Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 103 978
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Меги,може и да имаш право Peace
Аз останах с усещането,че Йешим му беше интересна с това,че беше дръзка,различна от уравновесената Лале,която макар и със собствено мнение не се противопоставяше категорично на Чънар.
Йешим караше лудо колата си,облеклото й беше самото предизвикателство,а алкохола-верен приятел.Тя нарани не само себе си,като разкри,че друг е баща й,а не Ташкаран и въпреки това,продължи напред със същото самочувствие и дързост,докато Керем-брат й се срина.
Йешим противоречеше на Неджип-главата на семейство Илгаз,докато другите макар и несъгласни си мълчаха- изобщо тя беше различната.
Чънар преспа с нея само една нощ и така остана до края.Дори когато се ожени за нея не я пусна в леглото си.
И понеже съм гледала сериите напред,затова и изказах мнение,че се съмнявам в любовта му към нея.
Да-беше привлечен,но така като става обикновено между двама млади,свободни хора - за една нощ
Уф-ф-ф нета ми е ужасен Mr. Green

Simple Smile Много се радвам, че имам с кого да обсъждам филма.
За това, че сега вече не е влюбен  ми е ясно, и го разбирам защо не я пуща в леглото си даже като ще  бъдат женени. Той вече обича Топрак, независимо дали живее с нея или  с друга.
Разбира се, е нормално не всички да виждат нещата като мен, но моето усещане е, че това между Йешим и Чънар беше любов, не просто нощ.
Все пак не забравям, че всичко е един филм, при това сериал драма Simple Smile Т.е. какво е било никой не може да каже, щото става това дето им хрумне на сценаристите Simple Smile

# 556
Здравейте, момичета  Hug
И аз мисля, че Чънар беше влюбен истински в Йешим, тази палавница  Grinning , но предразсъдъците му не му позволиха да се отдаде на чувствата си
не знам защо се сетих сега за крилатата фраза : Мъжете обичат блондинки, но се женят за брюнетки хахаха
И Лале, и Топрак са от вида "подходящи за женитба", за разлика от ярката Йешим

# 557
  • Бургас
Не мисля,че е бил влюбен в Йешим, дори имаше момент на яхтата,когато си представяше Лале и май тогава се предаде...

# 558
  • Пловдив
Не мисля,че е бил влюбен в Йешим, дори имаше момент на яхтата,когато си представяше Лале и май тогава се предаде...
Не мога да се съглася, ама никак! Предаде се когато видя как Йешим беше като луда докато го търсеше, защото мислеше, че той се е самоубил. И той се наведе да я целуне и първия път, и след това. Виж как я гледа, целува и докосва....
Ето клипчето, това започва малко преди 17тата минута: http://vbox7.com/play:8d7fddf743
А тук й казва, че я обича до полуда, след 14тата минута: http://vbox7.com/play:50d90fce42

# 559
Добра вечер,момичета!
Нека всеки приема нещата според собствените сетива или гледна точка.
Както са  казали мъдри хора /перифразирам/  - винаги има три гледни точки - моята,вашана и...реалността.
Обичал или не - по-важно е сега какво прави и какво иска Чънар.А той си иска Топрак-тя е неговото спокойствие и сила и ако двамата бяха сами щяха да се сдобрят постепенно и леко.Ама къде ти....
Сега тези двете кукунделки - Икбал в комплект с Шереф такива ще ги забъркат,че Йешим може да ги вземе напъълно спокойно в екипа си.
Не знам защо ,но и сега като гледам третия сезон майката на Топрак ме ядосва с това опяване,мрънкане и т.н. А пък за онзи селски хитрец баща й ...нямам думи.Тоя само гледа да се присламчи към богатия си зет и да си живее рахат - без да работи и да има други грижи.
Койе като него Flutter Tired hahaha
И по каква причина моля ви се, тези хора ей така,като щракане с пръсти - избират на хората кой за кого ще се жени.Да избират за себе си,какво си врът гагата в живота на другите от семейството.
Топрак какво си мислеше newsm78 като отиде да търси работа - няма образование,не е работила,а за владеене на чужди езици да не говорим - мираж са за нея,но ми хареса решимостта й да работи каквото и да е - няма срамна работа,щом си вадиш хляба с нея.
Рейхан, Йешим,Зюмруд - първа писта по интриги,шантаж,удари под кръста, а бе...направо ги хвърлям в казана с катран без никакви скрупули...
Икбал и Шереф - първа писта по глупост,простотия и мрънкане
Неджип бей обаче е ненадминат в самочувствието си,че е най-мъдър и винаги прав!
Е-е-е в това обкръжение как да оцелее една любов...
За гарнитура - продажните слуги,готови винаги да продадат съвестта си и господарите си
Ползотворни почивни дни за всички! Hug Hug Hug

# 560
  • Мюнхен
Здравейте момичета!

Разбира се, че всеки приема и разбира случващото се по различен начин. В моите очи любов към Йешим никога не е имало. Това беше моментна слабост, но не и любов. Чънар беше като дрогиран, не живееше в действителността. Единственият му контакт беше Йешим. Тя не го оставяше за секунда сам, спаси му живота и когато той най-сетне се съвзе, тя пак беше до него. После алкохола и така се получиха нещата. Какво прави Чънар когато наистина е влюбен виждаме сега и ще гледаме до края. Ако той обичаше Йешим, щеше да се бори за нея и нямаше да се влюби в друга. Но както и да е. Аз също вече съм на трети сезон и продължавам да се ядосвам. Този сценарий може да ти скъса нервите. А Топрак е най-дразнещата за мен роля. То бива наивност и глупост, ама чак толкова.... Да не кажа голяма дума, ама си заслужава всичко, което и се случва, даже и е малко. Продължавам в спойлер.

Скрит текст:
В момента стигнах до сцената, когато Топрак се съгласи с майка си и прие да се ожени за Ахмет. Е може ли да е толкова проста????  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Вика ако вземе да се влюби в друга ще се разведем. Е толкова ли е сляпа и не вижда, че този е влюбен в нея? За какво взема кредити, бие се, жени се, не се отлепя от полата и? По наивно същество от нея не съм виждала. Още когато Йешим я манипулираше и тя каза на Чънар да остане за през нощта при нея, направо издивях. Не е възможно да си толкова глупава. Всички и го казваха, ама не. И при нея имаше малко дете, тя му е съпруга, как може да буташ мъжа си към друга и да не се усещаш? Не става дума колко умна беше Йешим, а колко наивен може да бъде един човек. После като хукна към болницата заради човека, който едва не я уби. Плаща му сметки, готви му, лъже любимият, заради едно леке. Йешим хубаво и го каза, че никой не я е карал, тя сама си го направи. И сега се дърпа като магаре на мост. Чак тръгна да се жени за друг. Нямам думи просто. Има късмет, че Чънар толкова я обича и не се предава. Друг мъж би я зарезал отдавна. И да според мен има право да си търси правата със съд. След като чужди хора му се бъркат и му пречат да си вижда детето.  Извинявам се за тона, но няма как да харесам Топрак. Йешим не я понасях, Лале беше също прекалено наивна и добричка. Аз бих му намерила друга жена, да му роди и тя дете и картинката ще е пълна, ама пусто сърце, не пита.
А Зюзи ме кефи. Харесва ми, че си отмъщава, но Топрак не е виновна за нищо. Както и Чънар. И тя прекалява доста. Глупавичката Топрак, дори спаси дъщеря и в съда, а за какво го направи пак никога няма да разбера.

# 561
Добър ден,момичета!

Честит празник! bg bg bg bg bg

Да бъдем горди,че сме Българи,че сме тук и сега! Heart Eyes

# 562
  • Бургас
bggirl22, споделям написаното от теб, за Топрак  и  нейните действия,които по никакъв начин не разбирам съм писала вече...не съм гледала сериите напред,само това което върви в момента

# 563
Момичета, тази вечер двойна доза сезони, лалета и стоножки.... до полунощ Simple Smile  96 и 97 еп.

# 564
Знае ли някой, кога започва излъчването на новия сезон на сериала / кога и в колко часа/ ?

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 22:21 от Slawena

# 565

Selen Soyder -Топрак / в превод името и означава Земя/.

# 566

Gul Onat- маман Игбал

Joy Joy Joy

# 567
Ето три трейлъра  (c бг субтитри) на ПРИЛИВИ И ОТЛИВИ, новият сериал  с жълтата стоножка Серенай Саръкая в главна роля:
трейлър 1 - http://vbox7.com/play:aa81defb51
трейлър 2 - http://vbox7.com/play:55e797602c
трейлър 3 - http://vbox7.com/play:a663e2575c

# 568
  • Разград

# 569
  • Разград
Знае ли някой, кога започва излъчването на новия сезон на сериала / кога и в колко часа/ ?

13 септември - Петък

Общи условия

Активация на акаунт