Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 103 738
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Това е от четвъртия сезон, нали? Аз гледах само фрагмана, а там, разбираемо, не дават сюжетната линия , а само загатват разни неща. После гледах рекламата на самата телевизия за сериалите, в която пееха много актьори и понеже познах "Чънар и Топрак", та реших, че едва ли ще умре мадамата, ама сигурно има нещо там.  newsm78

# 677
  • София
Диме, мерсаж за разказа Hug
значи артистката играеща Игбал наистина се е решила да напусне сериала Thinking
явно лелята Султан ще я замести, актрисата е невероятна, винаги играе кофти роли, ама е страхотна Mr. Green

# 678
  • БГ
Не коментирате сериалът,но аз все пак да сложа и това

Анонс за 119 серия с руски превод на репликите!

# 679
Диме,мерси за инфото!
Аз напоследък нямам време за форума , но е добре да се публикува повече информация, за да може когато влезеш в темата да се възползваш максимално от новините!!! Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace
-----------------------------------------------
Ясно е че ще има нещо около щастливото семейство,защото все пак трябва да запълнят 30-40 епизода!Не е възможно да гледаме само цуни - гуни ,  hahaha hahaha Heart Eyes Heart Eyes......ще ни вкарат в някой филм отново #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy,та свят ще ни се завие!!!!

# 680
Някой ще ме светне ли защо Йешимката беше зад решетките снощи Mr. Green

# 681
Цитат
Не знам обаче кога и как Чънар пребива Йешим... сигурно предстои?
Еееееее.... пребива е силно казано , по скоро помита с нея пода!!!
И това е мнооооого напред след еп.80/ориентировъчно/!!!

# 682
защото я обвиниха  за обида на съда!
Понеже крещя , блъска и т.н.Не се подчини и не послуша съдията , та затова той я задържа за обида на съда!!!

# 683
Цитат
И друго ме мъчи през цялото време,пък и като ви чета,вече проявявам съмнение и към себе си да не би да съм коравосърдечна, та думата ми беше за този напън детото да има баща.
Ама бащата не обича майката,не е желал и детето - как ще живеят заедно.детето иска и усеща когато няма обич между мама и татко.
Или комшиите пак са полегнали на архаичното си мислене - те да се оженят пък с времето работите ще се оправят.
Но съм благодарна на сценаристите,че дори когато това стана реалност - показаха,че никой не е щастлив/освен Йешим,в началото/ и това не е решението.
Диме не си само ти!!!
Аз също преди няколко страници се опитах да споря по този въпрос,но се отказах , защото явно всеки има свое мнение и разбиране по въпроса!!!Разбира се тук е мястото това да се споделя и нищо ,че не можем да се разберем , важното е да се четем!!!!
За да не се повтарям си премествам постовете!!!
Цитат
И да продължа:
Чанар не искаше това дете.Той накара Йешим да направи аборт.Тя задържа бебето и се опитва непрекъснато да му напомня за задълженията към нея и съответно към бебето.Чанар се опитва да прояви загриженост ,но не му се получава, защото реално погледнато бебе все още няма и той трябва да проявява загриженост към майката , която обаче той не обича , дори бих казала ,че на последък не  понася!После като се появи детето е друго.Тогава вече можем да го упрекваме , ако не е загрижен за него!А ще видите ,че не  е така.Той става един чудесен баща!!
Цитат
Точно това се опитвам да кажа , но не знам дали успявам.Докато жената е бременна , любовта и загрижеността към детето се изразява в любов и загриженост към майката.А когато не обичаш майката всичко става доста по трудно.Изпълнение на някакви задължения, които ти се налагат!!!

# 684
защото я обвиниха  за обида на съда!
Понеже крещя , блъска и т.н.Не се подчини и не послуша съдията , та затова той я задържа за обида на съда!!!

Благодаря!  bouquet

# 685
Снощи много ми се искаше да "размажа"Чани  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out,но се успоявам само с факта че ще се реваншира на Топрак!!!!
Въпреки това много ме подразни с това ,че хукна да спасява тази хулиганка!!! smile3514 smile3514 smile3514

# 686
  • БГ
Здравейте момичета! Hug
Меги Hug и мен снощи Чънар ме качи на черешата,ама се отплеснах по Чучулигата и го зарязах това говедце
Днес обаче ще лети перушина

Не знам обаче дали заради непоносимостта на някои от нас към Йешим,та момичетата не искат да пишат в темата.мисля си обаче,че тук не водим спорове,а само споделяме усещанията си към този или онзи герой от сериалът.Обратното,т.е. да спорим ми се струва глупаво и излишно.

Та за снощната серия Thinking здраво се зарадвах на решимостта на Топрак да прекрати делото.Не я спря демонстративно арогантното поведение на Йешим.А за последната не намирам думи да изкажа възмущението си.Ама и Зюмруд я подтиква много елегантно . Mr. Green
И какво пристигна в съдебната зала облечена като за "магистралата",обяви на всеослушание,че е бременна от Чънар без капчица срам,налетя на бой срещу Топрак , а нашият Убавец гледаше всичко това като "прецицало маче" Tired а после се втурна и да я спасява Twisted Evil
Идеше ми да бръкна в телевизора.А бе как  се връзват всички на номерата на Йешим newsm78 толкова ли са глупави Tired
Но пък от друга страна и Топрак ме ядоса доста с това дебелоглавие и инатчийство,пък сега обърна палачинката.Май и тя не е наясно какво точно трябва да прави и кога.
Умирам от смях като я чуя да казва - Взех решение - га че ли ще решава световен проблем.Пък накрая май всичките й решения излизат погрешни Crossing Arms Считам,че до голяма степен и тя беше виновна за нещата ,които й се случиха. Thinking Naughty

# 687
  • Пловдив
Здравейте момичета! Hug
Меги Hug и мен снощи Чънар ме качи на черешата,ама се отплеснах по Чучулигата и го зарязах това говедце
Днес обаче ще лети перушина

Не знам обаче дали заради непоносимостта на някои от нас към Йешим,та момичетата не искат да пишат в темата.мисля си обаче,че тук не водим спорове,а само споделяме усещанията си към този или онзи герой от сериалът.Обратното,т.е. да спорим ми се струва глупаво и излишно.

