Звездни компромати - 173 част

• 64 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
На мен Бранджелина винаги ми са били големи позьори, и не просто не ми са симпатични , а са ми антипатични. Прекалено ми дойде, седмица след като Джоли си махна гърдите, Брат излезна с някакво изявление че имал мозъчен проблем и трудно разпознавал хора (но не било нищо страшно, само така звучи).Освен това Брат непрекъснато прави изказвания по адрес на бившата си- Джен, при положение че са минали 10г и е вече е "щастливо" женен, какво се занимава с нея (чак я съжалявам).

# 496
На мен Бранджелина винаги ми са били големи позьори, и не просто не ми са симпатични , а са ми антипатични. Прекалено ми дойде, седмица след като Джоли си махна гърдите, Брат излезна с някакво изявление че имал мозъчен проблем и трудно разпознавал хора (но не било нищо страшно, само така звучи).Освен това Брат непрекъснато прави изказвания по адрес на бившата си- Джен, при положение че са минали 10г и е вече е "щастливо" женен, какво се занимава с нея (чак я съжалявам).

Съгласна съм с написаното, и аз не ги харесвам, особено като двойка. Харесвах само Брад Пит, но откакто е с нея се беше състарил, ходеше брадясъл и небрежен, а на тези снимки се доближава до предишния си образ на секссимвол.  Heart Eyes

# 497
  • Ямбол
Отворете си тема "Анти Джоли".
Голямо плюене по тази жена.
Махнала си гърдите заради ПР?
А защо да не ги е премахнала поради наистина високият риск от рак, при положение, че майка и е била доста години болна и тя е виждала как живота си отива от нея?
И защо е оповестила в медиите?
Еми може би за да може това изследване да стане по-популярно и след време да е по-евтино и да се поема евентуално от здравната осигуровка.Ама не, тя такава съмнителна женица като Анджелина която прави всичко за ПР. Помага на деца, обикаля супер изостанали страни за да разпространява чрез нейната известност проблемите там. По скоро тя им прави ПР.
Осиновила деца пак за ПР?
Ами дано повече хора си правят ПР по такъв начин.  Heart Eyes
Доста добри неща ще се направят, пък дори да е заради единият ПР.
 Което мен лично ме съмнява.

И за да не са само празни приказки Simple Smile
Малко снимки  на съмнителните и живеещи живота си заради ПР Бранджелина с част от децата Heart Eyes
За ужас на някои от потребителите пак в черно ..  тц тц тц  Mr. Green

# 498
Някои потребителки са кино маниаци  и не могат да погледнат обективно извън света на киното.Не всичко е филми,бокс офиси,милиони,слава,зрители.Излезте от филма, бих казала.

Принц Хари

# 499
  • Ямбол
Някои потребителки са кино маниаци  и не могат да погледнат обективно извън света на киното.Не всичко е филми,бокс офиси,милиони,слава,зрители.Излезте от филма, бих казала.
Други пък търсят корист във всички действия  Mr. Green
И обожават да плюят с извинението, че изказват "мнение".

20 позабравени звездни двойки Flutter

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 14:03 от Aetera

# 500
 hahaha бях сигурна в реакциите , винаги когато мнението ми не съвпадне с масовото, съм обществено нарицана

п.п Извинете, но не можах да се сдържа

# 501
  • София
Ааа, споко - да не ти пука.   bouquet
Аз също мисля като теб, явно много яко сме нагазили във филма.  Grinning

# 502
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От името на живеещите във филма, казвам на тези, останалите- вземете ги размърдайте малко тези мозъчни клетки, па дано разберете, че животът под прожекторите е един непрекъснат спектакъл. Дали филм, дали древногръцка трагедия, или чисто и просто фарс, оставям на вас да си изберете.

И, Аетера, защо да не си отворим тема да плюем по Джоли, все пак вече няколко седмици не се заключвяа тази, в която я канонизират Mr. Green?

# 503
# 504
  • София
Майли Сайръс по оскъден бански  2  по-добре да си замълча за бюста й  Laughing

Аштън Кътчър и Мила Кунис  2

Ким К. очаква момиченце

Емма Уотсън

Кели Осбърн  и Мел Би  отиват при Ким К. на baby shower (парти, което се прави преди да се роди бебето)

Емили Блънт с мъжа си  2

Селма Блеър  отива на РД на дъщеричката на Пинк

Фърги  семейно

Гуен Стефани семейно без момиченцето

щастлива майка, родила трета двойка близнаци  този път има и момиченце

# 505
Цитат на: `FSS`

Бритни [url=http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/06/03/article-2334967-1A1E3F3C000005DC-337_634x836.jpg
с племенницата си[/url] и сестра си

Бритни е голяма повлекана.Винаги!
Като вземат да се мъкнат с тези възглавници по летищата,ще кажеш ,че са бебета
.

# 506
  • Ямбол
И, Аетера, защо да не си отворим тема да плюем по Джоли, все пак вече няколко седмици не се заключвяа тази, в която я канонизират Mr. Green?
Отворете си, тъкмо няма да ни занимавате с вашето мнение, което следователно предизвиква нашето, а то вашето.
 И темата си става "Конспирацията на ПР-а".  hahaha

А относно мнението ти  vita, то е необосновано и съответно не представлява интерес за мен.
Изказвания от сорта на "Тази жена ми е неприятна" и "вътрешно усещане за нейната личност" не ме интересуват.
Колкото до "животът под прожекторите" то значи, че всички са такива, ама някои са "по-хубави".
Преценени от 6то чувство?  Whistling
Даже може би Анистън не забременява понеже иска всяка година по 4 пъти да се пише "Анистън бременна?" и да си прави ПР?
Това си е чиста теория на вероятността.  Mr. Green

А да не забравям, че покрай "животът под прожекторите" се изхранват доста "журналисти" като разтягат с години едни и същи драми.
Скрит текст:

# 507

Кели Осбърн  и Мел Би  отиват при Ким К. на baby shower (парти, което се прави преди да се роди бебето)

Кели Озбърн ли беше казала на Кристина Агилера, че е дебела?  Mr. Green Laughing

# 508
  • София
Кели Озбърн ли беше казала на Кристина Агилера, че е дебела?  Mr. Green Laughing
Даааа, но палачинката е на път да се обърне.  Grinning

# 509
Даааа, но палачинката е на път да се обърне.  Grinning
Точно си мислех, че е започнала да се възстановява  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт