Звездни компромати - 173 част

• 63 962
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
Добро утро и мерси за новата тема   bouquet

Любимите движения на Кристен Стюарт

# 32
# 33
# 34
# 35
Джой   bouquet

tonkabonka, мерси за разяснението за номерациите в предната тема!  Hug

Кейти Пери показва, количеството витамини, които пие на ден  Shocked

Е не! Това не го вярвам!
Каква е причината за да пие толкова много витамини? И дали са само витамини или е луднала по разните протеини и суплементи?

# 36
# 37
# 38
  • София
Dress like Princess, витамини и добавки пише в статията, ето я- http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2329482/Katy-Perry- … -supplements.html.

# 39
Аз лично не виждам причина Рут да не вземе парите, при положение, че има добра оферта и новината така или иначе ще стане обществено достояние  Simple Smile

Ситуацията беше малко грозна, защото показаха видео как 2 от участничките коментират бременността й и дали е не е по-добре да излезе и да се погрижи за отношенията с бащата на детето. После Рут повиши тон на Иван, казвайки му, че е длъжен да спомене как го е молела със сълзи на очи да не се споменава и коментира бременността, и че от продукцията са принудили една слаба жена със сълзи на очи да разкрие най-интимните си моменти.
Иван замълча и само спомена, че зад всичко това стои солиден договор и заплащане, а не принуда. След което, Рут даде заден казвайки "абсолютно съгласна съм" ама дрън дрън дрън...

# 40
  • София
Звездите ни клякат за пари, ако бяха с милионите като холивудските щеше да им е лесно да откажат.

# 41
Относно витамините на Кейти-ясно се вижда,че в големите торби има по-малки разфасовки .Според мен това е количеството,което пие за месец. Не ,че е малко де.
Звездите ни клякат за пари, ако бяха с милионите като холивудските щеше да им е лесно да откажат.
Ако бяха с милиони щяха да клякат за по-голяма сума просто. Wink Whistling
Мен ме дразни факта,че не спря да се оплаква как едва ли не са я накарали на сила.
Взела си пари-ок.Кажи в ефир,че си бременна и край. А тя не спря да се оплаква и да се изкарва жертва.

# 42
# 43
  • София
И мен ме издразни факта, че се оплаква, а в същото време е продала личното си пространство (което уж зверски пази и моли, никой да не коментира) за пари. Ще бъдат идеално семейство с Калоян, той пък за пари се съгласи да дойде в студиото.

# 44
  • в Кошера

Тук стъпалото й е поне 39-ка.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт