Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 236
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Моме, благодаря и на теб! Много и то. Тъкмо се поуспокоих, че мислех че проблема може да е от ЩЖ, а се оказа че там няма такъв, сега с тези за тромбофилия и листериоза Sad съвсем пак се задълбах и пак станах на нулата. Cry Тъкмо се успокоих и пак се прокрадват другите мисли.... съвсем се обърках и аз.  Confused Забременях преди 8 години, имах чудесна бременност, без никакви успожнения, много леко раждане и всичко беше наред. Сега пак имах много лека бременност, макар и само 12 седмици, но не знам какво е станало, спряло ли е да се развива..., нямам си идея просто. Иследванията до момента бяха много добри, имаше сърце, отговаряше, но после не знам какво се е объркало..., а и така изведнъж, без болки, без зацапвания..., не съм имала никакви оплаквания през това време. Та сега затова пък сега с тези нови изследвания хептен се смачках малко като че ли.  Cry ще мисля и ще реша. Лекаря нищо не каза, мисля си че е било нещо инцидентно и се надявам да е било така!

# 76
Дани, ако наистина си убедена, че няма смисъл да дълбаеш, тогава не би трябвало да си объркана. Както казах целта ми не беше да те обърквам, а да те насоча в какво направление може да се мисли.Всеки сам решава как да постъпи, послушай сърцето си.    Hug

# 77
Зузи,

Имам един въпрос относно изследването за листериоза - става дума за взимане на венозна кръв, нали? Имаш ли представа кои лаборатории го правят? Токсоплазмозата я виждам навсякъде, но листериозата - не  Thinking Аз отдавна бях решила да ги направя тези изследвания и разговорът ти с Дани ми напомни ...

# 78
Агар, в ХЕИ се прави изследването. Може също да питаш в Центъра по вирусология (мисля че така се водеше), цената е 20 лв, взема се венозна кръв и резултатите излизат за 3-4 дни.

# 79
Сърдечно ти благодаря, Зузи  Hug

# 80
Зузи, никой и никога не може да е убеден в нищо! Не мога да предскажа съдбата си... и какво ме очаква за вбъдеще! Но не съм си мислила наистина за такива изследвания и ми е даже мъгла.. Blush За генетичните само от мен ли взимат кръв?

# 81
  • В сърцето на любимия човек
Зузано - не мобеш да си представиш колко се радвам

Извинете ме за краткия пост отново, но съм с мускулна треска от клякане и ставане днес  ooooh! Оказа се, че козметичния ремонт било голям фитнес, ама пък съм майстор в боядисването на врати  Mr. Green

Лека вечер и сладки сънища  Hug

# 82
  Дани, и аз съм онези "лудите", които биха изследвали къде, каквото може. Така ако все пак някъде има заек, да изскочи и да се действа в тази посока. Виж, открит проблем е на половина решен проблем. А ако няма- още по-добре. Нещо ми говори, че всичко е наред при теб, и че случилото се е  съдба.
Зузанкеhug Много пораснало чавето. Това е твоята Кенгурина, която днес е 15мм, а след 7 месеца- 50см  Heart Eyes

# 83
Дани, за тромбофилията се взема само от теб кръв, изследват се няколко признака..4-5 обикновено и се вижда дали си склонна към тромби, които пречат на бебето да се храни чрез плацентата или не. Около 200 лв излиза изследването. За мен това е изследване, което не бива да се пренебрегва. Съдба, съдба, но понякога нещата зависят изцяло от нас..казвам ти го от позицията на парено дупе, а не просто ей така, да си запълвам поста.  Hug

Лека нощ от мен! Mr. Green

# 84
 Дани, и аз съм онези "лудите", които биха изследвали къде, каквото може. Така ако все пак някъде има заек, да изскочи и да се действа в тази посока. Виж, открит проблем е на половина решен проблем. А ако няма- още по-добре. Нещо ми говори, че всичко е наред при теб, и че случилото се е  съдба.

Ох, не знам мила, съвсем се обърках и се чувствам като в улица без изход  Cry, пак ме избива на сълзи и пак всичко отначало.... Cry Писна ми, не знам какво да правя, и мислите не мога да си събера нещо!

Това изследване в лаборатория ли се прави за тромбофилията? И какво доказва всъщност, дали не образуваме тромби и кръвта не циркулира добре ли? От токлова четене все повече взех да се обърквам и аз. Tired

# 85
Зузанас  Mr. Green Голема кенга си гледкаме, а  Mr. Green  Heart Eyes
Дани, може и наистина да е случайно  Sad Послушай сърцето си и не се измъчвай  Hug
Ох, и аз лягам, бузаната спинка сладко  вече втори час Mr. Green  Heart Eyes
Лека нощ!

# 86
Добро утро  стигнах и аз да се запиша Hug
Зузе за хубавата тема   bouquetмного оригинално заглавие Laughing
Сандре  Hugпожелавам ти ревящ финал след 9мес. Laughing
Аз  food002  но ще ви наглеждам Laughing

# 87
Добро утро, сладури  Hug

Имам едно въпросче, ще съм ви благодарна за съвет... Според вас трябва ли да изчакваме някакво време преди да бебеправим, след като ММ оздравее от варицелата.... Изчетох всички възможни статии в интернет и навсякъде се коментират случаите, когато майката е болна, че трябва да се чака 4-5 месеца преди да зачене. Но за мъжа не се коментира никъде. Аз имам изграден имунитет, така че не би трябвало да има опасност при наличие на евентуална бременност или греша? Аз ще помоля ММ да пита GP-то в понеделник, дано да знаят, но силно се надявам да не чакаме още толкова време   Thinking

# 88
  • София
Дани наистина ако не си изследвала Тромбофилия,няма да е лошо да го направиш,тя може да бъде както вродена така и придобита/след раждане/ Peace Аз го бях правила в Генетична лаборатория.

Зузи много,ама много се радвам за теб! Hug

# 89
Дани наистина ако не си изследвала Тромбофилия,няма да е лошо да го направиш,тя може да бъде както вродена така и придобита/след раждане/ Peace Аз го бях правила в Генетична лаборатория.

Ох, момичета хептем ме хвърлихте в някакви филми. Къде да ги търся тука тези Генетични лаборатории?  ooooh! А при тромбофилия тези които имат, има ли изразени симптоми? При тези изброените в нета, нищо не откривам у себе си? Бях спокойна сега пак съм както преди, спирам се защото ще вървя не на подобряване, а точно обратното. Все пак ми е един аборт, разбирам, ако са повече -ДА. Няма да се вкарвам във филми и искам да си върна спокойствието, и да си запазя психиката. Няма да правя такова изследване, така реших.  Peace Не искам да дълбая и да стресирам излишно, не мисля че имам такъв проблем. Ако всичко е наред от другия месец започваме бебеправене и искам да съм спокойна. Вредя не само на себе си, а и на тези около мен. Мъжа ми каза, че ще ми спре нета, не искам да се товарим излишно и да се стресираме и двамата.  PeaceНе мога вече, не съм лекар та да си назначавам изследвания такива и не мога да тръгна при един аборт да изследвам всичко от А до Я. Както искате така ме разбирайте, искам да съм спокойна , прекалената информация ми вреди понякога и се затормозявам излишно. Реших за себе си, изследвам това, което съм реила и стига! Искам спокойствие, от вчера пак съм в стрес и пак едни мисли..., не искам да се тормозя, оставам се на течението, каквото е писано-това ще се случи!

Общи условия

Активация на акаунт