Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 193
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Моме, мила Hug, стискам силно палци и вярвам, че и ти ще си имаш своето щастие Hug Praynig
Перу Hug Praynig и за теб
Като виждам малко оставаме незабременелите, скоро идва и нашия ред Whistling Вярвам, че дядо Боже има планове за всички ни, но явно за всеки има отредено време.

Точно така,Росенце,точно така smile3521 hug

# 676
Ха здравейте, леле много сте активни днес! book

Момее честита ти заповед хайде дано стане от раз и пътуванията си заслуват! Hug

Маги радвам се че си по добре, на мен ми помогна много вода! Peace

Смайл стискам палци за хубави новини! fingerscrossed

Феичка, хубаво е казал твоя док хайде скоро и ти с тумбаче, може и още този месец да ни изненадаш  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Принцеске дано сте хванали фуки  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Тони наистина само на коремче си пораснала, погал  preggo  Hug

Прахи не помня дали ти честитих, затова честито сърчице и ракарай лошите мисли и си почивай! Heart Eyes  Peace

Съни хайде и ти скоро да се похвалиш, а на твоя док да не се налага да те препраща никъде! Naughty  Hug

Веселушко честити сини гащи! Hug

Перу имай вяра, стискам палци и за теб fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз нямам също никакви симптоми, добре че  ми пораснаха гърдите и дето ме придърпва от време на време, иначе на моменти забравям!Само на работа дето се уморявам повече ... ooooh!

Скрит текст:
Да ви кажа под секрет и ние мислим да сключим граждански и да си направим скромно парти след това но все още сме в размисли! Flutter

Хайде хубава вечер от мен, аз исчезвам да си почивам след работа ....

# 677
  • Sydney
zuzi_79 странното е, че е само в тази тема  Rolling Eyes да взема да питам мародерите (модератори)  Mr. Green

Е да ама аспирина не минавал през плацентата , та за това имаше нещо със седмиците, до еди си кога ми казваха , че ще пия аспирин после изследване и после ако е необходимо фракси  newsm78 newsm78 Ще взема да запиша пак час за Даскалови, да кажат  newsm78 newsm78, че наистина хич не я разбирам тая имунология, колкото и да се опитвам, не ми се е отдавал точно тя никога  Mr. Green  Мерси Магнитче за инфото  Hug

Това за аспирина...абе ако се налага и до късна седмица се пие..има си лекари да решават,кое,кога по колко и т.н Simple Smile
и аз така мисля... всичко е индивидуално...то и Прогестероните по принцип след определена седмица не се пият, ама аз го вземах до последно, така че е...

# 678
Ето ме и мен!

Взех си резултатите и какво да видя ТСХ- 1.60
                                                             Пролактин 10257
ами познайте каква ми беше реакцията. Отидох при лаборантката и попитах колко е ст-ста на пролактина и тя ми го каза.Попитах според нея това възможно ли е? Тя ...амии.....аз не разбирам.Почнах да се смея, защото ми идеше да ги убия. Казах и правила съм си изследването многократно знам как се чувства човек с висок пролактин и как с нисък и че според мен резултата е невалиден. Лаборантката нищо не успя да ми каже само ми даде номера на д-ра, който ги правил. Звъня му да го питам каква е тази космическа ст-ст и има ли представа как щях да се чувствам, ако да не дава Господ я имам, а той ами вие кога правихте изследването и аз си казах. Обяснението на доктора беше ами станала е грешка извинявам се. Имаше проблем в системата. Отгоре на това ми каза най-вероятно трябва да махнете нулата, което означава 1257. Предствяте ли си, щото на него явно  така му изгледжда по реален. Ами викам защо пък да не махнем 1 как така прецени.Казах му ами как ще е пролактина 1257 след като ТСХ е 1.60. Нали са свързани и би трябвало и двете да са увеличени. А д-ра ми отговори няма такова нещо. И така момичета и сега се чудя какво да правя. Да изчакам 2-3 седмици и да го пусна в др лаборатия мисля.
Направо си вдигнах кръвното. Питам се какво щеше да стане, ако аз нямах никаква представа от пролактина и го видя, че е толкова висок?Нямам думи за немърливостта на доктори, лаборанти, мед. сестри.

