Отговори
# 675
  • София
Жени, ЧЕСТИТО   bouquet Ти си герой! Повече такива като теб й трябват на тази държава! Всичко ще е наред   Hug
Дано и с Влади скоро всичко да е наред, чакаме и за него добри новини  Hug А за щитовидната си пусни едни изследвания, че това поне лесно се оправя.

Да се отчетем и ние след консултацията +200гр. и +2см, скромно, но съвсем в реда на нещата. Сложихме и последната ваксина, доста сме изостанали, но вече поне се приключи  Grinning Щях и други неща да пиша, но след тези новини от Жени, всичко друго ми изхвръкна от главата  Laughing

# 676
късметче, да ти отговоря вместо Поли. Хотелът е в КК Албена. На първа линия е, излизаш от хотела, ресторанта и си на пясъка. А вечер спиш на шума от морето, ако стаята е с изглед море. В Албена е много хубаво (поне на мен и семейството ми ни харесва) - гора, плаж, спокойствие, идеален курорт за семейства особено с малки деца.  Peace
Поли, благодаря  за отговора.  Hug Ние ходихме на 03.05.13г. в Албена и видяхме, че ремонтират Амелия (всъщност, че са построили ново крило). Паркирахме близо до Боряна и видяхме, че и там ремонтират, та затова се заинтерисувах, а и ми беше интересно какво влючва точно тази удължена закуска. Благодаря още веднъж.

# 677
Жени, честито! Искрено ти се възхищавам  bowuu Нека Бог помогне на Влади и всичко да мине ОК, че бати ще става. Леки и безпроблемни оставащи седмици от бременността  Hug

# 678
  • София
Jeni_75, освен лека бременност да ти пожелая сила, воля и много грижовни и послушни мъже вкъщи!

(Не знам с кого ще сте в София, но в болница с детенце винаги може да ти потрябва нещо, затова, ако искаш, пиши на ЛС - да дам телефон и ако нещо ви дотрябва, само звъниш)

# 679
Ето че сметката е открита! Jeni-75, чудесна новина  Hug От сърце ти желая леко бременеене и грижливи мъже и бързо възстановяване на Владко Simple Smile
Попрочитам ви от време - на време, но все не стигам до публикация. Времето не ми стига Simple Smile
Ние бяхме със зачервено гърло и температура три  дена, но да чукна на дърво сега вече сме добре. Най-хубавото е, че на Алексчето й се размина антибиотика, който педиатъра в спешния център непонятно за мен, беше преценил, че ще е ефикасен срещу вируса... Както и да е. Simple Smile
 Иначе сме добре. Алексче расте, става все по - комуникативна, чаровна и усмихната   ( Mr. Green аз ако не си похваля детето, кой? ). Храненето ни е ок, съня - не  Laughing Сейм олд стори Simple Smile
  В колажа можем да се включим с обикновена снимка, че още само седим. И аз надушвам заговор  Laughing За всички колажи сме пренебрегнати - първо колажа, с хапващи бебоци преди шести месеца, а сега и този  Laughing Шегувам се, някой да не се впрегне, че като гледам нивото на търпимост между мамите във ФБ групата ...
На плаж все още не сме ходили. Като една порядъчна варненка изчаквам по-добри дни, т.е водата да се постопли.
Да си покажа гарджето и аз Simple Smile
Скрит текст:

Хубав ден от мен, отивам да чета  newsm68

# 680
  • София
Ами значи лежащи, седящи, стоящи и ходещи в проходилка  Peace

За "ФБ" изобщо не ми се коментира, надничам там, но напоследък е много грозно  Tired

# 681
Здравейте мамчета и аз рядко пиша, че все нямам време. Днес Иво става на 9 месеца кога минаха направо незнам. Относно хапването при нас нещата са горе долу добре има неща който много обича други не от Септември сме на детска кухня защото сега заминаваме за два месеца ще ходим по морета и въобще ще релаксираме. Относно спането не мога да се оплача има дни в който доста си спинка други не през ноща става да цока по един път и веднага заспива не смятам да спирам да кърмя ще си цокаме докато иска на мен ми е добре и на него също.
Аз да се оплача преди 10 дни бях болна опитаха да ме излекуват с хомеопатия, но не стана и пих антибиотик оправих се веднага и днес хайде пак боли ме гърлото ушите и съм отпаднала следобяд отивам на лекар и сигурно пак ще пия антибиотик направо ужас то нямаше вирус който да не ме свали  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out но поне децата да не ги хване, че направо незнам ходя в къщи с маска за да ги предпазя дано ни се размине.

# 682
Лора хайде дано се разминеш с АБ този път. При хомеопатията е важна първоначалната ударна доза  Peace според мен.
Пак съм изпуснала сеира във ФБ значи  hahaha Уж и аз надничам ама като видя 235 отговора и не ми се занимава да чета. Обикновено само снимките гледам.
Девойки сега лятото е малко позамряла, така че не се притеснявайте за колажите Септември ще се развихрим с нови снимки. Като дойде време ще предупредя, но от сега да кажа, че за "Юбилейния колаж" имам идея/открадната  Twisted Evil/ снимките да са 2 - като бебе ама съвсем мъничко бебе и като вече пораснало дете. Ако ви допада ще я осъществим. Вече може да давате идеи и за име за следващата тема.

# 683
  • Бургас
Жени, честита новина! Децата са подарък!
Наща крива серия продължава: Иво сутринта падна от дивана (пак- за 3-ти път). Дано все така добре понася паданията Simple Smile Аз почнах да се мажа с фастумгел и поне се движа вече без да охкам. Вчера се пробвахме да го подстрижем с машинката и сега е бамбучаааааааааа. Та тази вечер ще има втори опит Simple Smile И явно го хвана депресията, и днес неще да яде...
Това е от нас Simple Smile
Спокойни бебоци и починали мами Simple Smile
Ще видя съседните теми за заглавие Wink

# 684
tsveti_do, много ти е сладко гарджето и има страхотни опашлета Simple Smile
 Lora Tsekova, честита месечинка на Иво, да е жив и здрав, а на теб бързо оздравяване и никакви вируси повече   bouquet
Фустичке, идеята за колажа много ми харесва, подкрепям с 2 ръце!
За ФБ групата ще се въздържа, че оня ден за пръв път коментирах нещо и се пошегувах, то като изскочиха едни змии, нахапаха ме цялата, още се мажа да ми минат раните  Laughing Просто вече няма да се включвам.

# 685
Жени Честито и от мен Simple Smile Леко бременеене ти пожелавам  Heart Eyes и бързо възстановяване на Влади Simple Smile

за новия колаж трябва да направя снимчици Simple Smile
Лора честита месечинка на Иво Simple Smile Да ти е жив и здрав  bouquet

# 686
Скрита фуста, и аз съм "за" идеята ти за юбилейния колаж.  Peace
tsevi_do, много е хубава Алекс!  Hug
Лора, честита месечинка на Иво.  Hug

# 687
Тъй, аз пак не разбрах... извинявам се за което ... Къде да пращам снимка за следващия колаж?

Размина й се на Дани повторното боцкане с БЦЖ, имали сме били имунитет!  Laughing Късметлийка!

Днес обаче си оставаме на климатик вкъщи, вчера се поизпекохме и днес релак. За някои, други трябва да си преинсталират Уин-а, че пак са сбозили работата  Whistling

Давах вчера пъпеш в мрежичка за плодове. Оставих я на нейния си килим да маже колкото си иска. Е няма такова удоволствие... лепнеха й пръстите на краката ( нищо, че беше с чорапи), но такава радост!  Heart Eyes

# 688
И ние сме без зъби, седи от време на време, когато си реши, но основно е по корем. Изправя се постоянно и мн се забавлява, но днес ще му свалим леглито на долу. Попара отказва категорично Sad ще си ззкусва мляко още дълго като гледам. От кога се дават пюретата спарченца? Които съм сигурна, че няма да иска, но все пак.

# 689
Жени - честито! Всичко ще е наред и малко биричка не се брои за алкохол  Wink До края да ти е все така лека бременността. Силно стиснати палци за Влади  Praynig.

Фустичке - и на мен много ми допада идеята за юбилейния колаж.

Поли, направо ми се иска да стегна багажа и дим да ме няма след разказа ти за морето  Laughing Но, преди края на август няма да ни огрее тази година, че таткото е затънал в работа и не го пускат отпуска  Crossing Arms

Освен, че за 1 м. на малката й пораснаха 3 зъбчета /общо вече са 4/, друго ново няма. Другата седмица сме на мерилки и теглилки. Да видим дали е дръпнала на височина, че 2м. си седи на 65см и май ще се борим за приза "Малечка Палечка"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт