Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 103 932
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Аз не се включвам да коментирам, но им следа проблемите и дертовете ... Имам обаче проблем със свалянето на филма от asi ... На друго място дали го качват?
в vbox7 го качват Wink

# 46
  • Мюнхен
Ох този Чънар е голям льольо. Вместо да остане и да подкрепи бременната си жена, която уж много обича, хупне след балдъзата.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Няма такъв глупак. Леле му извади цялата истина пред очите и то неща, в които самият той се съмняваше и пак е на страната на Йешим. Как очакваше да реагира жена му, да ги разцелува и да забрави ли? Дали той би забравил? Не стига, че и двамата се издъниха и пак Леле е виновна. Е за какво търча толкова време да покрие диска като уж не са виновни? Много се ядосах. Абсолютно мекотело. Нищо чудно, че после толкова време е с Йешим и тя го прави сам да си говори. Колко време ще му трябва още да прогледне? 50-100 серии? Такъв образ, на толкова слаб и заблуден главен герой в турски сериал никога не бях виждала. Толкова години да не разбере, че мама и чичо се обичат, че чичо е тати, че е толкова лош човек, че след грозната постъпка на Йешим на сватбата му, няма как това момиче да е толкова невинно и т.н. Аз също се чудя дали да гледам още филма. То бива бива, ама това е прекалено.

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 06:41 от bggirl22

# 47
Знам коя е Рейхан,но съм пропуснала друго... ooooh!Каква е ролята й в семейството?На кого е дъщеря/племеница newsm78 ....или мъжа й е от семейство Алгас Thinking

Рейхан е сестра на Неджип и на мъжа на Икбал, който е починал. Peace Не знам защо й казва лельо, би трябвало обръщението да е кака, както казва на Неджип батко. Hug

# 48
Благодаря,·٠•Snejka•٠· HugСтана ми ясно вече,но аз точно защото вика "лельо" на Икбал,си мислех,че им е племеница ooooh!

# 49
  • София
Май в днешния епизод Лале ще катастрофира  newsm78

# 50
Здравейте  Simple Smile Много ми е интересно ще разбере ли някой ден Чънар какви ги е правила неговата любима Йешим ?!!! :@@@

# 51
  • София
Здравейте  Simple Smile Много ми е интересно ще разбере ли някой ден Чънар какви ги е правила неговата любима Йешим ?!!! :@@@

Тя нали затова се самоубива  newsm78

# 52

Кой?Йешим ли newsm78

# 53
  • Мюнхен

Той разбира за определена случка, но май не за всичко.

# 54
  • София

Кой?Йешим ли newsm78

Да.

# 55
Аз не се включвам да коментирам, но им следа проблемите и дертовете ... Имам обаче проблем със свалянето на филма от asi ... На друго място дали го качват?
в vbox7 го качват Wink

Благодаря!

# 56
А как ще се казва бебето на Чънар и Ляле? newsm78

# 57
Сезонът на Лале приключва. Мисля, че и без катастрофата беше приключил. Този път нашите са измислили правилно име на сериала. Това си е сериал за любовните истории на един мъж.

# 58
А как ще се казва бебето на Чънар и Ляле? newsm78

Е,нали тя ще умре в една от следващите серии т.е. бебе няма да се роди Tired

# 59
Бебето ще се роди в 7-мия месец и ще се казва Лале мисля ...  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт