Звездни компромати - 173 част

• 64 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Рут е махнала бебето?!
Май не съм ви чела много внимателно  Rolling Eyes

Почвам да се съмнявам, че изобщо е имало бебе.... че и да е знаела за това.

Десислава щяла да влиза в Къртицата, "за да се изправи срещу страховете си", представящ ли си? А не, защото е зажадняла за медийна слава...  ooooh!

# 256
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Рут е махнала бебето?!
Май не съм ви чела много внимателно  Rolling Eyes

Почвам да се съмнявам, че изобщо е имало бебе.... че и да е знаела за това.

Десислава щяла да влиза в Къртицата, "за да се изправи срещу страховете си", представящ ли си? А не, защото е зажадняла за медийна слава...  ooooh!

Аз от самото начало си помислих, че това с бебето е някакъв сценарии...Те това предаване го обърнаха на латино сериал...

# 257
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ема Стоун
Даян Крюгер
Дженифър Лопез

# 258
# 259
Саша Питърс уникално красива ми  е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 260
# 261
Все ще ви питам някъде дали няма клюка за Стела и Наско от Денсинг Старс? Толкова ми приличат на влюбени гълъбчета, а и едни такива реплики си разменят многозначни... някой нещо да е споменавал?  Embarassed  Simple Smile

# 262
  • София
Много хубава бременна е Пенелопе Heart Eyes

# 263
Все ще ви питам някъде дали няма клюка за Стела и Наско от Денсинг Старс? Толкова ми приличат на влюбени гълъбчета, а и едни такива реплики си разменят многозначни... някой нещо да е споменавал?  Embarassed  Simple Smile
И аз вчера го забелязах.  Peace Също и Елен и Калоян ми се видяха доста близки.

# 264
# 265
Тази мадама същата ли е, дето беше водеща заедно със Слави в "Магаданс предизвикателството"?   Rolling Eyes

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/382703_10 … 3_791766025_n.jpg

# 266
Верно, бе Simple Smile Все се чудех от къде ми е позната Simple Smile

# 267
Верно, бе Simple Smile Все се чудех от къде ми е позната Simple Smile

Даже не знам как се казва, но тук е хубава, а в шоуто на Слави изглеждаше ужасно и с адски много грим.

http://store.picbg.net/pubpic/39/5D/b8a8a9b17900395d.jpg  Laughing

# 268
Антония Петрова Бередина (по последен Фейсбук статус) със снимки от Сицилия. Ама тези вече май не са нови  Thinking  но сега са сложени.

# 269
  • София
Все ще ви питам някъде дали няма клюка за Стела и Наско от Денсинг Старс? Толкова ми приличат на влюбени гълъбчета, а и едни такива реплики си разменят многозначни... някой нещо да е споменавал?  Embarassed  Simple Smile
И аз вчера го забелязах.  Peace Също и Елен и Калоян ми се видяха доста близки.
Стелла и Наско изобщо не крият, че са двойка.  Peace
Просто водещите ги игнорират тотално в това отношение, за разлика от Део и Елена.  Mr. Green
П.П. За протокола - Стелла е на 40 г., а Наско на 25 г.

Общи условия

Активация на акаунт