Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 198
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!  bouquet

Сандре , съжалявам за случката, поне е бил както се казва малгия дявол. Нямам думи за такива хора, как може да избяга! ooooh!
Феичка, мерси за палците, късмет и на твоите ученици! Hug
Пънче, много спонтанно ги решавате нещата! Mr. Green пиши, когато можеш! Hug
Лек ден на всички!
Скрит текст:
Моят син е настинал, прокашля ми, носа е запушил  Whistling. А и цяла нощт ставам да го завивам. Tired Дано се оправи бързичко, че е гадно когато е болен.

# 46
  • В къщурката на хълма на феите
зУзоо щи кажа аз тва мАцани ти отива, ааа ма ха! Twisted Evil

# 47
Нищо не съм чела, но видях, че има нова тема за бърканицата, а аз току що забърках нашата и не мога да не се разпиша! Зузка, благодаря за старанието и за новата комбинация Hug Ще се включа после с коментари Mr. Green

# 48
Здравейте и от мен  Hug

Зузи, чакаме новини от прегледа... Май беше към 16 часа  Thinking  Hug

Кашмирче  Hug

Сандре, добре, че се е разминало с малко ... Пази се и си почивай  Hug

Феичка, късмет на учениците ти  Hug

От успешната тактика си имаме бърканица, ягоди и череши по много, само с романтиката не знам как ще стане работата, че ММ се събуди целия обринат - ВАРИЦЕЛА  smile3511 smile3555 smile3555 И сега 10 дена вкъщи... добре че аз съм боледувала вече, че само това ми липсваше. Дано да я изкара по-леко, милият, че колкото е по-възрастен човек, толкова по-тежко се кара.

Гушки на всички от мен  Hug Стискам палци на нечакащите, аз очевидно този месец ще го отпиша, че ММ ще боледува точно в дните на О.   Sad Абе да сме живи и здрави, пък другия месец с нови сили  Praynig

# 49
Ето ме и мен, взех си изследванията, всичко е в норма, мислех си, че ще имам проблем, сяла нощт не можах да спя от напрежение. Мислех, че може да имам проблем с ЩЖ и това да е повлияяло на оборта, но не е така. божа работа, явно не е било писано да се роди...
Ето, за статистиката!
Скрит текст:
Пролактин - 7,18  mcg/l                       реф. 3,34 - 26,72
FТ3            - 3,16  pg/ml                     реф. 2,5 - 3,9
FT4            -  0,78 ng/dl                        реф. 0,48 - 1,05
TSH            - 1,30 uUI /ml                     реф. 0,34 - 5,60
TAT            - 0,1 UI/ml                           < 4
MAT            - 0,2  UI/ml                          < 9,0

# 50
  • NE
Дани Според мен си отличничка. Hug Hug Hug Браво за добрите резултати. Peace

# 51
Дани Според мен си отличничка. Hug Hug Hug Браво за добрите резултати. Peace

И Денис така каза скъпа. Hug  Отдъхнах си ей! А много се притеснявах! Confused

# 52
Дани, много се радвам за хубавите резултати Hug

Агар, дано половинката ти изкара варицелата леко. Аз се ошарих миналата година заедно с дъщеря ми. Не беше толкова страшно, бях се настроила да е много по-тежко.

Не обичам плодове, бърканица нарочно не сме си набавили ... май ще карам само на романтика  Laughing Sunglasses

Хубав и мързелив уикенд на всички  Hug

# 53
Дани, чудесни резултати! Какво друго си изследвала? Вече наистина не помня  Blush

Аз си треперя от време на време, след час потеглям към док  Whistling

Агар, от 'де пък изпълзя тази варицела  ooooh!

# 54
Ходих пак на преглед и моята мечта няма да се сбъдне засега...  Cry   Доктора каза, че по/големият ми проблем е, не че плода не се развива, а че още не се вижда къде е и да не се окаже извънматочна. Понеделник пак ЧХГ и най/добрият вариант бил да намалява стойността. Вече изгубих надеждата само се моля да излезе малкото зло и да се изчистя от самосебе си и да почваме най/скоро с бебеправенето наново  Heart Eyes

# 55
Благодаря, Лина  Hug И аз се надявам да я изкара по-леко, че се плаша като чета...

Зузи, от сестра му - скоро беше болна, а ние се виждахме с нея преди още да й избие обрив и сега резултатът е налице  ooooh!

