Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 213
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Набързо се претъркалвам.   animal037

# 16
Честит празник  Hug
Зузи-страхотно заглавие   bouquet

# 17
Честит Празник!  bg bg

Една Мечта, съжалявам.
Зузи, благодаря за темата. Заглавието е много оригинално. Hug

Дано в новата тема бъдат споделени много хубави новини и няколко положителни теста.
 Praynig Praynig
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 18
Зузка прекрасна темичка  Hug Благодаря ти от сърце  Heart Eyes Винга като чета първата страничка и ми става едно мило и ревливо  Blush Стискам палците за прегледа утре  Praynig
Весе аз правих само втория БХС, ако ще те "успокоя" моят резултат за риск от болест на Даун е по-лош от твоя -1:6900. Гледам да не се тревожда много, но все пак ме чопли нещо от вътре Sad
Прахи в отчетните пишат какво ли не. Предният път една в 8 г.с. твърдеше, че усещала как бебето рита отвътре и корема и мърдал, даже мъжа и го виждал  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Та моля те, не се вглъбявай много много в писанията им! Не е задължително да имаш сипмтоми- даже се радвай, че нямаш  Hug Моя близка приятелка, забременя с близнаци от 3-ти опит инвитро, нямаше грам симптом, ама грам- постоянно се тревожеше- а те се родиха живи и здрави и сега ги гони  Hug
Маги на прекрасно място отиваш, хубаво да се забавляваш предстоящите дни  Hug Аз се мъча да оздравея и да се тревожа по-малко  Crazy
Пепитка това с гаденето най-вероятно скоро ще изчезне и полека лека ще започнеш да си възвръщаш апетита към други храни  Peace
Мравче как си ти, имаш ли контракции ? Стискам палците за леко и безпроблемно раждане при теб  Praynig Hug
Хубав ден момичета  Hug

# 19
  • Лондон/Пловдив
Честита нова тема , само хубави новини да има Simple Smile
Аз изобщо нищо не разбирам от тези прегледи не съм ги правила със синът ми , дори не са ми ги предлагали  newsm78 и като се замисля не съм имала притеснения относно здравето на бебето ( ама бях шаматка на 22 без интернет hahaha)
Аз имам гадене и странен вкус на какво се дължат идея си нямам ама не са симптоми на бременност защото просто не е възможно днес ми е само 7 ден след ову . Всичко ми е явно подсъзнателно , явно се побърквам.
Една Мечта или е химическа или с това покачване може и да е извънматочна ( това е само размишления) хубаво е още едно кръвно тестче да направиш .

# 20
Само се разписвам в хубавата темичка!  bouquet Не съм ви чела, късно довечера ще се включа. Зузка, уникална тема, както винаги, браво! Чавето не ти е взело акъла още, щом измисляш тези хубави заглавия на темите! Mr. Green Мерси мила!  bouquet Нека да има много положителни емоции и най-вече много бебенца! Heart Eyes
Честит празник на всички! Hug

# 21
днес ми е само 7 ден след ову .

ето ти отговорът...една проста дума - прогестерон  Mr. Green

# 22
Здравейте, днес нямам кървене. Голяма съм шматка сега се събуди в мен мечтата да е станала грешка и всичко да си е наред. В понеделник ще направя кръвен и отивам да лекар и да става каквото става. Някой знае ли ако е извънматочна бременност при каква стойност на ЧХГ може да се спука тръбата?

# 23
  • NE
Нямам време дори да се запиша. Blush
Зузи Отново невероятна тема.  bouquet
Честит празник момичета!  bouquet
Една мечта Стискам ти палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Дани Какво стана с резултатите?
Маги Приятно изкарване на остатъка от седмицата. Моята също завършва със сватба. Peace
Кашмирче  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Тези дни едвам имам време да се обърна. Вчера ме подлудиха на работа, а мъжо се върна на 4 крака след ергенско парти. Докато си стоях на терасата мярнах един от моите асистенти от университета. Супер странно ми се стори, но не мога да го препозная. Явно са на практика в Балчик. Днес голям дъжд ни изпра точно по време на шествието. Не издържах и се върнах вкъщи за един душ и после на коктейл с абитуриентите. Бай дъ уей съм доволна от матурата по география.  Mr. Green Утре изпращане на площада и вдругиден на сватба. Така че ще се отчета след 3 дни. Mr. Green
Моля тържествено за едни палци за моите седмокласници в понеделник. Praynig

# 24
Една мечта  Praynig друго не мога да ти кажа.
Феичка, утре сутрин ще са готови. Утре съм на работа и ще ги взема на път за работата. Ще пиша към обяд, дано само са добри! Praynig
Изчезвам, че закъснявам пак за работа. Вчера нали не бях заради тържеството, да днес наваксвам. Tired И ми е малко нанагорно, ама няма как.  Whistling

# 25
На 1000 единици чхг могат да  го визуализират къде е с хубав ехограф. Трябва да е на няколко седмици, за да може да порази тръбата, до тогава ще са го видяли къде е . Но все пак ако имаш силни болки, прималяване, температура, кръвозилив те съветвам да потърсиш спешна помощ.  Peace

# 26
Трябва да е на няколко седмици, за да може да порази тръбата

може и да е съвсем малко и пак да пукне тръбата, зависи къде е заседнало. На зълва ми беше точно до яйчника, на входа на тръбата и я спука преди датата за цикъл, нямаше закъснение още  Rolling Eyes

# 27
  • София
Лилка, ако ще съчетаваш втората ФМ с БХС е хубаво да е около 16-17 седмица. Така ми казаха във Фемина.
Веселуш, а на теб какво ти казаха? На мен двама лекари твърдят, че няма проблем, ама вече ме познавате... Confused

# 28
  • София
Хайде и аз тук!
Зузич чудесна тема както винаги! Сега мисли след време кой ще поема...ама то верно който пуска темичка и после започва да образува коремче Heart Eyes
Прахче Аз съм жив пример за без симптом-на..така че споко Heart Eyes
Сигме в миналата темичка много приятно ми беше като се разписваше по-често, давай и тук така Heart Eyes А и малката Лия е прекрасна малко маймуна  Heart Eyes
Айде момичета на розивият прашец babydust7 babydust7 babydust7

# 29
  • София
Розов прашец за мен, моля!  newsm79  newsm79 newsm79

Само да си включа гъбите и ще доразпиша.  hahaha

П.П. Ей мА.  Mr. Green

Зу, прекрасна тема!  bouquet
Моме, съжалявам за лошата спермограма.  spoko Искрено ти се възхищавам на позитивизма и ти стискам палци скоро да решите проблема, а със Стаменов съм сигурна, че ще успеете.  Peace А, честит изпит на ТМ!
Маги, кой като теб!  ppp Много весело изкарване!
Ух, Прахи, представям си как никак не е лесно да ги отстраниш тези негативни мисли.  Rolling Eyes Всичко ще е наред, имаш позитивните мисли на цялата тема, недй мисли глупости!  Hug
Мравче, не остана!  fingerscrossed
Една мечта, мога само да се помоля  Praynig Rolling Eyes
ФеичкаHeart Eyes гушкам те! Ама нека ти е зле - балове, сватби!  Crazy Стискам палци за седмокласниците, на теб ти желая страхотно изкарване и те чакам да разкажеш!  Hug

Смайл, Суити, Лилка, Рейни, Пънче, Пате, Глухарче, Принцес, Даниелка, Плодче, Веселуш, Агар, Лина, Весе Hug Hug Hug

Скрит текст:
Ся да поспамя, че изпуснах в предната тема .  Laughing ТурнАх гъбетата, след малко ще спретна една салатка и сядам да похапвам. Сама, с бяло винце, че ММ е на работа.  Crossing Arms Да си го похваля - днес дойде с мен на веге ресторант, при все че е оит мъжете, които не пропускат да похапнат месо на всяко ядене. Не измрънка нито веднъж, как да не го обича човек!  Heart Eyes
Отивам да похапна и после мога пак да ви досадя. Целувки!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 19:30 от kashmir

Общи условия

Активация на акаунт