Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 103 934
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Честно казано, когато започна сериалът си казах ''Ще се гледа''- страхотна музика ,красиви и нови лица,интересна история ......и след има няма 5-6 епизода ,пълно падение поне за мен.Следя само коментарите в темата,защото малко или много ме човърка,но от епизодите съм се отказала.Много ми дойдоха трагедийте,лъжите,интригите ...Икбал и Неджип са ми най-противни ,изискват от другите това,което самите те не притежават и толкова си вярват, че са честни и добри хора, та чак е нелепо.Чънар се оказа такъв мамин дундъо и ми е интересно как сценаристите са се прежалили и са измислили такъв герой,обикновено изкарват турските мъже силни,безкомпромисни,решителни.Наистина жалко за хубавата музика ....

# 61
Здравейте момичета Hug
Чънар си е слаб характер  ooooh! не е ново за мен туку що от любопитство видях фрагмана на сезон финалито и в него Чънарчо застрелва Зюмрют чудя се колко по тъп може да стане СЕРИАЛА.
За мрасотиите на Йешим , Чънар разбира само за машинациите около Топрак как се е съюзила с бившия и мъж Саткъ и са се опитали да ги разделят като я обвинят в изневяра честно да ви кажа аз с Серенай се запознах в Лале Деври ,но я изгледах и в две други позитивни роли и определено си ме грабна сега чакам и нов проект на есен,но ролята на Йешим не е лъжица за всяка уста наистина Серенай заслужава овации затова че сте я намразили Йешим  Peace

# 62
Здравейте  Simple Smile Много ми е интересно ще разбере ли някой ден Чънар какви ги е правила неговата любима Йешим ?!!! :@@@

Тя нали затова се самоубива  newsm78
Тя се самоубива защото или ще влезне в затвор или ще стане страшно той Чънар риве като госпожица за най малкото, и най-вече защото остана сама дори и брат и каза:
Керем:Да беше умряла ти а не Лале
тогава тя се натъжи а Керем съжали за думите си веднага  Peace тогава Йешим хвана едно такси и отиде на скалите от таксито казаха в полицията и така

# 63
  • София
Аз спирам да следя редовно сериала от днес  Crossing Arms Отвратителна ми е връзката Йешим-Чънар. Може да се включа след появата на Топрак (дано не бъркам името й)  newsm78
Сценаристите тотално са се изложили. Чънар с Лале, после изведнъж с Йешим, само през Зюмрют не е минал  Sick

# 64
Момичета,бихте ли ми дали линк на епизода от петък! Embarassed
Благодаря!  bouquet

# 65
Привет! Нямам думи за поведението на Неджип!  #Cussing out Не стига, че е виновен донякъде за катастрофата, ами и не направи нищо, за да помогне. Прибра се обратно ни лук ял, ни лук мирисал, все едно, че не е присъствал на катастрофата. Как пък никой не го видя! Йешим все пак прояви някакво чувство на скръб.

# 66
понеже не видях катастрофата,как стана точно Неджип ли е виновен и защо

# 67
понеже не видях катастрофата,как стана точно Неджип ли е виновен и защо

Всичко започна от сдърпване между Леле и Чънар-той каза,че не искал да присъства на такова фалшиво събитие и си тръгна...В този момент излезе Неджип и Леле му каза,че той бил виновен за всичко,и че щяла да разкаже на Чънар цялата истина(че Неджип е причина за самоубийството на баща й),но Неджип се изпусна и каза:"Не казвай на Чънар,че е мой син"(явно Леле е знаела само,че Икбал и Неджип са имали връзка,но не и,че Чънар е техен син ooooh!).Леле тръгна,Неджип секачи и шофира лично колата си,за да я догони..........Тя караше бързо,той след нея и една кола се изпречи на пътя й-тогава катастрофира.Затова дъртия поръча да унищожат записите #2gunfire

# 68
Момичета,бихте ли ми дали линк на епизода от петък! Embarassed
Благодаря!  bouquet

Eп.29 http://play.novatv.bg/play/313268/?autostart=true (с реклами)    или     http://vbox7.com/play:dfaebf33cf

# 69
И аз мисля да го гледам докато дойде Топрачка хич нямам намерение да си пиля нервите с нея за 2-ри път просто не я възприех нито до Чънар нито до Толгахан  Peace невъзможно ми е както се казва  Crossing Arms

# 70
  • София
Аз пък спрях да гледам, че сега сагата с Йешим не ми се нрави. После може пак да го загледам с тази Топрак, ще видим  Tired

# 71
Здравейте.На мен сериала ми харесва.Има интриги,любов..Е, Чънар наистина ме дразни къв е лигльо,ама..филм ся кво да правим.
Аз имам един въпрос към по-просветените?
Скрит текст:
Между Неджип и Зюмруд ще има ли любов?Ама истинска? Или г-жата ще се прави на влюбена, за да го закопае накрая?

