Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 187
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • NE

П.С. Те цигарите за нищо не са добре, амЪ... пуши ми се та ми се реве беееееееееееееее....  Tired

Рейни Аз, оная която се хранеше години наред с цигари и кафе и обявявах публично, че по-скоро няма да ям, а не да спра да пуша, а ги отказах буквално на честна дума пред майка ми. В момента ми е зле да пушат около мен и постоянно имам чувството, че не цигара, а цяла гора гори около мен. Радвам се че ги отказах и се надявам да не запаля по никакъв повод, никога. Peace

# 691
  • В сърцето на любимия човек
Аз уж съм ги отказала, ама напоследък много ми вървят с питиетата вечер  newsm56 а пък те напоследък зачестиха  Blush

# 692
Аз уж съм ги отказала, ама напоследък много ми вървят с питиетата вечер  newsm56 а пък те напоследък зачестиха  Blush
+ 1 Blush
Зузко, много ми хареса детелинката, благодаря ти от сърце  Hug
Както и на всички, разбира се. Това, което сме постигнали досега, го дължа до голяма степен и на вас  newsm51

# 693
  • София
Сигме може би си зависи от дозата фраксипарин и/или не знам още какво...да чукам на дърво-минало-заминало е, но малкия ми не е имал продбен проблем,бях и след раждане на фраксипарин Rolling Eyes
направо не ми се мисли,ако и той беше изкървил Rolling Eyes

# 694
  • София
Ей ме и мен.  Hug

Тия дни не мога да пиша на работа, но ви мисля.   Blush

Прахи, май не ти честитих - честито туп туп!  Two Hearts
Моме, браво за хубавите новини!  thumbsup Стискам палци!  Praynig
Сандре, много хубаво, че сте решили да подпишете!  married Кога това?
Принцес, стиксам палци чакането да си заслужава този месец!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Мерси за инфото. Питах Денис и тя каза, че за деня, в който съм ходила било нормално да не се е оформило жълтото тяло и че Дуфастона само подпомага ЛФ и МЛ, така че да не се притеснявам.  Crazy
Смайл какви са тия стойности?!  Shocked Пускай пак и стискам палци да са в норма.   Praynig
Агар, гадост е това за работата. Сменяй докато е време и хич не ги търпи!  Naughty
Тоничка, сладка моя дунда!  Heart Eyes Пу пу! Седем, седем - кой ти ги дава? Mr. Green
Даниелка, майка ти как е с шарката?  Thinking
Феичка, домъчнало ми е за теб!  Hug Стискам палци за прегледа в понеделник, а после и за магистралка!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Специални гушки за Весето, Зузи, Пънчето, Патето, Глухарчето, Съни, Маги, Карамел, Магнитчето, Перу,Рейни, Кокоска, Естелка, Бени, Сигма Hug Hug Hug
Скрит текст:
Криво ми е, че тия дни не мога да се включвам.  Tired

# 695
  • В къщурката на хълма на феите

аз като навлязох в тоя период и се оказах боса и бременна, та внимавай Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 696

аз като навлязох в тоя период и се оказах боса и бременна, та внимавай Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Какво имаш предвид под боса - без гащи и чорапки ли  Mr. Green В този смисъл значи съвсем правилно съм започнала  Mr. Green

# 697
  • В къщурката на хълма на феите
такъв е лафа Mr. Green ама може и по без гащи да съм била, че иначе мъж ми бая зор щеше да види Mr. Green Mr. Green

# 698
такъв е лафа Mr. Green ама може и по без гащи да съм била, че иначе мъж ми бая зор щеше да види Mr. Green Mr. Green
Това ми напомня за един виц ( Зузе - сори за спама  Hug )
Скрит текст:
Студентка не успява да си вземе изпита и професора и предлага да го вземе "по другия начин". След като взела успешно изпита, професорът се обръща към нея:
- Момиче, ако знаех, че си девствена, щях да ти предложа нещо друго.
- Аз, пък, ако знаех, че ще ви стане щях да си сваля чорапогащника  Mr. Green

# 699

Скрит текст:
Да ви кажа под секрет и ние мислим да сключим граждански и да си направим скромно парти след това но все още сме в размисли! Flutter

Това е много хубаво, едни наши приятели само подписаха преди да се роди бебето, а после направиха сватбата и църковния брак, след като детето навърши една годинка.  Hug

# 700
Сигме, милата през какво сте минали  Cry Cry Hug   Вие сте желязки и двете  Hug   Дано това да ви е било само изпитанието в живота и от тук нататък само да се радвате една на друга .

На мен лекаря ми каза, точно това, че аспирина не минава орез плацентата, фраксито минава, за това след еди си коя седмица , ако покажат изследванията , че има проблем, махам аспирина и минавам на фракси, за да няма проблем със съсирването. По принцип не би трябвало тази кръв където е в плацентата и се обменя да се съсирва, но понякога имало проблеми и се получавало недохранване или пълна липса н обмяна / обяснявам го много лаишки, но тякя го рязбрах/ за това щели да ме изследват и ако се наложи тогава фракси./ аз исках още преди процедурата генетични, но ми казаха , ако е успешна тогава   newsm78/ Това беше по време на ин витрото, чудя се сега какво да оравя  newsm78.  Дали да звъня на Николов, или да търся Даскалови  newsm78.

# 701
Добро утро!
Кашмир, оказа се не е шарка на майка ми! Излишно се притеснявах!
Хубав ден на всички!

# 702
Добро утро, момичета!  Hug
И аз да си кажа: при мен от тромбофилиите изскочи проблем със съсирването /вече съм го споделяла/ . Именно Даскалов ми предписа аспирин протект 0,10 мг по 1 вечер до края 34 г.с. А след забременяване фраксипарин  0,4 мл ежедневно до 3 дни преди раждане. Друго изследване не ми е правено. А дали трябва?  newsm78
Сега като чета Сигмето и Магнетчето тръпки ме побиват  ooooh! Tired
Сигме, прощавай може да си казала, но... как се овладява това изкървяване и защо се получава?
Магнет, а ти защо и след раждането си била на фракси?
Добре че "не мога" да се притеснявам  ooooh! Как ще се справям...знам ли? ooooh!

Дани, какво се оказа на майка ти като не е шарка?
Приятен ден на всички!  Hug

# 703
Добро утро!  Mr. Green

Днес ми е луд ден на работа, понеже е предпоследен, а и в 2.30 съм при доФтора, така че пишете, каквото ще пишете, за да пусна новата тема преди да тръгна..иначе чак вечерта  Mr. Green

П.П. Да не забравите да ни стискате палци днес  Crazy

# 704
Стискаме и на ръцете и на краката   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт