Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 103 970
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • София
А така в кратце да разкажете втората серия ...  Praynig

# 586

Красавци !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 587
А така в кратце да разкажете втората серия ...  Praynig
Ами.....аз малко се"омотах"какво точно излъчиха по фемилито , защото гледах и епизодите с руски субове, но  все пак ще ти кажа на две на три..... Понеже  може да кажа и нещо което не са го излъчили ще използвам споилер!
Скрит текст:
Значи започвам  така........Първо за младите и после ще кажа с две думи и за другите.
Чани попари ентусиазма на Йешим , като я покани на среща , но я заля с леден душ , като и благодари за това ,че му е отворила очите , и че е решил да се бори за любовта на Топрак!
После разбра,че Топрак си търси работа,че е ходила на интервю в някаква фирма , но не са я одобрили!Обади се тук там и разбра ,че е ходила във фирмата на негов приятел.потърси го и го помоли да вземе Топрак на работа. На сутринта Йешим се срещна случайно с жената на този от другата фирма,която също е бременна и беше отишла в болницата.Та тя каза на Йешим за случилото се и естествено Йешимката веднага се възползва от ситуацията и отиде да каже всичко на Топрак!Топрак първоначално не повярва,но като отиде да говори с началника на отдела в който я назначиха, разбра ,че Йешим и е казала истината.
Тогава тя отиде да се разправя с Чани , но точно тогава и стана лошо и припадна и Чани я заведе в болница.Тук е момента да кажа ,че мама Игбал даде информация на Чани ,че Топрак не се чувства добре и ,че може да е бременна.Затова я закара в болница с надеждата ,че ще кажат ,че любимата му е бременна , дори се кефеше ,че ако е бременна няма как да са разделени и ще трябва да се съберат.Но го попариха с леден душ като им казаха ,че бебе няма , а неразположението на Топрак е в следствие на антидепресантите , които пие!
Така надеждите да се съберат се изпариха и той я закара в къщи и я остави.
Йешим продължи с коварните планове , като се настани в хотела ,в който живее Чани/защото се наложи да се изнесат от къщата/ и направи така ,че Топрак да ги види заедно.Заведе Леле и Айше уж на гости в хотела и се обади Топрак да дойде да вземе Леле,без разбира се да каже и дума на Чанар.Получи се много сконфузна ситуация и Чанар се обяснява дълго на Топрак защо са заедно с Йешим ит.н. и т.н.На сутринта реши да се изнесе от хотела , но Йешим естествено го разубеди ,така както тя си го умее.Всичко било случайно ,тя ни що не била планирала и т.н. и той не се изнесе.
Топрак започна работа при адвоката , като кухненски помощник и там се срещна с Чанар и Йешим , които дойдоха всеки по отделно да говорят с адвоката.Чанар беше ужасен , а пък Йешим се накефи максимално от това ,че Топрак работи там!!!На Чани пак му се наложи да се обяснява защо е с Йешим и ,че са се срещнали случайно ,много се ядоса ,че Топрак е започнала работа точно при този адвокат , защото го видя няколко пъти с различни жени и му няма никакво доверие!Поиска от адвоката още на другата сутрин да уволни Топрак!
Йешим по някое време се срещна със Сътка и му каза ,че той ще трябва да започне да притиснява Топрак ,а оттам и Чанар.Купи му нови дрехи и той започна да работи по изпълнение на плана.Отиде да търси топрак , естествено мама Игбал веднага докадва на Чани ...ииииииииииии..това не е интересно.......

Ох.....незнам дали вече не заминах в другата серия.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
За другите:
Деде Неджип и Рейхан решиха да оженят Едже и тя се съгласи под натиска и обвиненията на Рейхан.
новия собственик отиде да види къщата и от него Неджип разбра ,че я е купил от Игбал.Скри от Зюзи , но тя по късно разбра и имаше доста драма .....ама няма да я преразказвам.....,че ми се измори клавиатурата.... hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 00:27 от migi_megi

# 588
  • Сливен
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/24657746.asp

Кой няма да продължи да се снима в сериала newsm78, че превода с гугъл е  Shocked #Crazy

Неджип бей е този които ще напусне сериала, в статията пише че сам е решил за прекъсне снимките след 3 години и е искал лично да съобщи на хората за решението си. Имало е някакъв инцидент с Икбал и даже вече не си говорели дори не се поглеждали в лицето

# 589
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/24657746.asp

Кой няма да продължи да се снима в сериала newsm78, че превода с гугъл е  Shocked #Crazy

Неджип бей е този които ще напусне сериала, в статията пише че сам е решил за прекъсне снимките след 3 години и е искал лично да съобщи на хората за решението си. Имало е някакъв инцидент с Икбал и даже вече не си говорели дори не се поглеждали в лицето
smile3525
Благодаря за инфото!
Предполагам ,че ще го уморят набързо и готово!
И без това е доста дъртичък! hahaha hahaha

# 590
# 591
  • Разград

Скрит текст:
Уход из сериала..

Актриса Gül Onat,у себя на странице в Facebook сообщила о том,что в этом году ее не будет в новом сезоне в сериале “Lale Devri”.

"Дорогие друзья ,я решила уйти из сериала.Я сама так решила.За эти три года, вы ,никогда меня не забывали.Благодарю всех от всей души".

# 592

Скрит текст:
Уход из сериала..

Актриса Gül Onat,у себя на странице в Facebook сообщила о том,что в этом году ее не будет в новом сезоне в сериале “Lale Devri”.

"Дорогие друзья ,я решила уйти из сериала.Я сама так решила.За эти три года, вы ,никогда меня не забывали.Благодарю всех от всей души".
Скрит текст:
Ааааа значи става въпрос за мама Игбал!
Явно няма да преживее случващото се и ще се "гътне" Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 593
  • Хасково
Здравейте фенове на сериала...Имам един въпрос...в петък имаше ли епизод че не успях да го гледам ...и никъде не мога да намеря епизода...ако някой има линк моля да ми го изпрати Praynig И защо в програмата на Диема Фемили сериала е преместен в 23:00 ?
Благодаря ви предварително   bouquet

# 594
  • Мюнхен
Едно малко въпросче за трети сезон

Скрит текст:
Нещо съм пропуснала какво направи онази грешка на природата бащата на Топрак с парите от застраховката? Нали прибра една голяма сума заради фиктивната смърт на дъщеря си? Извади куфарчето докато бяха на гости, но после съм пропуснала какво се случи. Твърди, че са му откраднали парите, но така ли беше или какво точно стана? Иначе стигнах до момента когато Ахмет целуна Топрак. виждам, че има още около 3 преведени серии. Има ли още или гледате на турски? Аз намирам до 197 руска серия. Благодаря предварително.

# 595
  • Бургас
След като в петък са излъчили 96 и 97 епизод,защо повториха само 97 днес?

# 596
Едно малко въпросче за трети сезон

Скрит текст:
Нещо съм пропуснала какво направи онази грешка на природата бащата на Топрак с парите от застраховката? Нали прибра една голяма сума заради фиктивната смърт на дъщеря си? Извади куфарчето докато бяха на гости, но после съм пропуснала какво се случи. Твърди, че са му откраднали парите, но така ли беше или какво точно стана? Иначе стигнах до момента когато Ахмет целуна Топрак. виждам, че има още около 3 преведени серии. Има ли още или гледате на турски? Аз намирам до 197 руска серия. Благодаря предварително.
Скрит текст:
След мрънкане на Шереф `анъм тръгна с куфара да внесе парите в банка,но по пътя го нападнаха двама юначаги и му взеха паричките.Той обачене каза на жена си. Призна си много по-късно,когато бяха в къщата на Ахмед.За да замаже положението потърси Съткъ и му поиска пари на заем.

# 597
  • София
Е, то кой ще остане- Чънар и Топрак  Tired Другите напускат  newsm78

За пореден път се убеждавам, че сериал повече от 2 сезона в ТР често е развносилно на автогол.

# 598
Тази Топрак супер ме дразни с поведението си, само пули едни кравешки очи, не я харесвам никак, по-скоро актрисата...

# 599
Ей тази Шереф - много ме дразни . Настани се в готовата къща и сега сметки си прави - кой,защо и къде ще живее.Ама какви са тези жени бе - цял ден търкат канапетата в къщи,сготвят две-три манджи и после в кревата.как спят вечер - не знам newsm78
И мен играта на актрисата в ролята на Топрак ме дразни. CrazyНяма израз - добро,лошо - все  еднакво гледа.Само като се усмихне има някакво очарование. Tired
Да кажа още нещо за Топрак - това нейното е "на гол тумпак - чифте пищови".Няма образование,не умее никакъв занаят,ама се клещи на Чънар - не искала помощ.Сякаш фирмите я чакат с хляб и сол и се бият кой да я вземе на работа.
Тъжно и жално ми за Зюмруд - сега Crossing ArmsНо тя си докара тези нещастия до главата с прекомерното си самочувствие и себелюбие,интриги,шантажи и какво ли не още.
А не ви ли прави впечатление,че тя доста бързичко забрави смъъртта на Лале.Не я видяхме да ходи на гробищата или да сложи нейни снимки тук-таме.
А за Чънар какво да кажа newsm78 или е много добродушен или е глупавичък,ама може да е второто,че като виждам кои са му родителите Tired А уж четири години в Америка е учил - поне да беше научил нещо от цивилизацята там,ама....
А Йешим пак напъва Crossing Arms - длъжен си,та си длъжен...и защо,той не искаше това дете.Тя излъга и сега защо друг да носи отговорност за нейното безрасъдство,но това беше целта й в края на крайщата - чрез детето да си прикотка Чънарко Joy Joy Joy А той само мига срещу нея - две изречения й кажи бате и я прати в оркестъра,ама - ха.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт