Звездни компромати - 173 част

• 64 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • срещу двата комина :)))

ще му правят фигура в Мадам Тюсо  Peace

# 556
  • София-Младост

Аааа ... първото което ми хрумна е да не му шият костюм или паметник да му вдигат ... Embarassed

# 557

аз мисля, че той вече има фигура  newsm78

# 558
  • София-Младост

аз мисля, че той вече има фигура  newsm78
Пуснах едно търсене, има и то отдавна...но може снимката по-горе да е от взимането на размерите тогава

# 559
  • Добрич
това Е восъчната фигура на Роналдо. Беше постнато по-рано

# 560
  • София
miss july, отново съм на твоето мнение за Майли. Абсолютно същите асоциации буди в мен с външния си вид това девойче. Адски нечистоплътно!!

На Кейти Х. това не е първата подобна снимка, но аз попринцип не я харесвам.

Прекрасни снимки видях обаче... на прекрасни тела. Ако следвам логиката на Агилера и Озбърн, би трябвало да се присмея сега на някой, че е много слаб и автоматично това ще даде повод и аз да поотслабна  Mr. Green Mr. Green Така, че: "Преслава, ти си голяма слабачка!"

# 561
# 562

на двете снимки е с различна физиономия и гледа в различни посока, няма как да Е восъчна  фигура Peace

# 563
  • София
Евгени Минчев винаги прави така, че да изтупа някои хора от забвението. Винаги кани някакви хора на партитата си, които нямат нищо общо с него Simple Smile 1-2 са приятелите му на това парти. За останалите.. всъщност за повечето от тях - нямам думи Simple Smile

# 564
  • София
на двете снимки е с различна физиономия и гледа в различни посока, няма как да Е восъчна  фигура Peace
Според мен вляво е восъчната фигура.

# 565
Евгени Минчев винаги прави така, че да изтупа някои хора от забвението. Винаги кани някакви хора на партитата си, които нямат нищо общо с него Simple Smile 1-2 са приятелите му на това парти. За останалите.. всъщност за повечето от тях - нямам думи Simple Smile
Мисля, че му плащат, за да им прави ПР въпросните хора.

# 566
  • Бургас
Мисля, че му плащат, за да им прави ПР въпросните хора.

Ай стига бе - не мога да повярвам  Laughing

# 567
  • София
Коя е жената с бомбето, позната ми се вижда, но може и да бъркам? (Болна ли е, контузена ли е...)

# 568
Коя е жената с бомбето, позната ми се вижда, но може и да бъркам? (Болна ли е, контузена ли е...)

На мен ми заприлича на Алекс Раева Thinking

# 569
Сани Алекса от X-factor и последния Вип брадър Laughing

Общи условия

Активация на акаунт