Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 235
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Зузка, просълзи ме! Hug Много се радвам мила, заслужаваш го и ще имаш живо и здраво дете на термин! Много вярвам, Господ е милостив и от сега нататък ще дава, до сега все ти е взимал! Praynig То ще бъде вашата рожба и вашата малка душичка! Hug Hug

# 61
Дани, това, че имаш дете не изключва варианта да имаш тромбофилии, мила. по принцип при тромбофилия шансът да се роди живо и здраво дете на термин е голям, около 60 %, зависи точно къде има мутация. Аз може би бих пуснала само това изследване от генетичните, както и листериоза Mr. Green Виж при мен какви поразии направи таа гад #Cussing out

# 62
Зузи страхотни новини, само такива да носиш от прегледите  Hug Hug Сега продължавам палцестискането за другата седмица  Praynig Praynig
Дани много хубави резултати, браво  Hug Дано малкият оздравее бързичко  Praynig
Весенце резултатите от БХС-то още не съм ги коментирала с моята док. Другата седмица съм на ФМ, ще коментирам с лекаря и после и с моята док и ще видим какво ще кажат !
Edna Me4ta надявам се нещата да се развият по възможно най-добрият начин в твоят случай  Praynig Praynig

# 63
Зузанооо, ела да ти гушна бременния тумбак   mrstraetz

# 64
Зузоо големи гушоци за теб и вече голямата Кенга  Hug Hug Hug И другата седмица всичко ще е наред и по другата...и така докато се гушнете Grinning

# 65
много ми е ценна подкрепата ви Hug Забравих да кажа, че сме цели 14.7 мм големи Mr. Green

# 66
# 67
Ох, Зузи, ти пак ме вкарваш във фили! ooooh!

# 68

съжалявам, Дани, исках да помогна

# 69
Зузи, много ме радват прекрасните новини Hug Браво, все така да расте точката Hug

# 70

съжалявам, Дани, исках да помогна

Не, не казвам нищо за теб, просто съм объркана пак! Sad

# 71
Зузи, много се радвам, мила  Hug Само така да расте беб и все добри новини да ни носиш след прегледи  baby  Hug Heart Eyes

# 72
Дани, съжалявам, че съм те объркала, но аз мисля, че когато човек си постави цел,трябва да направи възможното да стигне до нея. Ако на мен някой ми беше казал на времето "виж това, изследвай онова" щях да съм много доволна, защото вече сигурно щях да съм родила 2 деца. Нещата са такива,  че или търсиш дявола и го ликвидираш (или просто се уверяваш, че няма такъв) или забиваш главата в пясъка и чакаш Господ да ти е на помощ.  Whistling

# 73
Може и да си права, ама то по тая логика все едно да тръгна всичко да изследвам! newsm78 Не знам. Хич не са ми ясни тези изследвания, кръв ли ми взимат? За тромбофилия май са повече като четох, ти казваш само генетичните ли да се изследват? За един аборт не изискават и лекарите иседвания, гледат повече ако се повторят! Confused Cry

# 74
Тромбофилията е генетично изследване  Peace
Имаш 2 варианта - решаваш, че каквото си изследвала досега - изследвала си, успокояваш се и си продължавате опитите за бебе. Вторият е да продължаваш да дълбаеш. Аз може би бих избрала първия с оглед на успешната ти бременност досега.

Общи условия

Активация на акаунт