Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 189
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ох мацки изписали сте света  Mr. Green
Мернах вица на Пънчето Joy Joy Joy Joy Joy
Зузич стискам здравооо палци Praynig
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 706
Винаги, когато ми кажат - пиши - ми секва мисълта
Зузка, стискаме, искаме докладна най-късно в 16:30  Mr. Green
Сетих се какво още забравих да питам док - да започвам ли да пия фолиева и ако да, то каква? Съвети от вас?

# 707
Зузка стискам стискам  Peace Praynig Praynig Praynig И аз съм 14:30ч. при моята лекарка и на ЖК, ще си мисля за теб  Hug Hug Heart Eyes
Мен пак ме мъчи долния ляв мъдрец - подула съм се като хамстер  Crossing Arms Crossing Arms В началото на бремността бях така около 10 дни, сега пак. Да излиза вече целия, че ми омръзна  ooooh!
Дани радвам се за майка ти, че не е шарка  Hug
Принцеска те тревогите не спират- преди да забременееш се тревожиш за едни неща, като си бременна за други, а като родиш за съвсем различни и няма край  Crazy Но не трябва да се оставяме изцяло да бъдем завладяни от страховете и притесненията си, просто като силни, големи и разумни хора се научаваме да се радваме на случващите ни се хубави неща и да не се поддаваме на страховете си  Hug Hug Hug
Пънче, Моме пийвайте си пийвайте си, че скоро няма да ви е разрешено  Crazy Crazy Heart Eyes
Кашмирче разбира се, че няма да се притесняваш - ей сега като развееш положитения тест и ще ходиш при доктора ти да ти обясни по-подробно за жълтото тяло  Mr. Green  Hug Hug Hug
Тони какво стана, шефа ти реши ли за компенсацията- според мен идеята да ти поемат няколко прегледа е направо супер  Peace
Спи ми сееееее  Crazy

п.с. Моме аз пиех Неофолик- някои момичета взимат Неофолик Мета. Тя е хубаво да се започне няколко месеца преди забременяването  Hug Но не съм запозната дали има някакво негативно въздействие с лекарствата, които се приемат при Инвитро/Икси- нека момичетата да кажат  Peace

# 708
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug
Мен ме боцнаха тази сутрин, За пореден път се убедих, че в централната лаборатория на Цибалаб лаборантките са по-готини и не пукат вени  Mr. Green Освен това ме сложиха в детската стая да се радвам на Йори  Mr. Green Имаше и машина за подскачащи топчета, която даже изстреля едно докато ме боцкаха, ама не ми го дадоха  Confused А мен ме досрамя да си го поискам  Blush

Моме - почвай метата за да ти е по-спокойно. Аз не съм правила изследването за усвояемост, а Тимева ми каза да пия от която реша по 1х1  Peace

# 709
Зузка, и от мен палци за добри новини! Поздрави на бебчо!  Hug
Моме, от вчера се каня да ти напиша: дано пътя към София да е твоята успешна мисия. Много се надявам и се моля скоро да гушнеш твоето малко чудо!  Hug За фолиевата доки трябва да се произнесе.
Веселушко, ще гледам да не се поддавам много на страховете си  Peace

# 710
Отидох да се разходя до частният кабинет на лекарката, за да си запазя час за женска комсултация, а тя направо ме записа, вика ми - другата седмица имам много работа, секцио 2-3  Mr. Green Mr. Green
поосвободи ми режима легловият/ стига да няма болки нови и зацапвания/но продължавам  да си стоя вкъщи, само на разходки мога, наплаж не може.....и никакви физически действия, демек не мога да си измия прозорците, както много ми се иска. Даде направление за кръв и урина и каза да и ги занеса във Вторник и след това чааак на 16 юли ме вика за следващ преглед....стига да няма нещочспешно  newsm78 как ще издържа да не го видя до тогава- не знам  Tired ама поне кабинета и е зад блока ми и ако ме избият лудите, мога да си ида по всяко време  Whistling  Аз се записах направо при нея, защото смятам след това и да раждам при нея  и реших, че няма смисъл един да ми води консултациите, а друг да ме изражда  Wink

Зузинка стиснала съм едни палчоци за вас двете.....аз реших, че ще е девойка и туй то   Laughing ще си правим компа ия с теб в свободното си време......жалко, че не си в Бургас  Whistling ама нищо ще разхождаме пончита с малката  Crazy щом разходки може, с това ще се разнообразявам  Wink

Моме и аз съм за неофолик мета  Peace  другата фолиева е възможно в голяма степен да не се усвоява добре от организма. За ин витрото даже е хубаво дозата да е 2 броя.  От ин витрото, аз съм доволна защото бях на минимални дози и що годе добри лкарства /пурегон/ не знам дали има странични ефекти/ но няма върху лигавицата, което е важно/ , не се чувствах  много по различно, но знам, че има остатъчни ефекти и дори да е неуспешно, ако факторът е женски има голям шанс в следващите няколко месеца да се забременее, именно заради лекарствата  и разширяването на шийката  Wink. Аз бях и на чхг и с упойка и въпреки това се изчистих бързо от лекарствата, направих два детокса и разтоварваща диета и така...

# 711
Здравейте мацки Peace Peace
Аз си чакам цикъла  Close Close,дано да не дойде Peace

# 712
Стискам ти палци dianastml!
Зузи стискам ти палци и на теб за прегледа!
Прахи, ти пиеш ли нещо сега за пролактина?
Сандре, много хубаво сте го замислили!

# 713
Добро утро или добър ден де!
Зузи стискам палчета за срещата с бебка!
Принцеске притеснения наистина винаги има, но гледай да не им се поддаваш много!
Кой го казва аз даже сякаш още не съм се зараадвала подобаващо....
Моме и аз пия неофолик мета за всеки случай!
И да питам вие по колко пиете? Аз досега пиех по 1 но миналия ден док каза по 2  newsm78
Диана дано не идва   fingerscrossed
П.п Смайлче повтори си изследването, много некадърнаработа  ooooh!  Peace

# 714
Смайли, на мен ми изписаха достинекс, но аз се повлиявах от много ниски дози и за това лекарите предполагаха, че не е от образувание в хипофизата ами е нервна система. Бях на 1/4 достинкс на шест дни, до положителен тест, след това не пия нищо и го спирам до след раждането и след кърменето, след това ще ми го дадат пак май....незнам  newsm78 те го изписват по принцип за спиране на кърмата

# 715
  • В градината...
Прах, казваш от кои лекарства можело да се забременее, след инвитро  newsm78 От пурегон ли /ФСХ/?

# 716
Даммм , защото имат остатъчно действие няколко месеца и е хубаво да се пие прогестерон също /не е необходимо противозачатъчни, за да може да се оплзотвори тоя остатъчен ефект.... Mr. Green/, а си пие прогестерон след овулация, за да не станат задържани фоликули....не знам защо не са ти дали на теб....но лекарите действат различно

# 717
  • В градината...
И аз това се чудя, мисля, че просто пропуснаха.
А иначе от ФСХ - аз нямам нужда. Гледаме да го потискаме.

# 718
Ааа да за това са ти дали на теб противозачатъчни, правилно, да , в противозачатъчните има прогестерон, но възпрепятства овулацията, защото се пие от началото на жикъла.

За девойките с нормален резерв им дават само прогестерон и ги съветват, ако не е успешна процедурата....юруууш следващите няколко месеца  Wink

# 719
Аз есента бях малко над горната граница 588(реф 100-496) и ми изписаха бромокриптин по схема докато стигна 1т сутрин и 1т вечер. Обаче аз не пих и си пуснах пак след 2 седмици, защото тогава на майка ми и правиха операция и беше доста зле. 2-ият път като го пуснах беше 409 (реф 100-496) и пак ходих на лекар и той каза трябва да е на долната граница. Та почнах да го пия както ми каза и след вр, като си направих изследване беше 41 (реф 100-496) питах лекаря, а той ми каза добре е не се тревожи. Ама според мен не е добре чак пък толкова да е под границата. Отидох при д-р Александров и му казах той ми каза спирай броокриптина нямаш нужда от него освен това е мн вреден и аз го спрях. Та затова сега го пуснах да видя какво става, въпреки че съм супер спокойна сега. А за връзката между ТСХ и Пролактин ми бяха казали, че при мен може да се вдига, защото съм с хипотиреодизъм.

Общи условия

Активация на акаунт