Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 185
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Аз ви чета, но много рядко пиша -дано не ви досаждам  Hug радвам се с всяка една от вас, когато имате успехи  Hug и ви стискам палци  Heart Eyes
Прахче, какво означава да е от нервната система-относно пролактина? Аз ще си пускам пак (защото 1вия ми изследван излезе близо 1000), да разбера дали наистина е висок, а не е грешка, по съвет на Денис  Cry и затова се интересувам  Rolling Eyes

# 721
  • В сърцето на любимия човек
Излязоха ми резултатите, май са добри:
Скрит текст:
FT3+FT4+TSH   *   Профил   Виж по-долу
FT 3 ( свободен Т3 )   4.67   pmol/l   3.10 - 6.80
FT 4 ( свободен Т4 )   13.61   pmol/l   12.00 - 22.00
TSH ( Тиреотропен Хормон )   2.680   mIU/l   0.27 - 4.20

Последния път ТСХ беше 4,62, а не съм пила нищо. Досега никога не било под 3,60 всъщност  Praynig

# 722
Пънче, мисля че за забременяване ТСХ трябва да е под 2. Нека и другите момичета да кажат.

# 723
Препоръчително е да е под 2, но аз забременях с 3 и нещо, като го излседвах  след положителния тест беше паданало още 1.82 ...

# 724
Ми не знам какво означава, лекарят каза, че щом толкова лесно се влияе от толкова ниски дози, значи едва ли е образувание. Възбудима нервна система, можела да е причина за високият пролактин и високото кръвно. И наистина аз бях на минимална доза лекарства и беше ок.

По време на ин витрото ми казаха, че за забременяване оптималните нива на тсх са около 1-2 /не повече/ и на пролактин около 200....../въпреки , че лабораторните граници са в по-широк диапазон/. По-високи нива на тези хормони могат в най лошият смисъл да възпрепятстват овулация, но най често влияят на качеството на яйцеклетката  Tired.....макар, че май не е най лошшият вариант да нямаш овулация, защото щяхме отдавна да знаем , че имам проблем с пролактина, но аз си имах и овулация и цикъл, въпреки високите нива...ама какво е било качеството на яйцеклетките......никой не може да знае, най вероятно не са били супер качествени  ooooh! да не кажа негодни

# 725
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Моменце, много търпение  и положителни емоции ти пожелавам ! От цялото си сърце и душа се  Praynig още при 1-вия опит да успеете  Hug
Прахи, честито туп-туп  Heart Eyes
Зузи, Веселушко  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Прегръщам ви момичета !
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 726
имате още по-малко от час да изпишете темата  Mr. Green

# 727
Прегръщам ви момичета !
newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Мерсиииии  Mr. Green

# 728
Прегръщам ви момичета !
Арвен,  Hug  newsm79 newsm79 newsm79
За ТСХ и аз съм ЗА под 2  Peace Ендото каза, че стойностите реагират за около месец, т.е. може да има различни стойности през около 30-35 дни... А въз основа на какво играе нааагоре-нааадолю... знам ли?  newsm78 Особено когато не се взема препарат за това... Не че аз нямах в рамките на седмица коренно различни резултати, но го отдадохме на лабораторна грешка  Whistling

П.П. Пънчита ме е изпреварила за пръшоляка...ха-ха  hahaha За мен - каквото е останало  Joy

# 729
Момичета каква е разликата между неофолик и неофолик мета? Rolling Eyes
Аз пия неофолик от 2 месеца, така ми каза гинеколожката, когато започнат опитите за бебе, тогава да пия. Не съм избирала определена фолиева киселина, просто такава имаше в аптеката до нас.

# 730
Знам, че се препоръчва да е под 2, но според мен положението е чувствително по-добро. Като се има предвид, че очаквах отново стойност над 4, се захилих като зелка пред монитора  Mr. Green Явно е вярно, че когато не очакваш нищо, се оказваш приятно изненадан  Peace

Доли - разликата е в начина на усвояване от организма - метата се усвоява по-лесно, защото молекулната формула на лекарството е по-различна. Иначе съдържат еднакво количество фолиева киселина - 0,4 микрограма

# 731
Пънче, значи иде ред следващия път стойността да е под 2.... и после  preggo
Долфейс, Пънчита ти е обяснила  Peace Ако нямаш проблем с усвояването, няма лошо да си пиеш само неофолик.

# 732
Нищо не пречи да пиеш и Мета, дори да не си правила изследването за усвояемост  Peace

# 733
Нищо не пречи да пиеш и Мета, дори да не си правила изследването за усвояемост  Peace

просто е двойно по-скъп  Laughing

# 734
Така е, ама последно го купих за 8-9лв, 90 таблетки, неми се вижда чак толкова много  Rolling Eyes Всеки сам си преценява според възможностите.
Зузе - хайде пускай новата тема, че след малко ще довтаса шефката ми  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт