта побеждава  Two Hearts  loveuuu Two Hearts  loveuuu Two Hearts
Ще ни бъде приятно да бъдеш с нас  Hug Хубав ден  Peace

# 565
  • Велико Търново
Здравей MAMA-AN  точно тези филми ми харесват в момента гледам Готова на всичко,Имението с лозите от хубави по хубави филми правят  Hug

# 566
  • Русе
Здравейте!  Hug

Ани  Hug

Не съм писала няколко дни, ама...  ooooh! задачите в реала, а и  Wink други ''извънредни ситуации'' ми запълниха свободното време, но и не съм ви забравила - чета ви и ви се радвам на настроението.  smile3501

И да кажа само още нещо - май не бива да се надявате много за фрагман,  ooooh! тази телевизия е много стисната. Тази седмица другият ми сериал си остана с един фрагман, а да не говорим, че при излъчването, вече две седмици -  Sad няма и ''озет'', започва директно епизода.

Руми  Hug загледай филма и сама ще си решиш дали е хубав, но...  Wink да знаеш, че дори и да няма цялостен превод на български, то с частичният тук, на тези страници, руският и разказите и коментарите на момичетата - почти всичко се разбира.  Peace

Хубав ден ви желая!  Hug

# 567
Здравей MAMA-AN  точно тези филми ми харесват в момента гледам Готова на всичко,Имението с лозите от хубави по хубави филми правят  Hug
В такъв случай филма ще ти хареса. И ние си имаме едно проклето анне, която не харесва любимата жена на сина си, но се надяваме да се кротне  Grinning
От понеделник по Диема фемили започва много хубав сериал с Еркан Петеккайа - Памуковата принцеса. Ние ще го гледаме и коментираме. Почти всички момичета от темата са го гледали с руски превод и ще ни помагат да се ориентираме, защото там историята освен любов има и много заплетени неща.
Ако ни позволиш да се обръщаме към теб с Руми ще ни бъде по-лесно. Чувствай се добре дошла при нас  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 568
rumi1234

Добре дошла!  
                          Добър ден!
                                             Благодаря за кафето , пийвам си го с удоволствие! Който стои до ЛАПА-ТОПА по самодивско време ...сутринта=аха ,аха обяд= се чуди къде е .....Съръгьол ,на Памуците  или ......
#Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78

Хубав ,усмихнат и спокоен ден!!! Laughing Hug      

# 569
Цвети и да искаш не можеш да ни забравиш....
Скрит текст:
Ако не друго, поне можеш да се посмееш с нашите изпълнения....Ако знаеш снощи колко съм се смяла, като видях, че съм с два различни чехъла  Joy Joy Joy Joy Joy Да видим какво ще каже Габи, като й разкажа днес  Naughty
За Дила ханъм няма никакво инфо...Очаквам утре да ни пуснат първия фрагман....Дилаханъм каза, че вчера са приключили снимките, но актьорите не пускат снимки от края на сезона. Добре, че в 33 епизод гръмнаха Селчук - сега съм малко по-спокойна....Дила ще се справи с Арзу....сигурна съм....

Общи условия

Активация на акаунт