Та за снощната серия Thinking здраво се зарадвах на решимостта на Топрак да прекрати делото.Не я спря демонстративно арогантното поведение на Йешим.А за последната не намирам думи да изкажа възмущението си.Ама и Зюмруд я подтиква много елегантно . Mr. Green
И какво пристигна в съдебната зала облечена като за "магистралата",обяви на всеослушание,че е бременна от Чънар без капчица срам,налетя на бой срещу Топрак , а нашият Убавец гледаше всичко това като "прецицало маче" Tired а после се втурна и да я спасява Twisted Evil
Идеше ми да бръкна в телевизора.А бе как  се връзват всички на номерата на Йешим newsm78 толкова ли са глупави Tired
Но пък от друга страна и Топрак ме ядоса доста с това дебелоглавие и инатчийство,пък сега обърна палачинката.Май и тя не е наясно какво точно трябва да прави и кога.
Умирам от смях като я чуя да казва - Взех решение - га че ли ще решава световен проблем.Пък накрая май всичките й решения излизат погрешни Crossing Arms Считам,че до голяма степен и тя беше виновна за нещата ,които й се случиха. Thinking Naughty

Аз снощи пропуснах серията, днес ще я гледам в нета. Не знам другите защо не пишат, аз лично спрях, защото много ме нерви случващото се в сегашните серии и то основно Топрак. Така я харесвах, а тя се държи адски тъпо. И как пък беше убедена, че е права докато Чънар търчи и я моли, сега изведнъж вече не.  Йешим може да е всякаква, но поне винаги е последователна и се бори за това, което иска. Не днес така, утре наобратно. Ако някой ми върти номера като Топрак, колкото и да обичам, бих го отрязала, така че не упреквам Чънар, че е хукнал да спасява Йешим. По каква логика точно трябва да тръгне след Топрак, при положение че тя толкова го унизи.

# 688
  • БГ
Момичета - сериалът има страничка във Фейсбук.Вярно на руски е,но пък доста любопитни неща има.
Става ясно,че лятото Толгахан е снимал и игрален филм ,успоредно със снимките за сериала.
А новият 4-ти сезон ще се окаже изключително драматичен и с много изпитания за Чънар.
А Неджиб бей вероятно пак ще прави глупости - брей този човек,как се задръсти с това влюбване в Зюмруд - няма отърване Crossing Arms ooooh!

https://www.facebook.com/laledevri2013

# 689
  • БГ
И едно интервю с актьорите - какво,как и защо през новият сезон!
 googleсе справя ,ако не блестящо Joy,то поне поносимо разбираемо Peace

Айшегюль(Султан):Нам здесь так весело!я(смеются)

Кенан: Вы не поверите какую энергию она добавила на съемках,нам действительно это очень необходимо,мне нравится ее игра,я очень рад что она присоединилась к нам,она такая милая!

Журналист: Во-первых добро пожаловать в Lale devri.

Айшегюль: Спасибо! Я теперь актриса Lale devri(смеется)

Вы так прекрасно выглядите в футболке,мини-юбке.Айшегюль Гюнай здесь и она очень красивая!

А: Спасибо!

Какая цель у Султан?

Айшегюль: Конечно то что произошло с Топрак огорчило ее и она винит Чинара.В черном списке Султан сначала Чинар,потом Зумрут)))

Между ней и Неджипом есть разговор где она говорит: "Дай ей умереть" ха-ха-ха Зумрут,что это значит пусть моя племянница умрет"

Давайте посмотрим что думает Хатидже Аслан о приходе Султан.

Хатидже(Зюмруд): Вы не поверите какая она жадная я имею ввиду она другая версия героини Зумрут,между нами будут красивые конфликты и это делает сюжет захватывающим.

Теперь пойдем к Толгахану,который заботится о маленьком актере на перерыве,этот ребенок так ему идет.

Журналист: Нам интересно узнать почему вы так похудели?

Толга: Так нужно было для фильма который был летом.Для Чинара это будет тяжелый год,он будет много страдать

Давайте поговорим с Селен Сойдер,вспомнит ли она Чинара в предстоящих сериях?

Селен: Она ничего не помнит про Стамбул,ты кто? (смеется)

Ж: Значит Топрак не помнит Чинара?

Селен: Она не помнит и не вспомнит.

Когда красивая актриса ставит себя на место Чинара она знает насколько болезненна ситуация.

Ж: Она не помнит Чинара,но помнит бывшего мужа?

Cелен: Она помнит Сыткы,думает что он ее муж,обнимает его)

Ж: Это действительно плохо для Чинара и он будет бороться?

Селен: Да,только подумайте об этом в один день Толга не помнит меня что может быть хуже этого?(смеется)

Ж: Давайте поговорим о прекрасном,как мы слышали у вас был красивый летний отдых?

Селен: Да мы начали с Мальдив,Париж,Мармарис,Чешме...

Ж: Как мы слышали в жизни Топрак появится новый молодой человек,это правда?

Cелен: Да,будьте готовы ко всему.

Ж: Ваша тетя...

Селен: Да она поддержит это,девушка уже ничего не помнит.

Общи условия

Активация на акаунт