Дани, много се радвам за хубавите резултати   bouquet

Една мечта, съжалявам, мила  Hug Надявам се да се изчистиш и да се възстановиш бързо  Praynig Ще се сбъдне и твоето желание за бебче, мила  Hug

# 56
Зузко, много пеперудки, много нещо! Страхотни са! А теб дака те искам, само с позитивни мисли Hug Чакаме новинки за Кенга Praynig
Тони, честито за хубавото БХС Hug А Инофолика  лекар ли ти го изписа по 2 на ден? Аз взимам от януари инозитол 2г, но по веднъж на ден.
Честито зъбче на малка сладка Ема! Ще трака на лъжичката Heart Eyes
Мраве, стискам палчета всичко да мине леко Praynig Hug
Една мечта, моля се за теб всичко да завърши по възможно най-добрия начин Praynig
Прахче, никакви черни мисли не ти позволявам! Ще се вадят точилки! Hug
Пепитка, аз навремето в началото на бременността също свалях. В първите месеци свалих 5 кг, после качих 20 докато родя. Всичко на всичко съм повръщала точно три пъти, но ми се гадеше от всякакви миризми. Като родих пак нямах апетит и карах само на плодове, та 20-те кг заминаха за един месец. Така, че не се тревожи, но все пак се следи на кантара. Hug
Скрит текст:
Ние вчера ходихме на бал. Много ни беше хубава абитуриентката Heart Eyes
Кашмирче, добре, че поясни в скрития текст, че доста се чудих какво ще им включваш на твоите гъби Joy Hug
Кокоситата Hug
Феичка, стискам палци на малчуганите! Защо ми я няма емотиконата с палците newsm78
Дани, чудесни резултати Hug

# 57
Момичета, влизам със страхотни новини, Кенга расте и напредва сериозно, вече сме 8 седмица (даже 8+1 ден каза док), вместо 7 и 3 дни, както се очакваше. Така се бях зачервила и изнервила, че чак главата ми взе да тупка по времена прегледа Whistling  Mr. Green Към 12 седмица може да ми спрат фраксито, но има още време до тогава. Другата събота в 18ч пак съм при прелъстителя (вагиналния ехограф Joy) и след това ще ме заведат на ЖК  Blush Не мога да ви опиша как си отдъхнах, няма такова щастие  Blush Благодаря на Господ за това, че детето ми е добре и все така силно се моля да е с нас!  Praynig

# 58
  • NE
Браво Зузиbouquet Твоето детенце е шампион. Hug Отдъхни си, време е да бременееш щастливо. Hug Hug Hug

# 59
Линка, мерси мила! Как си ти? Hug
Агар, благодаря и на теб и мъжа ти да се оправя бързичко! Hug
Пате  Hug
Една мечта, дано поне е по-малко злото! Но ще ти кажа едно- не губи вяра и надежда, че ще станеш майка и ще имаш своята сбъдната мечта! В този скапан живот ни останаха само любовта, вярата и най-вече надеждата! Ако ги загубиш, няма смисъл живота и всичко се обезсмисля! Hug
Зузка, чакаме те и теб на отчет! Hug Зузи, след К пуснах това сега, в събота, хламидия, мико и уреаплазма и изсл. за гъбички. През бремеността правих ПКК и изследване на урината, всичко беше ОК. Изследвала съм токсоплазмоза, хив, сифилис, хепатит, рубеола. В общи линии това. За сега няма да правя нищо друго. Не мисля да има някакъв генетичен проблем, имам живо и здраво детенце и нормална бременност. Дано и другите да са ок само и да съм чиста! Отдавам го на лош късмет или Божа работа, и аз не знам! Но мамка му мисля че следващата ми бременност ще е до термин и ще родя живо и здраво дете! Praynig Вярвам го, и то много! Praynig Ох, дано!

Общи условия

Активация на акаунт