# 679
  • NE
Смайлче За да си сигурна го пусни в друга лаборатория тези дни. Поне при него няма значение дена от МЦ. Явно такъв пролактин си е причина за стерилитет. Ти преди изследвала ли си го?

# 680
Смайли, повтори изследването, но само спокойно и може в друга лаборатория, зпазвай всички изисквания....иначе какво да ти кажа и аз бях с перфектни хормони......с изключение на пролактина, външно нищо не показваше , че такъв заек се крие под шапката  Tired и моите стойности лъснаха около 1200 и нещо. тхс беше 1.07....

# 681
Смайл, отиди в лабораторията и настоявай отново да ти повторят пробата. Те са длъжно да пазят кръвта няколко дни за такива случаи като твоя. Не им се давай. На мен лично ми се е случвало изследване на инсулин да бъде сгрешено. Като видях стойността само където не припаднах. Лаборантката ми е близка и повтори изследването със същата кръв и резултатът беше нормален. Не знам какви ги вършат, но е много неприятно. Стискам ти палци след повторението всичко да е наред Hug

Сандре,
много хубаво сте го измислили с подписването Simple Smile Много вълнуващ момент е това Hug

# 682
  • София
Смайл ТСХ няма отношение с Пролактин кофти,че така си се заблудила. newsm78
Наистина и аз с такъв резултат бих го изследвала отново.

ПП и за ТСХ няма значение в кой ден се изследва.

# 683
  • В сърцето на любимия човек
Привет  Hug
Изчетох ви и докато дойде ред да пиша забравих почти всичко  ooooh!
Моме - много се радвам за чудесните резултати при теб, а при ТМ съм сигурна, че ембриолозите ще си свършат работата  Praynig Успешен старт и стискам палци още първия опит да е успешен  Praynig
Аз утре ще пускам хормоните за ЩЖ, дано да имам приятна изненада  Praynig
Между другото - вече официално съм в статистиките на бюрото по труда. Днес буквално съм кръстосала София от единия до другия край  ooooh! Важното е, че успях да се регистрирам  Peace

Пожелавам ви приятна вечер, аз отивам да правя бутерки  Hug

# 684
  • В градината...
Пънче  Hug Хапни му едни бутерки  Naughty

# 685
  • NE
Пънче Стискам палчета за чудесно ТСХ  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Магнитче Права си, че и двата хормона могат да се пуснат по което и да е време. Peace

Имам един въпрос. Цигарите намаляват ли ТСХ или пролактина? Интересно ми е като бивш пушач, забременяла преди отказването им. Peace

# 686
  • София
За цигарите знам,че увеличават ФСХ, за другите хормони не съм чела да имат влияние..
А и аз като не пуша вече 6 години някъде, от време на време си ми литва ТСХ Laughing

# 687
  • В градината...
Цигарите хич не са добре за щитовидната и ТСХ  Naughty

# 688
  • София

Близо кутия на ден и ТСХ близо 7 за начало... мисля, че не го намаляват  Twisted Evil Ако беше така аз нямаше да разбера какво е Хашимото  Tired
Честно казано не знам де.. това е само спрямо мен  Whistling

П.С. Те цигарите за нищо не са добре, амЪ... пуши ми се та ми се реве беееееееееееееее....  Tired

# 689
чудех се дали да се обаждам, ама сърце юнашко не издържа.

професорката, най-добрата, паскалева ми се закле и ми написа с червено на изследването, че фраксито не минава през плацентата до бебето.
ама.....
детето изкърви на осмият час от раждането си от бялото дробче, именно от фраксито.
така, че не вярвайте дословно на никой.

Общи условия

Активация на акаунт