Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 103 972
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Цитат
Аз бих му намерила друга жена, да му роди и тя дете и картинката ще е пълна, ама пусто сърце, не пита.
А Зюзи ме кефи. Харесва ми, че си отмъщава, но Топрак не е виновна за нищо. Както и Чънар. И тя прекалява доста. Глупавичката Топрак, дори спаси дъщеря и в съда, а за какво го направи пак никога няма да разбера.
bggirl22, споделям написаното от теб, за Топрак  и  нейните действия,които по никакъв начин не разбирам съм писала вече...не съм гледала сериите напред,само това което върви в момента
Да вярно ,че Топрак я показват доста наивна, прекаляват направо !!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
А за друга жена ...........напълно е възможно да се пови такава в новия сезон!!!Все пак трябва да запълнят около 40 епизода!!Разбрах ,че вкарват един красавец/Левент от Фериха/,предполагам ,че го гласят за Топрак, но сигурно ще помислят и за Чани!!!
---------------------------------------------------------
В епизозодите които гледаме сега Чани е много готин!Играта му е също много добра!Такъв влюбен поглед "Докарва", че направо ми се подкосяват краката, а пък като се разфучи..... jedi devil jedi...по - добре бягай..... #Crazy #Crazy #Crazy

# 572
Тази вечер защо така ни изненадаха с два епизода????
Аз не знаех и изпуснах малка част от втория епизод!
ЕЕЕЕЕ...... не ,че не знам какво става  Mr. Green Mr. Green ама друго си да го гледаш по фемилито! Hug Peace Hug

# 573
Чета коментарите ,които сме направили по въпроса , дали Чани обичаше Йешим.....и продължавам и аз да се двоумя! newsm78 newsm78 newsm78
Хем той сам каза ,че я обича  newsm78 newsm78 newsm78,хем доста страстно я целуваше newsm78 newsm78,но пък трябва да се съгласим ,че и доста бързо я забрави!Като се има предвид ,че тя му се "навираше"непрекъснато пред очите, не е възможно да я разлюби толкова бързо! newsm78 newsm78 защо тогава не може със същата лекота да забрави Топрак ,аааа..... newsm78 newsm78
-------------------------------------------------------
Говорим за Топрак,че била наивна,глупава и каква ли още не.....,но какво ще кажем за Чани?Той е още по наивен и от Топрак!За пореден път и в епизодите излъчени тази вечер го доказа!Хем вижда машинациите на "Жълтата стоножка"/използвам го защото много ми харесва.Не знам дали наистина Игбал я нарича така и това е от превода ,но е много готино.... hahaha hahaha hahaha/,хем допуска тя да го прелъже с перчене.....ред сълзи .....ред сополи.....и едно поглаждане по "плоския корем".Вного го харесвам , но не мога да го разбера #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing outПерчи се като петел , но набързо омекне и става като коте!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
 Неджипчо също е много виновен за неговото"мекушаво"поведение , защото не пропуска да го нахока и да го посъветва "бащински".много е загрижен за семейството и за семейната чест , а пък едва ли не го тласка към Йешим!!!А пък това ,че Топрак я има .... и му е жена.......много важно... Naughty Naughty
Ох.....много се разпалих.....
За мен най - дразнещия образ е този на Йешим и след нея е Неджип!!!!За сега Зюзи е на трета позиция , защото все още не се намесва много много в отношенията м/у Чани и Топрак.

# 574
Момичета, тази вечер двойна доза сезони, лалета и стоножки.... до полунощ Simple Smile  96 и 97 еп.
newsm10 smile3532 smile3532
Ха --ха....
много добре казано!! hahaha hahaha hahaha

# 575
  • Пловдив
Чета коментарите ,които сме направили по въпроса , дали Чани обичаше Йешим.....и продължавам и аз да се двоумя! newsm78 newsm78 newsm78
Хем той сам каза ,че я обича  newsm78 newsm78 newsm78,хем доста страстно я целуваше newsm78 newsm78,но пък трябва да се съгласим ,че и доста бързо я забрави!Като се има предвид ,че тя му се "навираше"непрекъснато пред очите, не е възможно да я разлюби толкова бързо! newsm78 newsm78 защо тогава не може със същата лекота да забрави Топрак ,аааа..... newsm78 newsm78

Така, щом се споменава Йешим, не мога да подмина, нали тя е моята слабост Simple Smile Разлюби я, защото това искаше да направи. Нали това беше целта на всичките му действия, да не забравяме че той все повтаряше как не може да са заедно. Аз затова и веднъж бях написала, че за мен Чънар е виновен за целия хаос, сам тръгна срещу себе си, а това накрая винаги се плаща. И Топрак щеше така бързо да остави, ама нали Йешим му каза директно какъв е и как се държи, той тогава чак реши да се бори.
Що се отнася до Топрак, до тук много ми харесваше, но като гледам какви ги върши сега и като чета за по-натам... е, това не е наивност, то граничи с тъпота. Прекаления светец и Богу не е драг. Жалко, щото иначе добре започнаха.
И като се замисля, ми то няма един образ дето наистина да харесвам. Май само Чани ... а, и Джансел, но той не е от главните герои все пак.

# 576
  • Пловдив

Охооо, супер! Добре че го има гугъл преводача Simple Smile Те си отиват много, както и героите им във филма, ама на, не ги събраха там Sad

# 577
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/24657746.asp

Кой няма да продължи да се снима в сериала newsm78, че превода с гугъл е  Shocked #Crazy

# 578
Може ли някой да ми даде линк със снощните епизоди, че ги изпуснах. Не мога да ги намеря.  Thinking

# 579
  • Мюнхен
Аз мнението си за Чънар отдавна съм го писала. Колкото е наивна и безумно добричка (чак глупава) да е Топрак, толкова е задръстен той. Извинявам се на фенките му, но Йешим така лесно ги манипулира и двамата, че чак не е за вярване. Един път добре, 2 пъти вече трябва да се усъмниш, три пъти е непростимо. Само като се замисля за идващите епизоди, мога да кажа, че и двамата са си виновни за това, което ги чака.
А за "любовта" на Чънар към Йешим мога само да добавя, че не съм съгласна, че той я забрави защото го е искал. Ако обича истински, иска не иска не става. Той и Топрак искаше да забрави (това предстои) и не можа. Човек не може да заповяда на сърцето си. Щом за нула време я забрави и се влюби безумно в друга, значи любов не е имало. Мое мнение.  Peace

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 22:24 от bggirl22

# 580
Може ли някой да ми даде линк със снощните епизоди, че ги изпуснах. Не мога да ги намеря.  Thinking
Това е единия,същия го има и в Нова плей.
http://vbox7.com/play:68cef00608
http://vbox7.com/play:59ba62a261
Другия не го намирам и аз! ooooh! ooooh! ooooh!

Всъщност  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78не съм много сигурна дали това не е епизода от четвъртък, а тези от петък още да не са качени!Вече и аз се обърках до къде точно сме стигнали по фемилито!Щото ги гледам и на турски...... и руските преводи.... и нещо и аз се омотох!! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 21:19 от migi_megi

# 581
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/24657746.asp

Кой няма да продължи да се снима в сериала newsm78, че превода с гугъл е  Shocked #Crazy
Много лошо ,но явно от пишещите тук никой не разбира езика и няма кой да помогне!!!

# 582
  • София
Снощи два епизода ли са давали по Диема Фемили?

# 583
Момичета, не намирам епизодите от 06.09'13.
Може ли хелп  Rolling Eyes

# 584
Снощи два епизода ли са давали по Диема Фемили?
Да два.... Peace Peace... и аз бях изненадана и дори изпуснах част от втория епизод !!!
Ами за съжаление хората , които ги качват явно са решили да си почиват тези дни и не са качени!!

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 22:56 от migi_megi

Общи условия

Активация на акаунт