Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 194
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Привет и от мен Simple Smile

Аз днес съм добре, благодаря ви за съветите. Вчера изпих 2 чая от мечо грозде и още през нощта ми беше разминало, слава богу Simple Smile

Смайл, имаш палчета от мен, чакаме те с хубав резултат Praynig

Арги, какво да ти кажа, ти най-добре знаеш кое е правилно и добре за теб. Само ще те посъветвам преди да напуснеш да се подсигуриш с друга работа, че полежението не е никак розово. Стискам палци всичко да се уреди в твоя полза fingerscrossed

Принцес, интересни стряскащи факти, имаш хубави чертички на 12-13ти ден, нали не наблягаш само на ягодите. Тази част от цикъла с нечакането е много мъчителна. Аз вече няколко месеца я преживявам, дано при теб чакането да е само този месец fingerscrossed

Тони,
звучиш ми по-спокойна Hug

Съни,
дано скоро да има хубави новини и при вас. За тромбофилии трябва да се пуснат генетични изследвания-пълният пакет е 320 лв. Peace

Прахи, разказът ти много ме разчувства. Понякога, като че ли, нарочно ни се поставят тези изпитания, за да видим колко сме силни и колко здрава е връзката ни. Нали знаеш, че Господ дава изпитания само на онези, които могат да ги понесат, колкото и несправедливо да ни звучи. Много се радвам за вашия бебчо и съм сигурна, че до края всичко ще е наред. Кога е сватбата Simple Smile

Моме,
честитооооооооо, айде скоро да имаме бременно моме Praynig

Стига толкова съм писала, че много дълго стана, хаха

# 661

И не само ,изследването на молекулите на плацентата също показва дали има нужда от фракси или не,какво и каква доза Wink

Туй сега какво е  newsm78 newsm78 в кой месец да правя тромбофилии или това да правя , за да видя дали има проблем с кръвоснабдяването на плацентата  newsm78  Май  докторите ми бяха казали до края на 2ти на аспирин и след това изследвания и ако има нужда фракси  newsm78  ама туй беше по време на ин витрото сега какво да правя, да пускам лиии тромбофиилиии или тези молекули да пускам newsm78

сватбата трябваше да е на 13 юли.....за сега обаче ни се прокрадват идеи да остане само гражданското, заради тези чудесии моите с кървенето. Ще видим как ще съм до края на месеца и ако трябва ще разпуснем гостите за сега. Добре, че са ни само много близки и познати и ще ни вленат в положението, защото знаят за нашата борба...пък и може би ще се зарадват на новината....още не съм казала на никого, освен на колегите в малкият офис/ не и в центровете към офиса/ , защото нали се притеснявам какво ще стане  Blush

# 662
  • София

Изчетох, но нямам много време да пиша, че малката Зеленка пак е нервна...

Моме, ихааааа честита ти заповед. Започвам силно да стискам палци всичко да е наред и да е успешно!  PraynigА за по-мургавите сестри, аз няма да коментирам как раждаха. Ние се мъчим, а тя отива и за 10 мин е готова... #Cussing out

Перу, а при вас кога се очаква трансфер. Още колко ембриончета искате? (помня, че беше написала, че имате 1). Как сте решили едно замразено + едно незамразено (не знам как точно се казва, може би "прясно"  Blush)

# 663
  • В градината...
Рейни, като гледам хората с голямата стимулация как избълват по 10-20 фоликула, вадят им по 12-13 яйцеклетки, оплождат се 8-9, стават 3-4 ембриона и ни един не се захваща. А аз с единият фоликул, една яйцеклетка, оплодена, че и ембрионче, не знам дали да рискувам с едно  Naughty

# 664
  • Варна
Момееееее,айде на късмет да ти е Hug hug hug kiss

# 665
Аз пък Перу следя отдавна както нашите, така и чуждите форуми ин витро и мога да споделя, че няма закономерност бройка ембриони- супешност на процедурата,  Wink Wink Други са факторите.

На мен ми върнаха 4 ембриона...и ко от туй . Нужен ти е всъщност само 1 качествен дори и благоприятна среда и здраве при теб

# 666
Ейййй, Моменце, хайде, мила, на добър път  Praynig Hug

Скрит текст:

# 667
  • София
Звезден^Прах това изследване на молекулите на плацентата се прави 6-7гс за да се види как е тя и има ли риск от прееклампсия. След това се изследва/ако има проблем и/или имунолозите кажат/ на всеки 3 седмици. Фраксипарина предпазва и от прееклампсия,както и ниски дози аспирин протект.Мисълта ми е,че не само нали при тромбофилия се изписва фраксито,а какво да изследваш най-добре лекар да се произнесе има ли въобще нужда при теб.
Тромбофилия може по всяко време да изследваш, обикновено или я имаш или не,без значение бременна ли си или не.

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 14:26 от magnet_for_happiness

# 668
  • Sydney
Неродена мома Успех  Hug

абе само аз ли проблем с публикуването?

# 669
Бени, има и други момичета, които имат същият проблем. Не знам, не се случва за първи път  Crossing Arms

# 670
  • В градината...
Прах, да ти кажа и аз на това се надявам и затова съм относително спокойна. То и при моите хормони изобщо не би трябвало да имаше яйцеклетка във фоликула, още по-малко читава. Ако бях чела повече, щях да откача при резултатите ми  ooooh!

# 671
Е да ама аспирина не минавал през плацентата , та за това имаше нещо със седмиците, до еди си кога ми казваха , че ще пия аспирин после изследване и после ако е необходимо фракси  newsm78 newsm78 Ще взема да запиша пак час за Даскалови, да кажат  newsm78 newsm78, че наистина хич не я разбирам тая имунология, колкото и да се опитвам, не ми се е отдавал точно тя никога  Mr. Green  Мерси Магнитче за инфото  Hug

Перу, всичко ше е наред......наистина, казвам го не просто ей така, ами защото знам и вярвам  Wink, недей да четеш и да слушзш лекарите, да те са инструментите, но съшността и инициативата е на "някой " друг  Wink. Убедена съм , че всички ще имат дечица, тези които искат. И за себе си бях убедена, просто се обезверявах и се питах....кога и се ядосвах, защо не сега .....

# 672
  • София
Е да ама аспирина не минавал през плацентата , та за това имаше нещо със седмиците, до еди си кога ми казваха , че ще пия аспирин после изследване и после ако е необходимо фракси  newsm78 newsm78 Ще взема да запиша пак час за Даскалови, да кажат  newsm78 newsm78, че наистина хич не я разбирам тая имунология, колкото и да се опитвам, не ми се е отдавал точно тя никога  Mr. Green  Мерси Магнитче за инфото  Hug

Това за аспирина...абе ако се налага и до късна седмица се пие..има си лекари да решават,кое,кога по колко и т.н Simple Smile

# 673
  • NE
Моме Честита заповед. Стискам палци пътешествието да завърши с чудо. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Перу Стискам палци стимулацията да е успешна. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Прахи Не се натоварвай, сватбата и гостите ще почакат. Имам една приятелка, която се ожени след като роди. Всъщност и тя е Бургас.  Peace Попа и говори колко хубаво ще е да имат дете и в същия момент сестра и влиза с малката принцеса и я носи. Blush
Кашмирче Как си?  Hug Hug Hug

Аз днес ходих при ЛЛ, после при моя док и всички ме изпратиха при ендокринолог и там ще проверим и антителата. В случай с редовна менструация е трудно да се предположи, ама нали съм си ината.
В понеделник ми е часа. Док каза, че след кратка терапия трябва да се върна бременна. Flutter
Така се надявам да се случат нещата най-после. Praynig

# 674
Моме, мила Hug, стискам силно палци и вярвам, че и ти ще си имаш своето щастие Hug Praynig
Перу Hug Praynig и за теб
Като виждам малко оставаме незабременелите, скоро идва и нашия ред Whistling Вярвам, че дядо Боже има планове за всички ни, но явно за всеки има отредено време.

Общи условия

Активация на акаунт