Звездни компромати - 173 част

• 64 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Това е първата снимка на Гуен без ярко червеното червило Rolling Eyes

Истина е, че рядко се появява така, на мен ми харесва много повече, отколкото с яркото червило.
Тук е много нежна.

# 481
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

На тези снимки Мила си изглежда бременна...особено на втората.

# 482
  • Sofia

След цялата семейна драма с рака лично за мен е изненада, че е решила да пропусне погребението на леля си, за да отиде да филмовата премиера на Брад  newsm78
Явно, че е наистина много закъсал с този филм и ПР напъните напоследък са добре планирани.
Относно мастектомията аз лично мисля, че добре е преценила, но всички изявления и методи за привличане на вниманието след това явно са били с цел. Всъщност, Анджелина винаги ми е била наполовина фалшива в почти всичко, което прави, та явно днес това лъсва още повече.

# 483
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да пропуснеш погребението на близък човек, за да си развееш новите цици по червения килим- нямам думи Sick Sick Sick. Но все пак- след като ги говориха половин месец, редно е и да ги видят Sick

# 484
Гледате ли ....Нека говорят с Росен ....имам предположения че е пиян ...????

Глеадх запис. Наистина се държи изключително несполучливо. И какво е това ужасно петно на носа? Като отпечатък от очила е. Не ми хареса никак.

# 485
  • Варна
Гледате ли ....Нека говорят с Росен ....имам предположения че е пиян ...????

Глеадх запис. Наистина се държи изключително несполучливо. И какво е това ужасно петно на носа? Като отпечатък от очила е. Не ми хареса никак.
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1847462297
Доколкото четох някъде, тези операции са се наложили заради тумор, който е имал. Но пък можеше да вземе отпуск, за да не "стряска" така хората  Tired

# 486

След цялата семейна драма с рака лично за мен е изненада, че е решила да пропусне погребението на леля си, за да отиде да филмовата премиера на Брад  newsm78

А откъде разбрахте, че е пропуснала погребението?  newsm78

Доколкото си спомням леля и почина преди седмица, със самолет LA - Лондон е 12-13 часа

# 487
  • София
А откъде разбрахте, че е пропуснала погребението?  newsm78
Аз го разбрах от сайта, от който винаги поствам снимки. Идея нямам доколко инфото е достоверно.  Peace

# 488
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Анджелина не би се поколебала да ги съди, така че надали е недостоверно.

# 489
Дейли Мейл - стожерът на проверените публикации.  Laughing

Само последните 6 месеца слагаха поне 2 пъти под снимките на Амбър със сестра и коментар, че е с ново гадже  Mr. Green

# 490
# 491
Айрлънд Болдуин - дъщеря на Ким Бейсинджър ли е?  newsm78
А за Ким отдавна не съм чула нищо  Rolling Eyes

# 492
Айрлънд Болдуин - дъщеря на Ким Бейсинджър ли е?  newsm78
А за Ким отдавна не съм чула нищо  Rolling Eyes

Да.

# 493
  • на кого му пука
Серафина Афлек участва в състезание. Heart EyesТя е най-хубавото дете на Бен и Джен.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт