Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 104 001
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Аз затова се учудих на Зюмрют за къщата как се държа с Икбал,а то тя още не знаела,че е прехвърлена...Ядосвам се и на Топрак,както вече писах,то бива подчинение,ама чак толкова да я командори Йешим и тя се оставя

# 526
  • Пловдив
Аз затова се учудих на Зюмрют за къщата как се държа с Икбал,а то тя още не знаела,че е прехвърлена...Ядосвам се и на Топрак,както вече писах,то бива подчинение,ама чак толкова да я командори Йешим и тя се оставя
Аз разбирам Топрак. Първо, тя сега още е в шок. Освен това е загубила дете, и мисълта че самата тя ще нарани дете я ужасява. Мисля, че тя искрено вярва, че това е по-добре за всички. Убедена съм, че ако не беше усетил тази искрена увереност, Чънар не би си тръгнал. Но, така или иначе, човек е устроен да мисли за себе си, и явно Топрак бързо ще се осъзнае или пък Чънар ще успее да я убеди.

# 527
  • Бургас
Икбал като и махнали тоя рус перчем,сякаш по има вид.

# 528
За съжаление Топрак няма да се осъзнае толкова бързо и ще плати висока цена,заради примиренческото си поведение.
А актрисата ме изнервя още повече с играта си,която аз считам за вяла - лично мнение.Не искам да предизвиквам спореве по този въпрос Crossing Arms
А сега пък Неджип бей -ха-ха- ми той направо е готов брачен консултант Joy Joy
Пък и това мрънкало майка Шереф - леле-мале - изобщо не се учудвам вече на някои неща ставащи при комшиите.
Сега и Мехмет го загази здравата- Рейханчето си го прибра като бито коте Twisted Evil
Ама вече и на себе си се чудя дали не съм станала душевен мазохист,та още му обръщам внимание на този сериал newsm78
Доре ,че след него са Нощите - та да дойда на кеф.
Ау-у-у - този тоалет в жълто на Йешим направо ми върза очите. Така ли се обличат в Турция бременните жени от елита newsm78 Joy Joy Joy Joy
Лека нощ!

# 529
Момичета имам едно питане и тъй като е за предстоящо събитие го слагам в скрит текст  Peace
Скрит текст:
Защо Топрак влиза в затвора 

# 530
  • БГ
klari Hugняма нужда от скрит текст,според мен - ние доста надълго и нашироко сме обсъждали и бъдещи събития,но за да не нарушавам добрия тон и аз ще сложа отговора си "скрито"
Скрит текст:
След като Йешим опитва по всички възможни варианти да раздели Топрак и Чънар - те се развеждат,после се женят , а тя проваля сватбата им като връхлита с колата на мястото на събитието.Згива един от сервитьорите,а от силният удар Йешим ражда преждевременно.Следват много потресаващи неща,които тя прави,но Чънар се държи здраво за Топрак.Неприятни са тези серии.Та тогава Йешим вика на помощ Съткъ - бившия съпруг на Топрак и двамата правят така,че да изглежда,че между Топрак и Съткъ има любовна връзка.А Йешим през цялото време уж убеждава Чънар в невинността на Топрак.А тази последната водена от добротата и наивността си  попада в капана заложен от онези двамата.И ето ,че целта е постигната - Чънар губи доверие в Топрак.Йешим прави постановка, при която Чънар да завари Топрак в жилището на Съткъ и Чънар избухва.А Топрак е бременна на всичкото отгоре,но Чънар още не знае.Съткъ решава да се възползва от конфузното положение на Топрак и се опитва да я насили.Тогава тя го ранява тежко и я арестуват.Попада в затвора.Чънар я посещава,разбира,че е бременна и естествено подкокоросан от Йешим пита - Чие е детето.В този момент чрез тези свои думи Чънар губи Топрак за доста дълго време.
Общо взето и съвсем сбито е това! Peace
Ако нещо съм пропуснала - нека дружките тук ме допълнят! Peace

За тези от вас,които следят третия сезон в руският сайт - снощи качиха поредните нови две части Peace
Бяха стигнали до 13 - сега има вече 14 и 15 - хайде наслука и приятно гледане!

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 12:36 от Dimeto_М

# 531
  • Бургас
Значи скоро няма да се кротне Йешим.

# 532
  • БГ
Значи скоро няма да се кротне Йешим.

Охо-о-о - ще има да чакаме Close - тя тепърва ще се развихри afwitch afwitch afwitch

# 533
Dimeto_М Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 534
  • Пловдив
klari Hugняма нужда от скрит текст,според мен - ние доста надълго и нашироко сме обсъждали и бъдещи събития,но за да не нарушавам добрия тон и аз ще сложа отговора си "скрито"
Скрит текст:
След като Йешим опитва по всички възможни варианти да раздели Топрак и Чънар - те се развеждат,после се женят , а тя проваля сватбата им като връхлита с колата на мястото на събитието.Згива един от сервитьорите,а от силният удар Йешим ражда преждевременно.Следват много потресаващи неща,които тя прави,но Чънар се държи здраво за Топрак.Неприятни са тези серии.Та тогава Йешим вика на помощ Съткъ - бившия съпруг на Топрак и двамата правят така,че да изглежда,че между Топрак и Съткъ има любовна връзка.А Йешим през цялото време уж убеждава Чънар в невинността на Топрак.А тази последната водена от добротата и наивността си  попада в капана заложен от онези двамата.И ето ,че целта е постигната - Чънар губи доверие в Топрак.Йешим прави постановка, при която Чънар да завари Топрак в жилището на Съткъ и Чънар избухва.А Топрак е бременна на всичкото отгоре,но Чънар още не знае.Съткъ решава да се възползва от конфузното положение на Топрак и се опитва да я насили.Тогава тя го ранява тежко и я арестуват.Попада в затвора.Чънар я посещава,разбира,че е бременна и естествено подкокоросан от Йешим пита - Чие е детето.В този момент чрез тези свои думи Чънар губи Топрак за доста дълго време.
Общо взето и съвсем сбито е това! Peace
Ако нещо съм пропуснала - нека дружките тук ме допълнят! Peace

За тези от вас,които следят третия сезон в руският сайт - снощи качиха поредните нови две части Peace
Бяха стигнали до 13 - сега има вече 14 и 15 - хайде наслука и приятно гледане!

Малиии, голям екшън ни чака! Аз чета спойлерите, но това не ми пречи после да гледам пак с голям интерес.

# 535
  • Пловдив
Поздрав за всички фенове на филма и най-вече за феновете на Серенай Саръкая
http://vbox7.com/play:1bc23d48

# 536
Я си представете Топрак да играеше Йешим и обратното... #Crazy Crazy Thinking

# 537
  • Пловдив
Я си представете Топрак да играеше Йешим и обратното... #Crazy Crazy Thinking
Хаха, това щеше да е провал за филма! Четох в едно интервю на Серенай, че първо са и предложили ролята на Лале, но после са й дали Йешим. Ако беше друга актриса, Йешим щеше да е абсолютно мразена от зрителите, поне според мен. Само Серенай може да изглежда едновременно хем злобна хем мила.... И впрочем, актрисата казва, че прилича на Йешим и би се борила със зъби и нокти за да запази любовта си. Ето линка, ако някой иска да прочете: http://serialiofbg.blogspot.com/2013/08/blog-post_4.html

# 538
Серенай е страхотна и играе доста добре

# 539
  • Бургас
Добре играе спор няма Йешим,но и в интервюто и в сериала е с прекалено самолюбие,но все пак тя е още дете,простено и е.

Общи условия

Активация на акаунт