Звездни компромати - 173 част

• 64 887
  • 738
  •   2
Отговори
# 345
Андреа я видях преди 2 години в един фризьорски салон, момчето й вика "Ооо муци, хайде приготвяй се, ей сега те почвам.", тя застана на огледалото, вдигна си косата и взе да маха разни работи, въртя, сука, около нея взе да пада коса на кичури, накрая остана с прическа много близка до а ла гарсон, всичко друго се оказа екстеншън. Направо се ужасих тогава като я видях, защото цялото нещо беше доста зловещо...

В същия салон съм виждала и Малина, ходеше при моята маникюристка, тя пък е много нисичка, болезнено слаба, с остри черти и с една много тъжно-жълта кожа... Иначе е симпатична, усмихната, ама някак повяхнала изглежда отблизо.

# 346
  • Бургас
Андреа я видях преди 2 години в един фризьорски салон, момчето й вика "Ооо муци, хайде приготвяй се, ей сега те почвам.", тя застана на огледалото, вдигна си косата и взе да маха разни работи, въртя, сука, около нея взе да пада коса на кичури, накрая остана с прическа много близка до а ла гарсон, всичко друго се оказа екстеншън. Направо се ужасих тогава като я видях, защото цялото нещо беше доста зловещо...

В същия салон съм виждала и Малина, ходеше при моята маникюристка, тя пък е много нисичка, болезнено слаба, с остри черти и с една много тъжно-жълта кожа... Иначе е симпатична, усмихната, ама някак повяхнала изглежда отблизо.

Е, ти пък - може да е имала инцидент с градинската косачка  Thinking

# 347

Тази синоптичка и майка й правят много красиви бижута, гледах някакво предаване преди време с тях двете. От снимките оставам с впечатлението, че откриват някакъв магазин/студио? Ако е така е вероятно да продават и техните бижута, което обяснява присъствието им.

# 348

Нормално, и Николета е така, от тази къса коса, след година-две се сдоби с дълга гриваMr. Green Laughing Laughing

# 349
Много жалко, ако Андреа си е напомпала устните, според мен чара й беше именно в устните и усмивката.

# 350

Нищо чудно.
Пък и под статията има коментар, който потвърждава и моите наблюдения относно фейсбук закачките им.

# 351
# 352
# 353
с хотнюз.бг на тиретата Simple Smile

благодаря
ама този есемес фалшив изглежда, кой е Джон иначе? Mr. Green

може и да имат нещо, да, но Николета обяснила колко семейна жена е и това били интриги
ето тук
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_2019841907

# 354
  • при моите любими

За първи път Уилоу Смит да ми хареса как изглежда  Peace

# 355
  • София
може и да имат нещо, да, но Николета обяснила колко семейна жена е и това били интриги
ето тук
Разбира се, някой го е написал от нейно име, защото тя това не би могла да го съчини, още по-малко да го напише правилно.

Учудвам се, че изобщо знае значение на думата "интрига". Това чисто и невинно същество никога не се е замесвало в интриги и скандали. Ни-ко-га!  Naughty

# 356
# 357
Учудвам се, че изобщо знае значение на думата "интрига". Това чисто и невинно същество никога не се е замесвало в интриги и скандали. Ни-ко-га!  Naughty
Laughing

абе не знам кой го е писал, ама нещо ми куца смисълът на изказването й - който го е разкрил, може да помага с изясняване на посланието hahaha

пък и не съм очаквала да признае, интересно ще е, когато Валери научи последен, ако е имало такова нещо 

# 358
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
ето тук
Разбира се, някой го е написал от нейно име, защото тя това не би могла да го съчини, още по-малко да го напише правилно.

Mr. Green

# 359
  • Варна
Много необичайно, но пък й отива. Можете ли да я познаете?

Общи условия

Активация на акаунт