# 72
  • БГ
Скрит текст:
Между Неджип и Зюмруд ще има ли любов?Ама истинска? Или г-жата ще се прави на влюбена, за да го закопае накрая?

Отговарям ти,мила - внимание подсказка - има бъдещи събития
Скрит текст:
Двамата наистина се влюбват след дълги врътки насам-натам.Особено Неджип.Дори Зюмрут забременява,но й откриват - мисля рак на циците и трябва да я оперират-така губи детето.А дядката е толкова влюбен в нея,че дори не се усеща как тя го докарва до пълен фалит.Взима му всичко и го оставя гол като пушка.Въпреки това той продължава да си я обича.Зюмрут ,след смъртта на Йешим ,е решена да отмъсти на всички Ългаз - без изключение.Стреля срещу Топрак,но не успява да я убие и тогава замисля план да изкара Неджип убиец и да го вкара в затвора.В 116 еп. чичото/татко най- после осъзнава на какво е способна Зюмрут,и въпреки това е готов да поеме вината за стрелбата срещу топрак.Чънар като пълен балък е готов да повярва в това и да се отрече от него.И тогава Топрак...пристига с гръм и прави признание,че е видяла кой е стрелял срещу нея.Това досега са излъчените серии в Турция.До края на сезона може би ще има още 1-2.Аз се моля вече всички глупости да свършат и Толгахан да си избере хубав сериал със смислен сценарий,а не да пропилява златните си години с такива глупости.

# 73
Скрит текст:

Скрит текст:
Двамата наистина се влюбват след дълги врътки насам-натам.Особено Неджип.Дори Зюмрут забременява,но й откриват - мисля рак на циците и трябва да я оперират-така губи детето.А дядката е толкова влюбен в нея,че дори не се усеща как тя го докарва до пълен фалит.Взима му всичко и го оставя гол като пушка.Въпреки това той продължава да си я обича.Зюмрут ,след смъртта на Йешим ,е решена да отмъсти на всички Ългаз - без изключение.Стреля срещу Топрак,но не успява да я убие и тогава замисля план да изкара Неджип убиец и да го вкара в затвора.В 116 еп. чичото/татко най- после осъзнава на какво е способна Зюмрут,и въпреки това е готов да поеме вината за стрелбата срещу топрак.Чънар като пълен балък е готов да повярва в това и да се отрече от него.И тогава Топрак...пристига с гръм и прави признание,че е видяла кой е стрелял срещу нея.Това досега са излъчените серии в Турция.До края на сезона може би ще има още 1-2.Аз се моля вече всички глупости да свършат и Толгахан да си избере хубав сериал със смислен сценарий,а не да пропилява златните си години с такива глупости.

Hug Hug HugБлагодаря:)

# 74
Скрит текст:

Скрит текст:
Диме толкова съм съгласна с теб този сериал е простотия  Peace

Толга ще снима филм да ви зарадвам

Действието на филма ще развива преди 49 години-1964 година 16 март казва се Sürgün
На Толга ще парнира Саадет Ишил Аксой снимките ще почнат на 1 юли

Серенай също ще снима филм  Peace
Серенай ще снима филм с екипа с който Хазал Кая също засне филм миналата година а именнно от Бехзат Че  Party Серенай винаги си е мечтала за такава роля ще се казва Анна и пак ще е гъркиня както в Аданалъ нямам търпение да видим какви ще ги свършват действието ще се развива в Кипър както и в Анкара и пак ще е свързано с мафията и полицията  Peace
Другите познати лица са:Ердал Бешикчоолу,Нежат Ишлер,Серенай Саръкая, Санем Челик филма ще е криминален  Peace Серенай се е снимала с екипа има и снимка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт